Gość: zulaemla IP: 58.76.2.* 10.06.06, 07:26 Hej, Czy ktos ma jakies informacje, opinie na temat developera: Dolmat-developer ? Inwestycja prowadzona przez nich: Wysoka ul. Oltaszynska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wolf12 Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.dint.wroc.pl 26.06.06, 19:43 To jest dobre pytanie, ja rowniez mam zamiar kupic u nich mieszkanie za posrednictwem biura nieruchomosci JOT-BE we Wroclawiu. Jezeli ktos ma jakiekolwiek inforamcjie zarowno na temat jednego jak i drugiego to... wiecie co robic. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:45 to ich pierwsza inwestycja we wrocławiu, wcześniej budowali mieszkania w oleśnicy i skład PSB. tyle wiem. może lepiej wejść na forum oleśnickie - Dolmat jest tam bardziej znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.magma-net.pl 02.11.06, 22:47 no i jak??? sa jacyś 'nabywcy' mieszkań na tym osiedlu? jest jeszcze kilka mieskzań i własnie się zastanawiam :)) jakies info? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.ptf.pl 16.11.06, 12:45 hej, własnie mam podpisac umowe, ale sama nie wiem developer mało znany, nikt nic nie wie...KRS sprawdziałam nic sie nie dzieje, ale sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:09 Magda, jak wrażenia, podpisałaś umowę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dellik Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 11:31 Mam doswiadczenie z deweloperem. Popisalem umowe z JOT BE i czekam na swoje M. Jesli ktos ma konkretne pytania prosze o kontakt. dellik"at"poczta"dot"com"dot"pl R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konikwro Re: Dolmat-Developer - opinie? IP: *.telsat.wroc.pl 29.01.07, 20:12 nowy developer. lokalizacja ok gdyby nie planowan obwodnica wroclawia pod oknami i stacja gazu. Odpowiedz Link Zgłoś