Gość: mariusz IP: *.provider.pl 03.07.06, 08:25 Witam, Czy ktoś odebrał już jakieś mieszkanie w Rafinie przy zwycięskiej. A jezeli nie to na kiedy planowany jest TEN TERMIN?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: RAFIN - odbiór mieszkań IP: *.54.18.196.telsat.wroc.pl 03.07.06, 19:09 Znajomy mówił, że odbioryjakieś juz były i niektóre mieszkania w budynku D są już zamknięte. Nie wiem co o tym sądzić, bo przecież drogi dojazdowej chyba nie ma, a kostka brukowa złozona jest od miesiąca w schludnych pryzmach. Ja mam w dudynku B deklarowany odbiór na koniec sierpnia / poczatek września ale jakoś nie chcemi się wierzyć, że się wyrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: RAFIN - odbiór mieszkań IP: *.range81-132.btcentralplus.com 04.07.06, 06:38 podobno juz kilka osob odebralo klucze w budynku D, podobno rowniez na dniach maja nastapic kolejne odbiory. Inna sprawa jest rozejscie sie Rafina i ich pracownika odpowiedzialnego za odbiory. Tak wiec Rafin podaje kolejny termin ze do 15 lipca sie wyrobia? CO do drogi nie wiem bo nie jestem na miejscu ale slyszalem, ze droga juz jest i nawet znagi drogowe postawili przy niej. wiecej info znajdziesz na www.zlotapodkowa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś