Gość: Moon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 19:40 Proszę o informacje nt. tego developera i ich inwestycji na ul. Postępowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anku Re: AS-BAU IP: 212.127.78.* 30.12.02, 09:20 Co do wiarygodności dewelopera to nie moge Ci za dużo powiedzieć, bo sama nie wiem. Wiem tylko że tam niedaleko jakieś 400m od postepowej ma przebiegać autostrada. Nawet nie wiem czy zaczeli juz cos budowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: AS-BAU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 13:30 Osiedle na Postępowej stoi, wygląda nawet całkiem ciekawie, choć, jak piszesz, jeśli ma tam być budowana autostrada (chyba obwodnica?), to trochę cienko to widzę. Może jednak odezwie się ktoś, kto tam już mieszka, albo przynajmniej jest na etapie załatwiania formalności. Zastanawiam się po prostu, czy w ogóle warto zawracać sobie głowę ich ofertą, czy też są może jakiś bardziej interesujące oferty w naszym mieście (chodzi o zabudowę szeregową)? Odpowiedz Link Zgłoś
agia232 Re: AS-BAU 24.01.03, 21:47 Powiem szczerze, ze bardzo chcialam obejrzec ich oferte. Jednak "za Chiny" nie moge sie od nich niczego doprosic. Wysylalam regularnie mail'e z prosba o wyslanie oferty konkretnych mieszkan. Dzisiaj mija jakis 3 tydzien jak nie otrzymuje zadnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyn Re: AS-BAU IP: fr2:* / 10.10.0.* 02.04.03, 13:04 Tez szukam informacji na temat tej firmy (inwestycja Krzpetow). Jak na razie nic zlego o nich nie znalazlem, a to juz zawsze cos ;-) Moze ktos mial juz kontakt z ta firma i ma juz jakies z nimi doswiadczenie??? Bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag6 Re: AS-BAU IP: 195.205.117.* 04.04.03, 07:29 Ja mam dobre doświadczenia, kupiliśmy u nich mieszkanie 3 pok. (decyzję o zakupie podjęlismy na poczatkowym etapie budowy).Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zach Re: AS-BAU IP: *.mr.com.pl 04.04.03, 13:21 Muszę przyznać, że oferta tego developera jest więcej, niż interesująca. Jeszcze niedawno byłem mocno zainteresowany zakupem mieszkania na osiedlu przy Postępowej( a raczej Drohobyckiej).A co do obwodnicy autostradowej to ma przebiegać około 800 m od osiedla.Szczegółów możesz się dowiedzieć w Urzędzie Miejskim (plan zagospodarowania terenu, rejonu). pozdr.zach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: AS-BAU IP: *.teta.com.pl 30.09.03, 12:00 800m to lekka przesada!!! Od skrzyżowania Gagarina-Drohobycka na max 200m do granicy obwodnicy(informacja Urząd Miejski, ze zwykłej mapy z planem obwodnicy też można wyczytać tylko trzeba wiedzieć co to jest skala i jak się nią posługiwać...). A to nie byle dróżka, po 3 pasy w każdą stronę, jakieś 33m szerokości bez nasypu. W pobliżu lądowisko ptaków powietrznych - planowana rozbudowa w najbliższych latach i droga żelazna Wrocław-Jelenia Góra. Spokojna okolica?? - oj chyba do czasu... Pozdrowienia/Duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smart Re: AS-BAU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.03, 22:36 Osiedle na ul. Drohobyckiej/Postępowej robi całkiem dobre wrażenie, budynki są wykonane z dobrej jakości materiałów, ciekawa architektura i rozkład mieszkań. Nie bez znaczenia jest też fakt, że osiedle będzie chronione i monitorowane. Szkoda tylko, że jest tam dość słabo rozwinięta komunikacja (nie każdy w tym kraju ma samochód!), a w samej propozycji AS-BAU denerwuje mnie fakt, że niektóre mieszkania, choć stosunkowo duże, np. 3-pok. 64 m2, nie mają balkonów, choć pewną rekompensatę może stanowić antresola, ale to jednak nie to samo! Poza tym brak komórek lokatorskich/piwnic, z pomieszczeń gospodarczych jest jedynie rowerownia - to chyba dla tych, co nie mają samochodów i są zmuszeni dojeżdżać rowerami ;-), brak jest też garaży. Osoby z obsługi klienta, jak i sam prezes, są dość sympatyczni i pomocni, choć czasem niezorientowani w ofercie. Generalnie mogę jednak polecić tego developera, choć sam na ich ofertę się jednak nie zdecydowałem. Odpowiedz Link Zgłoś