Dodaj do ulubionych

Maślice - ul. Paniowicka!!!

23.03.06, 11:17
Witam serdecznie wszystkich przyszłych mieszkańców ul. Paniowickiej na
Maślicach..
Od momentu podpisania pierwszej umowy.. śledzę dzielnie prace związane z
budową naszego osiedla.. a dokładnie budynku w którym mamy mieszkać..
Od kilku tygodni mam wrażenie, że roboty budowlane stanęły w miejscu.. a
przecież pogoda z dnia na dzień jest nieco przyjażniejsza dla budujacych..
czy nie sądzicie, że należałoby pogonić naszą spółdzielnię? w końcu to nasza
kasa spoczywa na jej koncie.. POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: gonia Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: 82.143.140.* 27.03.06, 15:28
      czy to jest była ul. Cmentarna?
      • Gość: Demora Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: 193.109.212.* 22.06.06, 12:10
        Nie. Dawna Cmentarna to Gosławicka.
    • Gość: Ta_Chu Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:33
      Witam!!!
      Tez jestesmy zainteresowani postepem robot w naszym budynku.
      Mamy znajoma, ktora w poblizu mieszka i sklada nam raporty z postepow, sami nie
      bardzo mamy kiedy sie tam udac :((( z tygodnia na tydzien odkladamy wizyte.
      Ale ponoc dach koncza :)
      Moze opoznien nie bedzie wiekszych, mam przynjamniej taka nadziej .
      I o by to nie byl moj pierwszy i ostatni wpsi tu :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Demora Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.07.06, 18:31
        Mieszkam na Gosławickiej i nowy blok na Paniowickiej mam tuż pod nosem. I niestety nie dach kończą tylko ostatnią kondygnację (poziom antresoli). Do układania drewnianej konstrukcji dachu (nie mówiąc o dachówkach) jeszcze trochę czasu minie. Ale za to stawiają już ścianki działowe w mieszkaniach na parterze i 1 piętrze.
        • Gość: Ta_Chu Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:34
          NO to znajoma sie ciut pomylila :)
          dobrze wiedziec ze robia na parterze scianki dzialowe :)
          moje mieskzanie jest pod nr 2 wiec moze na samym poczatku beda zrobione.
          O ile wczesniej pozwolili Wam wejsc do miekszan celem wykonczenia ?
          • Gość: Demora Re: Maślice - ul. Paniowicka!!! IP: 193.109.212.* 01.08.06, 13:32
            Teraz kończą już drewnianą konstrukcję dachu. Przyjechała nowa ekipa i w dwa
            tygodnie postawili prawie wszystko - robili szybko ale takich wiązanek jakimi
            do siebie rzucali to ja w życiu nie słyszałam.
            Do mieszkania można wejść dopiero na odbiór od spółdzielni. Można próbować
            wkręcić się trochę wcześniej, np. na etapie kładzenia instalacji, ale tylko
            żeby rzucić okiem lub coś zmierzyć. Mnie udało się kilka razy, ale po tym jak
            jeden ze "zwiedzających" złamał sobie nogę na budowie spółdzielnia miała jakieś
            nieprzyjemności i przestali wpuszczać. Tak więc chyba nie zobaczysz swojego M
            przez odbiorem.
            A jeżeli chodzi o odbiór to w 1 budynku na Gosławickiej przesunął się o drobne
            3 miesiące. I dopero wtedy można było zacząć wykańczenie mieszkania (i
            portfela ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka