Dodaj do ulubionych

TEMAR Sp.j.

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.08.06, 21:11
Moi Drodzy!Starałam sie bardzo skrupulatnie przejrzec wasze opinie w
poszukiwaniu informacji nt. firmy od ktorej zamierzam zakupic mieszkanie,
niemniej jednak znalazłam tylko dwie opinie na jej temat i troszkę czuje
niedosyt. Czy ktoś może podzielić sie ze mną informacjami zasłyszanymi,
własnymi doswiadczeniami dotyczacymi firmy TEMAR wykonanie, umowy,
nierodóbki...
Obserwuj wątek
    • Gość: yvka Re: TEMAR Sp.j. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.08.06, 21:18
      Inwestycja, którą się interesuję ma zostac zrealizowana dopiero w 2008,
      problem komórki lokatorskiej a jakże, tez istnieje, tzn. nie ma jej. Naprawdę
      nie chcę wtopic duzych pieniędzy, a lokalizacja korci, oj korci. Na stonie
      internetowej inwestora zamieszczony został wzór umowy przedwstepnej. Czy ktos
      może ją negocjował? Są elastyczni zarówno co do umowy jaki i harmonogramu wpłat?
    • szczuru22 Re: TEMAR Sp.j. 19.08.06, 23:31
      witam!niestety wszystko jest fajnie do momentu podpisania umowy póżniej panie
      już nie są już tak miłe szczególnie mistrzyni kontaktu z klientami p.
      szyszko.niedoróbki są i ciężko egzekwuje się ich usunięcie[ważna dobra umowa-są
      mało elastyczni!!),duże opóznienia w oddaniu ,generalnie"mamy cię"najlepiej
      porozmawiaj z ludzmi którzy mieszkają w inwestycjach temaru
      np.k.stefki-planowane oddanie czerwiec 2005 do tej pory mieszkaja na dziko ,zimą
      brak ogrzewania do stycznia!!!jedyny pozytyw wybieraja ciekawe lokalizacje, nie
      bankrutują.pozdrawiam
      • Gość: Lipski Re: TEMAR Sp.j. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:35
        Tak samo ogrooomne (prawie roczne) opóźnienie na Ametystowej, do której się
        przymierzałem (na szczęcie się nie zdecydowałem, bo by mnie chyba szlag
        trafił).
        • Gość: xxxl Re: TEMAR Sp.j. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:03
          na Pałuckiej był mały poślizg, ale ile teraz napraw. Blok po roku doczekał się
          usunięcia najważniejszych braków czyli przeciekania wody do garażu, piwnic i
          mieszkań na ostatnim piętrze. Czemu od początku tego nie zrobili porządnie?
          Dopiero postraszeni mediami ruszyli z miejsca. Między niektórymi mieszkaniami
          są ściany regipsowe, tak że słychać co robią sąsiedzi. Lokalizacja bardzi
          dobra, ale jakość wykonania już nie. Posadzono ładne krzewy i rośliny, by teraz
          to wszystko psuć. Rzeczywiście Panie z Temara na początku były bardzo miłe, po
          podpisaniu umowy niewiele można z nimi załatwić!
    • Gość: xxl Re: TEMAR Sp.j. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:05
      a tu opis co robili na Pałuckiej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=186&w=46239696
    • Gość: wp Re: TEMAR Sp.j. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:22
      Trzeba jeszcze napisać, że dopiero teraz wykonawca na Pałuckiej kładzie
      izolację na mury do piwnic takie jak powinny być. Do tego żaden z lokatorów nie
      otrzymał informacji jak i gdzie są położone u niego w domu rury, kable itp. tak
      zwanej dokumentacji powykonawczej.
    • Gość: kikx Re: TEMAR Sp.j. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 15:28
      dzisiaj jest niestety tak, że każdy deweloper ma jakies niedoróbki;nie było
      chyba firmy na tym forum, co do które ktoś nie miałby zastrzeżeń; pozdr.
      • Gość: papa Re: TEMAR Sp.j. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:13
        najgorsze jest to, że kupujemy mieszkania z nadzieją że wszystko bedzie dobrze,
        a potem trzeba się użerać z dweloperem, kierownikiem budowy i masą innych
        ludzi, którzy nie wykonują swojej pracy tak jak powinni, eh...
        • Gość: kikx Re: TEMAR Sp.j. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 15:41
          Papa masz rację, efekt tandety i odwalania fuchy w budownictwie mieszkaniowym
          utrzymuje się od czasów prlu, brak kątów prostych, krzywe ściany,futryny,
          podłogi, ogólne brakoróbstwo. To samo dzisiaj, inne czasy ale te same problemy.
          A majstrzy na budowie i tak to olewają..pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka