Dodaj do ulubionych

Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.06, 23:43
Co sądzicie o tym developerze? Czy ktoś z Was jest posiadaczem mieszkania
wybudowanego przez tego developera? Jakie macie doświadczenia? Zastanawiam
się nad kupnem mieszkania, ale nie znam developera. "Włosy staja na głowie"
jak czytam niektóre wasze komentarze! Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: bert Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 18:56
      Ta firma buduje na Slowianskiej termin oddania maja na koniec roku, mozesz
      podjechac na Slowainska i zobaczyc jak to wybudowali, mi sie wydaje ze nie
      skoncza na czas, ale moze ...
      • Gość: ktos Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.06, 10:31
        Poszukaj informacji na tym forum o firmie Westbud. To ten sam inwestor.
    • Gość: kolega Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.server.ntli.net 23.03.07, 13:40
      mam u tego pana 3 mieszkania i nigdy z nim niemialem problemu,czytalem wiele
      wypowiedzi na jego temat i uwazam ze to kompletne bzdury
    • Gość: l Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.07, 18:49
      jak Pan jest tak zadowolony to moze jakies konkrety, bo jednak fakty mowia za
      siebie i raczej nic dobrego, na SLwoianskiej dalej nie skonczone choc jest
      koniec marca, a od roku czekanie na powzolenia na Obroncow to nie bzdury tylko
      dowody niezetelnosci dewelopera, wiec nawet jest Pani sie udalo jakis czas temu
      to prosze nie wprowadzac w blad ludzi o tej inwestycji jest watek z ponad 100
      wpisami : Zielony Szelest - Obrońców Poczty Gdańskiej (101) i dobrego slowa to
      tam sie raczej nie znajdzie, prosze nie przekonywac ludzi ze jest dobrze jak
      tak nie jest, kiedy przez prawie rok czasu deweloper nie podpisal umow
      przedwstepnych tylko przez rok bazuje na rezerwacjach. itd
      • Gość: xylion Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:28
        więc na budynek A rowniez sa podpisane tylko umowy rezerwacyjne a nie umowy
        przedwstepne? Budynek A ma juz pozwolenie na budowe, nawet cos sie tam dzieje,
        myslałem, ze osoby które tam kupily mieszkania maja podpisane umowy
        przedwstepne, poprawcie mnie, jezeli sie myle...
        • Gość: kolega Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.range81-157.btcentralplus.com 25.03.07, 11:06
          na mieszkanie w budynku A mam podpisana umowe przedwstepna juz w tamtym
          roku.niewiem zkad bierze sie problem? kupilem u tego pana juz 9 mieszkan i
          nigdy niebylo najmniejszego problemu.cos pan chyba przewrazliwiony.wyluzuj koles
          • Gość: kolega Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.range81-132.btcentralplus.com 01.05.07, 07:56
            tal plakales,tak plakales.A po co ? juz sa pozwolenia na budowe na budynek B i C
    • Gość: fa Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.07, 20:12
      hahaha usmial mnie ostatni wpis. ciekawe jak bys czekal rok na podpisanie
      umowy, to czy byl bys taki wyluzowany...
      ale co tam skoro stac cie na hurtowe zakupy mieszkan mozesz byc wyluzowany, bo
      najwyzej bedziesz mial jedno mniej
      • Gość: kolega Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.range81-157.btcentralplus.com 25.03.07, 22:12
        oj niebede mnial jednego mniej,oto niech cie glowa nieboli.mam juz 6 mieszkan
        od pana ponikowskiego na wlasnosc,i nigdy niebylo najmniejszego problemu.cos
        masz pecha koleszko
        • Gość: ..... Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.ukonline.co.uk 01.05.07, 08:48
          cos doborobek mieszkaniowy ci sie zmniejszyl. A mieszkania na Slowianskiej
          mialy pierwszy termin koniec 2006, a jest maj 2007 a konca nie widac. a tyle
          mieszkan zakupiles to przy jakich ulicach, bo konkretow to dalej napisanych nie
          ma.
          Fakty sa faktami, Slowianska totalnie opozniona, budowa idzie koszmarnie
          wolno,Obroncow Poczty Gdanskiej to wogole porazka ponad rok na umowie
          rezerwacyjnej, brak pozwolen na budowe. Owsze ludzie z A podpisali umowy
          przedwstepne bo ich blok ma byc jedynie zmieniany, ale B i C brak pozwolenia
          na budowe - to chyba rekord w wystawianiu ludzkiej cierpliwosci na probe.
          Przykro mi moj drogie ale twoje wypowiedzi to lanie wody, ale rozumiem, ze
          pewnie to twoj obowiazek, zeby polepszych wizerunek firmy.
          • Gość: mm Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.07, 09:42
            fakt jest taki, że pozwolenie na budynek B i C już jest
            • Gość: ..... Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.ukonline.co.uk 01.05.07, 17:43
              no tylko pogratulowac, coz pewnie ze lepiej po roku niz wogole. Jedno jest
              pewne ze beda tam mieszkac bardzo cierpliwi ludzie, i mam nadzieje ze nie
              zabraknie nim cierpliwosci do tego dewelopera, bo jesli tempo bedzie takie jak
              na Slowianskiej to jeszcze wiele im jej potrzeba.
    • Gość: wicek Re: Inter-es developer Obrońców poczty Gdańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:46
      no to sprawa sie wyklarowala. pozwolenie na budowe wisi na stronie internetowej
      i mozna podpisywac umowy! Troche dlugo to trwalo, ale jak wynika z pozwolenia,
      to bylo sporo przeszkod do pokonania. Uzgodnienia jakies archeologiczne,
      wycinka starych drzew kolidujacych z budowa. Oznacza to zalatwianie spraw i
      czas na odpowiedzi i uzgodnienia z kilku urzedow czy jego wydzialow. A to trwa.
      W calej dyskusji o rzetelnosci developera nikt nie podal jakichs specjalnych
      nierzetelnosci tego developera.Raczej wszystko typowe, jak u innych. Oproc
      opoznienia z tsm pozwoleniem, co bylo ewidentne i wywolalo fale przypuszczen.
      Za to cierpliwi podpisza umowy po niskich cenach i nie straca na tym, ze
      mieszkania poszly w gore. A grupa INTER Es prosperuje dobrze na rynku i nie ma
      potrzeby miec wiekszych obiekcji, wszystko jak i u innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka