michael_witmann 12.03.03, 23:54 Czy ktos ma jakieś informacje na temat tej inwestycji?Noszę się z zamiarem kupna,ale wcześniej wolałbym cos wiedzieć o tym developerze,czytałem że miał jakieś problemy z wykonawcami...z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: Mój dom na Pretficza IP: 195.205.44.* 13.03.03, 12:08 kupilem od nich mieszkanie na gaju jestem zadowolony z wykonania i obslugi polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael_witmann Re: Mój dom na Pretficza IP: *.gl.digi.pl 13.03.03, 22:20 negocjowałeś może z nimi wykończenie, dodatki,są skłonni do ustępstw?Gaj to zdaje się nowa inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Mój dom na Pretficza IP: 195.205.44.* 19.03.03, 16:15 zgadza sie to sa nowe budynki, teraz tez cos dalej tam kontynuuja dostalem upust 10% za wplate calosci co do wykonczenia mialem swoja ekipe ale zmiany ktore chcialem przed odbiorem spokojnie mi wszystkie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Mój dom na Pretficza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.03, 11:52 Witaj! Właśnie zamierzam podpisć z Moim Domem umowę, buduja na Obornickiej nowe osiedle. Byłabym wdzięczna za informacje jak negocjowac umowę, jak rozłozyć raty czy też lepiej wpłacić całość? Czy nie było z nimi zadnych problemów? Mozna na tym developerze polegać? Nigdy nie kupowałam czegoś czego jeszcze fizycznie nie ma i mam trochę obaw. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Mój dom na Pretficza IP: 195.205.44.* 18.04.03, 17:21 to fakt u nas kupno mieszkania to ryzyko ale akurat oni sa ok dotrzymuja slowa i zalezy im na kliencie co do upustu to trudno mi powiedziec ja mialem upust 10% ale to byl specyficzny okres bo i koniec inwestycji mowie o gaju i tez koniec starej ulgi natomiast przy tak trudnej sytuacji na rynku zawsze mozna ponegocjowac jakosciowo sa OK Odpowiedz Link Zgłoś