Dodaj do ulubionych

KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENIOWĄ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:35
Obserwuj wątek
    • Gość: Kriss Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:54

To prawda, że trudno teraz znaleźć solidnych fachowców, nam sie udało. Jestesmy
      bardzo zadowoleni , szczególnie z łazienki, ekipa 2 fachowców, nie pijących
      przede wszystkim, dokładnych i solidnych. Doradzili, nie musielismy sami
      wszystkiego kupować, ceny standardowe ale za to jakośc ich pracy bardzo nas
      zadowoliła. W porównaniu z poprzednimi "fachowcami" - niebo a ziemia. Nawet są
      na liście autryzowanych fachowców przez Cermag. Polecam , podam kontakt:
      Kazimierz Brodziński tel: 603 378 095
      • Gość: hem Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.05, 23:00
        a jeszcze powiedz co to znaczy ceny przyzwoite - właśnie zaczynamy się rozglądać
        za fachowcami i chętnie skorzystalibyśmy z cudzych doświadczeń. Czy układają
        tylko płytki czy podłogi rownież i jak wcześnie trzeba sie z nimi
        umawiać?Dziękuję z góry
        • Gość: KRISS Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:17
          jeśli chodzi o podłogi to panlele jak najbardziej, ale parkietów nie robią, od
          tego są parkieciarze:), a mówiłem o przyzwoitych cenach, ponieważ rozmawialiśmy
          z kilkoma fachowcami, i ich wycena byłą dla nas najkorzystniejsza. A co do
          terminu to już trzeba zadzwonić.
          Pozdrawiam
        • Gość: Robert Re: kto poleci solidną ekipę remontowo - wykończen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:13
          Faktycznie ekipa bardzo sprawna, zrobili nam praktycznie całe mieszkanie,
          jestesmy bardzo zadowoleni, szczególnie z łazienki. I faktycznie nawet ani razu
          nie zobaczyłem ich z piwkiem, dzieki za namiary.
      • Gość: Przemo Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:31
        Dzieki za info mam nadzieje, ze gladzie tez robia?
        • Gość: Kriss Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:40
          robią praktycznie wszystko oprócz parkietów, gładzie jak najbardziej
    • Gość: ksem Re: IP: *.206.112.81.telsat.wroc.pl 15.03.06, 09:23
      gorąco polecam:
      Firma Adam tel.609 485 281
      mają świetne pomysły, są solidni i niedrodzy
    • Gość: ekipa Re: IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 15.03.06, 15:40
      dla zainteresowanych mogę podać namiary do sprawdzonej ekipy (gładzie, kafelki,
      łazienka pod klucz, elektryka), mogę przeslac równiez zdjecia z remontu, w
      razie czego proszę o maila na adres prywatny: umbertek@yahoo.pl
      • Gość: krzemik Re: IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:18
        moge polecic moze nie firme ale kolesia ktory wlasnie konczy u mnie mieszkanie...
        jest to dosc mlody facet i choc nie robi szybko... (powiedzialbym nawet ze sie
        papra i piesci mi te kafle...) ale to co z nimi robi jest na serio piekne...
        Jest na prawde bardzo bardzo dokladny i uczciwy a przytym sympatyczny i pomocny..
        gdyby ktos potrzebowal numer do takiego speca... to chetnie poleca ale najpierw
        musze sie go zapytac czy moge opublikowac jego numer tel.
        zainteresowani moga pisac na miala:
        krzemik@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka