Dodaj do ulubionych

Ale ceny!!!!!

IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.06, 13:16
byłem wczoraj na targach w Orbicie i jedna rzecz mnie po prostu
zatkała,ogólnie wiem ze ceny mieszkań nowych za metr kw. poszły w górę,ale w
deóch przypadkach za metr kw.chca 10 000 pln.konkretnie verona building na
Chopina i Atal na Turniejowej-czujecie mieszkanie 50 m2 za pół mln zł!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tzw. "boom" Re: Ale ceny!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 28.05.06, 13:19
      a moze jeszcze jakies nowosci z targow, których nie ma jeszcze na stronach www? (bo to, że jest czyste szalenstwo, to niestety prawda)
    • Gość: xxx Re: Ale ceny!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:35
      no ladnie :(

ja slyszalem, ze na chopina ma byc 7.5-8.5k :(
    • Gość: rekordy przed nami Re: Ale ceny!!!!! IP: *.magma-net.pl 28.05.06, 15:46
      Dodam tylko: Rezydencja Dabie-apartamenty 9000zl/m,
      Apartamenty Czysta 10000zl/m
      • Gość: ania obwodnica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:10
        a co z obwodnica ? czy to prawda, ze ma przebiegac tuz obok redyzencji dabie?
    • Gość: marek i juz tylko maja rasnac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:25
      podobno ceny moga tylko rosnac...

ale jak bedzie wieksza podaz mieszkan, to chyba klienci beda mieli wiekszy
      wybor i nie beda godzili sie na kazda cene wiec developerzy nie beda mogli
      dyktoac cen z kosmosu...

a jesli ci co traz biora kredyty, zeby kupic mieszkania po 9 tys za metr, jak
      straca prace i nie beda mogli tego splacic, to te mieszkania tez sie pojawia na
      rynku sprzedawane przez bank, i beda tansze?
      • Gość: bullet Re: i juz tylko maja rasnac? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 28.05.06, 18:30
        drogi marku, Ci ludzie, ktorzy kupuja mieszkania po 8 tys za metr nie straca
        pracy bo to oni sa sobie pracodawcami w firmach, ktore od wielu lat istnieja na
        rynku i ich pozycja jest raczej stabilna.
        kupuja to po to aby ulokowac jakos nadmiar swojej gotowki, a sami mieszkaja w
        domkach.
        jesli nadal bedziesz tak myslal, ze ceny spadna albo sie ustabilizuja to moze
        sie wreszcie tego doczekasz.......
        jak beda na poziomie 8 tys za metr ale nie apartamenty tylko zwykle mieszkania.
        wtedy wszyscy beda mowili:
        kurcze ale glupi bylem jak za 5 tys nie kupilem

------------------------
        www.zlotapodkowa.prv.pl
    • Gość: gosc Re: Ale ceny!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:40
      mnie zszokowala oferta budotexu - ich nowe inwestycje na zwycieskiej, na gaju,
      no i krzycka - ceny o blisko 1000zl wyzsze niz u konkurencji, a projekty hmmm
      ... fatalne, a tak kiepskich wizualek to juz dawno nie widzialem
    • Gość: Artur Re: Ale ceny!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:58
      Teraz czas na chwyty marketingowe. Ciekawe kto piewszy zmieni jednostkę z m2 na dm2 i będzie super okazja 5kzł za dm2 ( małymi literkami) ;-)))
      Niech żyją nam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka