Gość: Przemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kriss Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:54 To prawda, że trudno teraz znaleźć solidnych fachowców, nam sie udało. Jestesmy bardzo zadowoleni , szczególnie z łazienki, ekipa 2 fachowców, nie pijących przede wszystkim, dokładnych i solidnych. Doradzili, nie musielismy sami wszystkiego kupować, ceny standardowe ale za to jakośc ich pracy bardzo nas zadowoliła. W porównaniu z poprzednimi "fachowcami" - niebo a ziemia. Nawet są na liście autryzowanych fachowców przez Cermag. Polecam , podam kontakt: Kazimierz Brodziński tel: 603 378 095 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hem Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.05, 23:00 a jeszcze powiedz co to znaczy ceny przyzwoite - właśnie zaczynamy się rozglądać za fachowcami i chętnie skorzystalibyśmy z cudzych doświadczeń. Czy układają tylko płytki czy podłogi rownież i jak wcześnie trzeba sie z nimi umawiać?Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISS Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:17 jeśli chodzi o podłogi to panlele jak najbardziej, ale parkietów nie robią, od tego są parkieciarze:), a mówiłem o przyzwoitych cenach, ponieważ rozmawialiśmy z kilkoma fachowcami, i ich wycena byłą dla nas najkorzystniejsza. A co do terminu to już trzeba zadzwonić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: kto poleci solidną ekipę remontowo - wykończen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:13 Faktycznie ekipa bardzo sprawna, zrobili nam praktycznie całe mieszkanie, jestesmy bardzo zadowoleni, szczególnie z łazienki. I faktycznie nawet ani razu nie zobaczyłem ich z piwkiem, dzieki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:31 Dzieki za info mam nadzieje, ze gladzie tez robia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: KTO POLECI SOLIDNA EKIPĘ REMONTOWO-WYKOŃCZENI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:40 robią praktycznie wszystko oprócz parkietów, gładzie jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksem Re: IP: *.206.112.81.telsat.wroc.pl 15.03.06, 09:23 gorąco polecam: Firma Adam tel.609 485 281 mają świetne pomysły, są solidni i niedrodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 15.03.06, 15:40 dla zainteresowanych mogę podać namiary do sprawdzonej ekipy (gładzie, kafelki, łazienka pod klucz, elektryka), mogę przeslac równiez zdjecia z remontu, w razie czego proszę o maila na adres prywatny: umbertek@yahoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemik Re: IP: *.siemens.ch 16.03.06, 14:18 moge polecic moze nie firme ale kolesia ktory wlasnie konczy u mnie mieszkanie... jest to dosc mlody facet i choc nie robi szybko... (powiedzialbym nawet ze sie papra i piesci mi te kafle...) ale to co z nimi robi jest na serio piekne... Jest na prawde bardzo bardzo dokladny i uczciwy a przytym sympatyczny i pomocny.. gdyby ktos potrzebowal numer do takiego speca... to chetnie poleca ale najpierw musze sie go zapytac czy moge opublikowac jego numer tel. zainteresowani moga pisac na miala: krzemik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś