Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy AGD Wrocław

04.12.06, 06:43
Witam,czy możecie mi polecić sprawdzony sklep internetowy ze sprzętem AGD z
Wrocławia?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: 82.160.70.* 04.12.06, 07:04
      z Wrocławia te:

1) centrum2000.pl/
      2) megamedia.pl/
      3) www.aga-intersklep.pl/
      4) www.daria.com.pl/
      5) www.video3000.pl/
      • Gość: ron5 Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.de 04.12.06, 09:12
        Dziękuję za te namiary.Czy ktoś już w tych sklepach kupowa i może je polecić
        lub podzielić się doświadczeniami??
        Pozdrawiam,
        • Gość: XYZ Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.ccaeurope.pl 04.12.06, 09:55
          Heh i co teraz napiszemy ci swoje przemyslenia a ty dalej wyskrobiesz ze
          niemasz kasy i wg ciebie to za drogo.
          Sam podzwon i poczytaj opinie a tak wogole to wejdz na www.ceneo.pl i po sprawie
        • Gość: XYZ Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.ccaeurope.pl 04.12.06, 09:55
          Heh i co teraz napiszemy ci swoje przemyslenia a ty dalej wyskrobiesz ze
          niemasz kasy i wg ciebie to za drogo.
          Sam podzwon i poczytaj opinie a tak wogole to wejdz na www.ceneo.pl i po sprawie
        • Gość: kde4 Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.ikatel.pl 04.12.06, 11:08
          do centrum 2000 nie mam zadnych krytycznych uwag. kupowalem tam cos dwa razy,
          negocjacje cenowe byly ok, transport tani, wniesienie w cenie transportu, bardzo
          latwo bylo mi uzgodnic termin dostawy.

atutem tego sklepu byly kwestie transportu, pamietam jednak, ze w wielu
          kategoriach wybór towaru neico mniejszy niż np. w megamedia.

pozdrawiam

kde4
        • Gość: e-klientka Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.06, 13:25
          Korzystałam zarówno z Centrum2000, jak i Megamedia. W obu przypadkach głównym
          powodem była najniższa cena na interesujący mnie sprzęt AGD, jak i przystępne
          koszty transportu (w przypadku Megamedia drobny sprzęt można odebrać osobiście
          na Grabiszyńskiej, wtedy można zaoszczędzić na kosztach kuriera). Obsługa dużo
          bardziej kompetentna w tym pierwszym, są też bardziej solidni pod względem
          terminowości dostaw. Ale Megamedia ma faktycznie większy asortyment, więc także
          polecam.
      • Gość: Piotr Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: 82.160.70.* 04.12.06, 09:57
        z moich doświadczeń wynika, że najlepsze ceny masz w centrum2000, a najlepszą
        obsługe w aga-intersklep
    • Gość: ron5 Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.de 04.12.06, 15:12
      Serdeczne dzięki.Mam problem bo sam,w krótkim czasie muszę wykończyć calą
      chalupę i dlatego chcę kupić wszystko w jednym miejscu.
      Jeszcze pytanko-jęśli zamówię komplet sprzętu tzn
      lodówka,zmywarka,piekarnik,plyta,okap i ew. mikrowela to na jaki upust moge
      liczyć?
      Pozdrawiam.
      • Gość: Piotr Re: Sklep internetowy AGD Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:45
        różnie, zależy od daru perswazji, a poważnie od wielu czynników (np. wyprzedaż,
        okresowe akcje na sprzęt danych marek, czy w końcu możliwości negocjacyjne
        pracowników różnych szczebli). Np. przy zakupie sprzętu do zabudowy wybranego
        producenta z tzw. wyższej półki (Miele, Siemens, Bosch, AEG) w ilości 2
        produktów rabat 4-5%, przy większej ilości (np. komplet sprzętu do mieszkania
        zdarza się tzw. jeden komponent za złotówkę, ewentualnie z dobrym upustem nawet
        do 50% wartości (tego jednego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka