Dodaj do ulubionych

Zernicka 213

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:35
mamy zamiar kupic mieszkanie na zernikach budowane przez SM WROCLAWSKI
DOM......czy dobrze uklada sie wspolpraca ze spoldzielnia???czy jest ktos kto
kupuje tam???????jak zapatrujecie sie na bliskosc torow kolejowych?????moze
sie orietnowaliscie czy czetso kursuja pociagi?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 26.11.06, 19:04
      hej, ja wlasnie zdecydowalam sie na kupno mieszkania na Zernickiej 213, we
      wtorek ide podpisywac rezerwacje, nie wiem jak reszta ale tory rzeczywiscie sa
      blisko, natomiast nie sadze, zebym znalazla cos tanszego w tym momencie, podoba
      mi sie projekt i wnetrze mieszkania, chcialam miec kwadratowe pokoiki i rzadnych
      skosow, wlasnie takie sobie wypatrzylam, boje sie troche halasu od pocoagow, ale
      mimo wszystko zamierzam tam mieszkac..?:):) oczywiscie za 1,5 jak narazie..ale
      moze woncu sie doczekam..:) mnie interesowalo jeszcze do tego mieszkanko w
      inskiej zabudowie, i parter, zebym mogla sobie wyjsc i chocby grilla zapalic u
      siebie...pozyjemy zobaczymy...a narazie ide rezerowac..:) moze jak ktos sie
      jeszcze wypowie to bedziemy wiedzialy wiecej..pozdrawiam Maja
      • Gość: dirta Re: Zernicka 213 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:47
        hej! my mamy zamiar podpisać umowę w tym tygodniu. dzisiaj dowiedziałam się, że
        częstotliwość pociągów na tej linii to około 90 na dobę+wzrost tej liczby o
        około 10-20% w najbliższych latach. Z racji tego poprosimy o chwilkę do
        namysłu. Cena jak najbardziej atrakcyjna, ale...
      • Gość: ppp Re: Zernicka 213 IP: *.pools.arcor-ip.net 27.11.06, 18:21
        A jaka jest cena 1m2 tych mieszkan na zarnickeij 213 w tej spojdzielni?
      • Gość: Małgoś Re: Zernicka 213 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:55
        Napiszcie jaka cena za metr2 pozdrowionka
        • Gość: Kazik Re: Zernicka 213 IP: 62.29.248.* 29.11.06, 12:08
          na parterze podobno 4955 a na wyzszych 5100 chyba
    • Gość: Maja Re: Zernicka 213 IP: 62.29.248.* 27.11.06, 07:26
      hej, bardzo prosze w takim razie o wiecej szczegolow, skad sa takie informacje,
      o te czestoliwosci? bo dochodzi jeszcze jedna sprawa...ludzie przy Krakowskiej
      czy Legnickiej maja samochody na glownej, tramwaje, przy Grabiszynskiej tez
      pociagi i ruch na ulicy 24 h, na Oporowie samoloty co chwile...i czestotliwosc
      tez wzrosnie wiec mam nadzieje, ze i do tego ja sie przyzwyczaje:):):) ale to
      sie okaze juz po drodze....niestety ceny we Wrocławiu szaleja a tam wydaje mi
      sie okolica fajna, mam nadzieje, ze to zdanie zostanie do konca:):):)
      • Gość: dirta Re: Zernicka 213 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:37
        telefon do droznika wykonalismy i sie dowiedzielismy..ponadto ma byc szybka
        kolejka lesnica-centrum czy cos podobnego
    • Gość: gOSIK Re: Zernicka 213 IP: 62.29.248.* 30.11.06, 14:15
      wiecie co starsznie kiepskie te Wasze tereny, obwodnica pod nosem, tory!!!
      bojka..proponuje kupic duze kolumny albo ogluchnac, a tak przy okazji fajnie,
      ze przynajmniej jakis kat bedzie, ja nie mam jeszcze
    • Gość: Zainteresowany Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 06.12.06, 14:49
      witajcie, widze, ze powstala juz czesc dla przyszlych mieszkancow, jest nas
      wiecej, widze, ze narazie rozgladaj sie tam mlodiz i fajnie, z epowstanie
      kolejne takie osiedle..i tak mielismy niewielki wybor, zobaczymy jak bedzie,
      byle do przodu.
      • Gość: lukasz Re: Zernicka 213 IP: 81.168.254.* 07.12.06, 15:08
        Cześć,
        widze że nie tylko ja zakopałem się w, mam nadzieje nie podmokły grunt przy
        Żernickiej. Tak dla jasności mówimy o mieszkaniu sprzedawanym przez jot-be
        aktualnie?
    • Gość: Zainteresowany Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 07.12.06, 15:23
      dlaczego podmokly..czyli co dodatkowy problem? kupiles juz to mieszkanie od
      jot-be czy narazie rezerwacja?
      • Gość: lukasz Re: Zernicka 213 IP: 81.168.254.* 07.12.06, 15:29
        Zarezerwowałem. A co do podmokłego terenu, to był żart, bo już w sumie mam się o
        co martwić. Chłopaki nie są jeszcze całkiem właścicielami gruntu, automatycznie
        nie mają pozwolenia na budowę, więc oby teren nie był podmokły :)
    • Gość: Ja Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 07.12.06, 15:45
      ja tez zarezerowalam, i tak czytam te wasze wypowiedzi i zaczynam sie
      zastanawiac, pociagow 90, obwodnica niecale pol kilometra, wjazd na obwodnice
      zaraz przy Przedniej..dobrze, ze przynajmiej sasiedzi wydaja sie fajni:)
      • Gość: lukasz Re: Zernicka 213 IP: 81.168.254.* 07.12.06, 15:48
        Obwodnica??? A gdzie??? :)
    • Gość: Ja Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 07.12.06, 15:59
      Lukasz, To bedzie zaledwie 400 metrow od mieszkan a wjazd/zjazd bedzie zaraz za
      Twoim blokiem ulica Przednia, proponuje przesledzic dobrze mape. Mam nadzieje,
      ze jesli ta ulica bedzie dojazdowa to postawia ekran dziekoszczelny miedzy
      torami a naszym blokiem wtedy czesc halasu sie zmniejszy ale to z pewnoscia beda
      wiedziec tylko Projektanci tej inwestycji na 100% i tylko oni!!
    • Gość: Szukamy Re: Zernicka 213 IP: *.e-wro.net.pl 10.12.06, 18:03
      hej...ja pobeirzenie sprawdzilam te plany ale czy to jest na pewno? z drugiej
      strony taki bliziutki wjazd jest zaleta...wszystko sie chyba rownowazy, my
      idziemy jutro sparwdzic oferte do biura M&E
      • Gość: lukasz Re: Zernicka 213 IP: 81.168.254.* 11.12.06, 09:26
        Czy ktoś wie jak idą postępy z przejmowaniem gruntu przez Arkop i pozwoleniem na
        budowę? Trzeba będzie do Wrocławskiego Domu przedzwonić. Bo ostatnio mieli tylko
        umowę przedwstępną z zadatkiem! Ja coś wiecie to napiszcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna