Gość: HAloo IP: *.chello.pl 08.02.05, 17:13 Czy nie wydaje sie Wam czasami, że ta druga połowa która ma do Was pasować prawdopodobnie mieszka na innej planecie... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala_ma_kota Re: tak sobie mysle.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:15 tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: tak sobie mysle.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:15 oj mam nadzieje ze nie. bo nie zniese :) byc dluzej sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: tak sobie mysle.. IP: 212.191.74.* 08.02.05, 17:20 Mam pewność, że mieszka na mojej planecie, tylko czasy takie ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAloo Re: tak sobie mysle.. IP: *.chello.pl 08.02.05, 17:39 Czy to faktycznie z tym ze czasy sa takie a nie inne ma cos współnego? Myśle że nikt nie ma gwarancji, że spotka tą jedyną jedynego... Ruletka czy przeznaczenie? Może rozbierznośc reinkarnacji, On jest muchą a ja tu czekam nie wiadomo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: tak sobie mysle.. 09.02.05, 01:38 Odpowiem powaznie na to pytanie,choc w pierwszej chwili temat wydal mi sie dosc banalny. Nie ma zadnej drugiej polowki! Wszystko jest w czlowieku,jezeli pozalatwia i przerobi swoje stany emocjonalne to poczuje wewnetrzna sile i harmonie. Czujac tak przyciagnie do siebie rownie silna partnerke. Wtedy latwo dorobic teorie ze ona jest jego droga polowka ,bo tak swietnie do siebie pasuja. Jasne ze dusze czesto inkarnuja parami i w zyciu Ziemskim sie szukaja,ale to jest milosc ponadczasowa.Raczej mowilbym tu o "bratnich duszach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAloo Re: tak sobie mysle.. IP: *.chello.pl 09.02.05, 06:14 " Wszystko jest w czlowieku,jezeli pozalatwia i przerobi swoje stany emocjonalne to poczuje wewnetrzna sile i harmonie " słusznie, ale w szkole nikt nie uczy jak to zrobic, wiec łątwiej oprzec sie o stereotypy typu przeznaczenie, reinkarnacja, dlatego mówie ze jestem na etapie ja jestem tutaj a moja druga połowa jest muchą, wiem co mi sie w sobie np nie podoba ale mysle ze w wieku 30 lat trudno zmienic pewne nawyki :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu myślę na odwrót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:51 na tej samej, tylko za dwa tysiące lat.... a może by tak się zahibernować? hę? lavinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lav Re: tak sobie mysle.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:52 a i jeszcze ta ewolucja... jak ktoś nie ma powodzenia to znak,że jest mało przystosowany i lepiej się nie rozmnażać. Ani by po co druga połowa bez potomstwa? Odpowiedz Link Zgłoś