aga-kra 11.01.08, 23:15 Chciałabym wziąć kredyt w GE MONEY.Szukam kogoś kto brał kredyt w tym banku.Na co zwrócić uwage w ich ofercie kredytowej?Jakieś haczyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malik70 Re: GE money 12.01.08, 14:19 sma OSOBISCIE KREDYTU JESZZE NIE BRALEM ALE OGOLNIE SIE ROZGLADAM BO WIEM ZE MOZE BYC TO KONIECZNE ...zatem, moim zdaniem oferte maja interesujaca , elastycznie podchodza do zarobkow, zgadzaja sie przewaznie na wspolkredytobiorce bez wiekszych problemow i ogolnie jak dostarczy sie im zestaw papierow to decyzja podobno ale to chyba juz zalezy od banku trwa bardzo krotko... co tam jeszcze ogolnie maja pare ciekawych ofert mi akurat sie podoba z mozliwoscia finansowania dzialalnsoci gospodarczej jesli nie przekracza 40% posesji ...a na co trzeba zwrocic uwage...na ubezpieczenia bo maja ich dosyc sporo i nie kazde moze kazdemu sie podobac a wiadomo ze kazdye to dodatkowa kasa .... to chyba tyle a inni ludzie jaki macie wrazenia ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kra Re: GE money 12.01.08, 19:26 Dzięki.Chyba zdecyduje sie na ten bank.Chcę wziąć 200 tys na zakup domu .byłam juz w kilku bankach, porównuje warunki i symulacje.Napisze jak mi z nimi pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
malik70 Re: GE money 13.01.08, 11:27 no to powodzenia :) jak juz pisalem kredytu sam jeszcze nie bralem ale jak bede bral to wlasnie najpierw przeszedlbym sie po paru bankach a potem zawsze z jakims doradca mozna sie spotkac tylko trzeba byc uczulonym na to czy za bardzo ofertyy jakeigos jednego czy 2 bankow nie lansuje :> no nic wydaje mi sie ze GE to bedzie dobry wybor powodzenia i daj znac potem jak poszlo co i jak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
masio3 Re: GE money 14.01.08, 09:05 Mam u nich kredyt. Póki co nie ma z nimi problemu.Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kra Re: GE money 14.01.08, 11:00 Dzieki ,,masio3,,.Pocieszyłeś /aś/ mnie troche.Rózne opinie słyszałam na temat tego banku.A jak z rozpatrzeniem wniosku było? Odpowiedz Link Zgłoś
masio3 Re: GE money 15.01.08, 09:26 Rozpatrywali wniosek krótko około 8 dni. Ja takze naczytałam sie o nich różnych opini. No ale cóż, kredyt gdzieś trzeba zaciągnąć albo wygrać w lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: GE money 15.01.08, 10:31 Ja składałam papiery ok.20 listopada, a do tej pory nie mam odpowiedzi, ciągle coś nie tak, choć złozyłam komplet dokumentów. Raz prawnik mówi że dokumenty ok, potem inny ogląda i mówi że nie są ok. Ale ja nie wiem czy to wina mojego doradcy czy banku. Podobała mi się oferta tego banku, ale mam dość czekania Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kra Re: GE money 15.01.08, 21:45 Majka, nie dziwie ci sie że masz dośc czekania.To przeciez juz prawie dwa m-ce.Moge wiedziec jaki kredyt brałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: GE money 16.01.08, 08:57 Ja brałam kredyt na cele łączone, częśc konsolidacji, mała częśc pożyczki hipotecznej, i kredyt budowlano-remontowy.Głównie to był ten budowlany a tamte to dodatki. I niby wszystko ok, tylko czepiają się do nieruchomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malik70 Re: GE money 16.01.08, 22:12 no coz jersli oferta banku odpowiadala to moze trzeba bylo zmienic placowke bo coz niekompeteni pracownicy trafiaja sie w kazdym banku.... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: GE money 18.01.08, 23:17 proponuję poszperać w archiwach forum żeby świadomie podjąć decyzję i później nie pluć sobie w brodę... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kra Re: GE money 19.01.08, 19:53 Ostatnio śledzę to forum codziennie.Nie ma banku , który nie byłby tu wymieniony, skomentowany.Komentarze sa rózne.I pozytywne i negatywne.Nie jestem w 100 % przekonana do GE MONEY ale to jeden z moich faworytów Odpowiedz Link Zgłoś
malik70 Re: GE money 20.01.08, 18:39 tak naprawde to kazdy bank z czolowki ma dla kazdego cos do zaoferowania wiec po prostu trzeba porownac sobie i tyle a nie sugerowac sie tylko wypowiedziami z forum, bo ja tez moge napisac o kazdym banku jest fatalny i wogole :> Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: GE money 20.01.08, 20:08 Proponuję zainteresować się innymi bankami.Ale wybór oczywiście należy do kredytobiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś