Dodaj do ulubionych

nowy sklep internetowy, AGD

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.06, 18:12
Mili Forumowicze
z czystym sumieniem mogę Wam polecić sklep internetowy, w którym robiłam zakupy:
www.aga-intersklep.pl/
Cen nie musicie negocjowac bo i tak są konkurencyjne:))
pozdrawiam wszystkich budujących i remontujacych
Obserwuj wątek
    • Gość: Joj Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 19:02
      dzięki, sprawdze i dam znac
    • Gość: ron5 Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:22
      Czy dają upusty przy większych zakupach??Pozdrawiam
    • Gość: swojak Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 21:57
      Sprawdziłem sobie cenę żelazka Philipsa jakie kupiłem w Media Markt, i co ...
      44 zł jest droższe w tym sklepie. Także różnie z czystością sumienia bywa . PA
    • Gość: praczka Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.media4.pl 21.05.06, 00:15
      porownałam ceny, w centrum2000 pralki sa tansze, zatem nie wiem o co tyle
      halasu..pozdrawiam
      • Gość: Wrocławiank Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.06, 11:28
        to co ja kupowałam - akurat było tańsze niż w: media markt,
        centrum2000,euro-agd, darii itd
        zanim kupiłam - sprawdziałam ceny wszedzie,
        wyszło taniej
        ale nie twierdzę, że zwykły sklep jest w stanie konkurować z WYPRZEDAŻĄ w dużej
        sieci,
        Znalazłam ten sklep - i tą wiedzą podzieliłam się z Wami, To wszystko.
        pozdrawiam,
        ps.nie mam pojęcia, czy dają upusty przy większych zakupach - zapytajcie sami

• Gość: Adam Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.06, 14:29
          No i chwała Ci za to. Ja sprawdziłem cenę pralki, którą kupiłem niedawno w
          centrum2000 - ok. 30 zł taniej jest w podanym przez Ciebie. Wiadomo, że nie ma
          sklepu w którym wszystko jest tańsze, ale warto znać kolejny wrocławski sklep,
          z którym będzie można porównać ceny jeśli się będzie chciało coś kupić. Dzięki.
    • Gość: skajłoker Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.06, 12:21
      Lipa. sprawdziłem cenę robota kuchennego marki Philips. W tym "tanim" sklepie
      kosztuje 545 PLN, a cena w Kerfurze kilka tygodni temu 495 PLN. Jak by nie
      patrzec 50 PLN różnicy - zostanie na waciki :-))
      • Gość: Jurek Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.e-wro.net.pl 24.05.06, 07:49
        A ja kupiłem u nich lodówke inox, kl.A - taniej nie bylo nigdzie,
        co do Twojego przykladu - jedne rzeczy są tańsze w sklepie A drugie w sklepie
        B,Ale warto znać i sklep A i sklep B - żeby wybrać gdzie taniej - mam rację?
    • Gość: wer0nka Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.magma-net.pl 25.05.06, 08:55
      dzięki.

faktycznie tanio no i we wrocłąwiu :)
      • Gość: Wojtas Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 20:08
        fakt, to że wrocław - wielka zaleta sklepu internetowego
        Wypatrzylem telewizor, cena okay, no i może troche jeszcze opuszczą? :))
        równiez dziekuję za link
        • Gość: Renata Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 18:30
          pytanie do tych co kupowali: przywizienie bezpłatne a wnieisienie do mieszkania?
          mieszkam w strym bud, na IV pietrze i to zawsze jest kosztowny kłopot :)
          • Gość: Wrocławianka Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 21:16
            mój sprzet wniesli do mieszkania - bez opłat. Tez mieszkam bardzo wysoko i bez
            windy więc świetnie rozumiem Twoje obawy, pozdrawiam
            • Gość: gosc Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.06.06, 20:28
              swoja droga zeby porownac ceny nie trzeba latac po wszystkich sklepach. Polecam
              www.ceneo.pl
              To co dzis tanie jest w jednym sklepie jutro moze byc tansze w innym - takie
              zbojeckie prawo rynku ;)
              • Gość: Janusz Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.e-wro.net.pl 07.06.06, 08:03
                byłoby milo gdyby na forum odezwal się własciciel sklepu
                Zapraszamy!
    • Gość: Piotr Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: 62.233.144.* 07.06.06, 09:28
      to prawda, ceny mają co najmniej konkurencyjne, dostawa szybka i bezproblemowa,
      co więcej - wniesienie gratis, ale to nie wszystko. Dostarczony towar
      (telewizor) został na miejscu rozpakowany/sprawdzony pod kątem braku
      uszkodzeń/włączony i ustawiony. To się nazywa profesjonalizm w podejściu do
      klienta. Polecam.
      • Gość: Goska Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.06, 18:53
        oj to się chyba skuszę, pod warunkiem, że mi doradzą co wybrac bo sie kompletnie
        nie znam na telewizorach,
        • Gość: Piotr Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:09
          zależy co chcesz kupić? CRT czy LCD i jaka przekątna?
          • Gość: Goska Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 10:08
            no widzisz, nawet nie wiem co to jest CRT :))
            chce zwykly telewizor, nie za duzy nie za mały, Tylko tyle mam wymagań
            pozdrawiam
            • Gość: Piotr Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: 62.233.144.* 16.06.06, 10:33
              CRT - to właśnie określenie tradycyjnego, kineskopowego telewizora (skrót od.
              Cathode-Ray Tube) :-)))
              musisz bardziej sprecyzować, bo nie za duzy, nie za mały brzmią zbyt
              lakonicznie.

• Gość: Goska Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.06, 11:54
                ojej.....21 cali? mniej więcej :))
                No i ma byc DOBREJ firmy,
                Znów pewnie zapytasz co to znaczy :)
                • Gość: Piotr Re: nowy sklep internetowy, AGD IP: 62.233.144.* 16.06.06, 12:11
                  odpowiem zwięźle: biorąc pod uwagę współczesne realia na rynku będzie Ci
                  niezwykle trudno kupić dobry telewizor z przekątną ekrany 21". Niestety
                  producenci, nie pytając o zdanie konsumentów sami zadecydowali, że wybierają
                  płaskie telewizory LCD. Skutek jest taki, że pomimo, iż wielu z potencjalnych
                  kupujących nadal chętnie nabyłoby odbiornik kineskopowy to nie mają w czym
                  wybierać. Oczywiście kupisz telewizor 21", ale czy będzie on dobry/markowy to
                  śmiem mocno wątpić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka