Dodaj do ulubionych

ulica Świeradowska

05.06.06, 11:02
Witam grupowiczów,
mam okazje kupić mieszkanie w budynku 3 piętrowym na Świeradowskiej
blok 5 -tni, niska zabudowa
za 300 tys , 70 m2 , 3 pokojowe, 2 pokoje ze skosami, 2 poziomowe.
jak myślicie opłaca się ??
Z góry dziękuje za opinie
-----------------
Pozdrawiam
Wojt@s
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: ulica Świeradowska IP: *.206.112.108.telsat.wroc.pl 05.06.06, 14:45
      Skosy na dwóch poziomach i przy 70 metrach???
      JA bym nie kupiła.
      POczekaj na lepszą okazję - 300 za takie "atrakcje" to nawet przy dzisiejszym
      szalenstwie cen, nie opłaca się.
      Kiedyś ktoś nazwał mieszkanie 70 m na 2 poziomach ze skosami: dziupla.
      Ale jak Ci się podoba to kupuj.
      • Gość: Wojt@s Re: ulica Świeradowska IP: *.eranet.pl 05.06.06, 20:21
        mieszkanie się poboba
        bardzo mi zalezy na tej lokalizacji
        za te pieniadze nie kupie takiego mieszkania :-(
        szukam mieszkania od kilku miesiecy
        i co najgorsze nie widziałem lepszych ofert
        • Gość: yoka Re: ulica Świeradowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:16
          Przecież tam za Świeradowską wszystko się rozbudowuje. Za tą cenę kupisz mieszkanie w tamtej okolicy. Ja bym też tych skosów nie wzięła.
          • Gość: muniek Re: ulica Świeradowska IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 05.06.06, 21:22
            jeśli to ten budynek pomalowany w 3 kolorach, to na poddaszu trudno wytrzymać
            latem, straszny zaduch
            • Gość: Wojt@s Re: ulica Świeradowska IP: *.eranet.pl 05.06.06, 21:26
              budynek gdzie jest z boku bankomat banku zachodniego
              Muniek mieszkasz moze tam ??
              jak sie mieszka ?? latem zimą ??
              • Gość: mariusz Re: ulica Świeradowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.06, 22:58
                to zalezy jakie sa skosy
                tez mieszkam w 3letnim budynku 70 m z antresola, skos zaczyna sie od 110cm i
                idzie do 3metrow
                latem rzeczywiscie jest cieplej ale to musza byc temperatury po 30 stopni przez
                kilka dni, a i tak najwazniejsze jest ustawienie wzgledem stron swiata
                • Gość: Mlmi Re: ulica Świeradowska IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 06.06.06, 19:58
                  A jakie według ciebie jest najlepsze? Dla mieszkania ze skosami i bez.
                • Gość: ulla Re: ulica Świeradowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:11
                  Za 300 tys to kupisz 70 metrow na Oltaszynie a nie na paskudnej Swieradowskiej.
                  • Gość: Wojt@s Re: ulica Świeradowska IP: *.eranet.pl 06.06.06, 20:19
                    na Oltaszynie 70 m2 za 300 tys
                    nowe czy z rynku wtórnego ??
                    • Gość: mariusz Re: ulica Świeradowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.06, 21:42
                      a co ci sie nie podoba na swieradowskiej? w pasie do nowego centrum od
                      borowskiej?
                      mysle ze na oltaszynie za ta cene w miare nowe bedzie ciezko, zreszta malo jest
                      tam mieszkan
    • Gość: lalamido Re: ulica Świeradowska IP: 195.117.149.* 07.06.06, 16:37
      Świeradowska to ulica z przyszłością!!
      1. Niedługo przebudowa borowskiej do Akademii Medycznej
      2. Przebudowa samej Świeradowskiej i tramwaj na Gaj
      3. Przebudowa Strońskiej a właściwie budowa
      ...no i stok narciarski na górce :)

Nic tylko brac takie mieszkanko :)
      • Gość: Mila Re: ulica Świeradowska IP: *.core.lanet.net.pl / *.lanet.net.pl 07.06.06, 19:43
        A co myślicie o kupnie mieszkania bezpośrednio pod wzgórzem gajowym, jakieś 50-
        100m? Troche mnie przeraża perspektywa mieszkania przy stoku narciarskim.
        Muzyka wieczorem i tym podobne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka