Gość: anik IP: 80.72.40.* 05.10.05, 21:05 Witam, Czy kupił ktoś tam dom lub szereg? Jak tam sie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nani Re: Religa-Kiełczów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 22:40 Kupil ale sie jeszcze nie mieszka. Przed kupowaniem popytalem okolicznych mieszkancow, mowili ze cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nani Re: Religa-Kiełczów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.05, 11:55 No cos malo nas tutaj. Czyzby nikt nie chcial sie pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Religa-Kiełczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:18 Super są zwłaszcza te wielkie kałuże w okresie wiossenym :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Religa-Kiełczów IP: 80.72.40.* 09.10.05, 13:16 Bylam tam i chcialam kupic segment, ale zrezygnowalam jak zobaczylam w jakim oteczeniu musialabym mieszkac. Smrod, brod i ubustwo to Kielczow!!! Marazm, bezrobocie i pijaczki pod sklepem, TRAGEDIA! Wspolczuje tym co tam beda mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: Religa-Kiełczów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.05, 13:07 No bez przesady nie jest tak źle ze smrud i syf. Co prawda uwazam ze jest za drogo jak na te okolice, ale region wyrażnie sie rozwija i jest coraz lepiej. Ostatnio w ciągu 4-5 lat wprowadziło sie dużo młodych ludzi bo wczesniej to faktycznie marazm. Jest lepiej naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też zainteresowany Re: Religa-Kiełczów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.05, 19:20 Też bym coś chciał wiedzieć. Byłem i widziałem, że coś małe te działki. A jak w środku? W firmie na razie nie byłem pytać. I. Odpowiedz Link Zgłoś