Gość: Anna W. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.10.05, 17:45 Czy może ktoś wie o postępach robót w budynku Nr 1, który ma być oddany w listopadzie br. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: relaxed Re: Osiedle Relaks Partynice IP: *.vogel.pl 17.10.05, 10:59 monitoruje budowe regularnie. nie wydaje mi sie, zeby bylo jakies znaczace opoznienie. przynajmniej nic na to nie wskazuje. np. w moim mieszkaniu brakuje jeszcze tylko tynkow wewnetrznych i podwojnego malowania (kupilem mieszkanie w klatce, od ktorej zaczyna sie kazdy kolejny etap budowy/wykanczania). z wyposazenia zrezygnowalem. polecam wycieczke na budowe - najlepiej z rana kiedy jest kierownik. nie ma to jak poogladac budynek wlasnymi oczami :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna W Re: Osiedle Relaks Partynice IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.05, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna W Re: Osiedle Relaks Partynice IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.05, 15:21 Dziękuje za informację, pozdrawiam. Nie bardzo mogę zwiedzic budowę osobiście, gdyż narazie nie mieszkam we Wrocławiu. Byłam 3 tygodnie temu ale w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś