Dodaj do ulubionych

MOSIĘŻNA [lokum telnet]

IP: *.isp.tvkg.net 08.02.06, 18:55
witam!

czy ktoś bliżej zainteresowany tymi mieszkaniami i deweloperem mógłby
przedstawić mi za i przeciw lokowania pieniążków w te mieszkania???

z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: MOSIĘŻNA [lokum telnet] IP: 213.199.196.* 09.02.06, 00:35
      Za:
      - relatywnie niska cena
      - bardzo dobra komunikacja, blisko do centrum, Carrefoura
      - rzetelność (przynajmniej mi się tak wydaje) dewelopera
      Przeciw:
      - fadroma (ponoć mają ją rozebrać w przeciągu kilku lub kilkunastu lat, ale poki co widok z okna - jeśli jest od zachodu - kłuje)
      - nie za dużo terenów zielonych w najbliższym otoczeniu (chociaż są ogródki działkowe po drugiej stronie grabiszyńskiej
      - małe doświadczenie dewelopera
      - teren gęsto zabudowany dookoła inwestycji, budynek nieco wcisnięty pomiędzy istniejące

Mimo tych wad, jednak zalety według mnie są bardziej wyraźne i zamierzam w to wejść.
      Chętnie poznam spostrzeżenia innych

Pozdrawiam
      • Gość: mała Re: MOSIĘŻNA [lokum telnet] IP: *.isp.tvkg.net 09.02.06, 07:21
        dzięki za odpowiedź...
        ja jestem właśnie na etapie rozważania za i przeciw - szczerze mowiac nie
        wybralam sie jeszcze na teren budowy, ale zrobie to w najbliższym czasie

pozdrawiam
        • Gość: szukacz Re: MOSIĘŻNA [lokum telnet] IP: 195.136.189.* 09.02.06, 09:06
          groups.google.pl/group/pl.regionalne.wroclaw/browse_thread/thread/c6d4d7c145d59b1c/61875c6ac7004f66?lnk=st&q=Deweloper+Lokum+Telnet%3F&rnum=1&hl=pl#61875c6ac7004f66
          • Gość: mała Re: MOSIĘŻNA [lokum telnet] IP: *.isp.tvkg.net 09.02.06, 09:26
            dzięki za link, chętnie czytam wszelkie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka