Dodaj do ulubionych

Vivaldiego, Jagodno

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 01:10
Czy jest tu ktos , kto mieszka na Jagodnie? Jak tam sie mieszka? Jaki jest
dojazd do miasta? Czy mieszkanie przy Vivaldiego jest aż tak atrakcyjne jak
wygladaja ceny za mieszkanka? Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w tym
rejonie, ale cena jest odrażająca. Może lokalizacja jest aż tak atrakcyjna,
ze warto za to zapłacic? Co myslicie? Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ghj Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.07, 08:42
      Moim zdaniem Jagodno to pięknie zaprojektowane osiedle, niestety w buraczanym
      polu. Ale też się nad nim zastanawiam. Dojazd kiepski, ale ma być lepiej -
      rozbudowa Bardzkiej.
      • Gość: mmm Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.ukonline.co.uk 27.01.07, 09:35
        nie wiem czy dobrze mi sie wydaje, ale ostatni chyba bylo artykul, ze placi sie
        tam dosc duzy czynsz, (brak kanalizacji)
      • Gość: Ella Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.adm.ae.wroc.pl 30.01.07, 13:17
        Mieszkam na Jagodnie. Piękne osiedle i bezpieczne.Spokój i cisza.Cały teren
        monitorowany. Problem z komunikacją. Bez samochodu ciężko.Mieszkania z
        garażami ! Ten wybór to strzał w dziesiątkę.
    • Gość: J.W. Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:42
      Dojazd (sama nawierzchnia)na Bardzkiej rzeczywiście nieciekawy.Za to do Dworca
      Głównego w 8-10 min.
      • Gość: nika Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:45
        Czy tam jest cisza, czy hałasuja pociagi ( wiem, ze tam jest linia kolejowa do
        Strzelina)?
    • gosc.jpk Re: Vivaldiego, Jagodno 27.01.07, 18:18
      zaraz za nimi w Iwinach budują malutkie osiedle i mają dobrą cenę ponoć ok. 5
      tys. kanalizacja w tym rejonie ma być w ciągu 2-3 lat ale jak teraz unia daje
      tyle kasy to może zrobia szybciej
    • Gość: gośc Re: Vivaldiego, Jagodno IP: 195.22.98.* 27.01.07, 22:10
      Mieszkam na Vivaldiego od kilku miesięcy. Mnie osobiście podoba się i jestem
      zadowolona. Myślałam, że będę problemy z dojazdem, ale jest ok. Do dworca
      samochodem ok 10 min, autobusem trochę dłużej. Mieszkania na osiedlu są różne,
      niektóre lepsze , niektóre gorsze. Linia kolejowa jest mało uciążliwa - ja już
      nie słyszę nawet.. myślę, że bardziej dokucza hałas z Bardzkiej (co pewnie
      będzie jeszcze bardziej uciążliwe jak zostanie rozbudowana). Z deweloperem nie
      było większych problemów, oddanie w terminie.
    • Gość: nika Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:07
      Dziękuję wszystkim za info. Jak tam z dojazdem autobusem? Wyglada na to, ze
      jest 1 autobus na godzinę nr. 110.
      • Gość: Paweł Re: Vivaldiego, Jagodno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:35
        Nie jest najgorzej . Jeżdżą tam też autobusy 900 i 910 co w rezultacie daje
        autobusy średnio co pół godziny a często nawet co piętnaście minut.Kupując
        miesięczny bilet aglomeracyjny możesz korzystać zarówno z linii Polbusu (900
        tki ) jak i MPK.
        • Gość: MM Re: Vivaldiego, Jagodno IP: 195.22.96.* 29.01.07, 19:01
          Heja!
          Ja tutaj mieszkam od 3 lat i jest fajnie:) Cicho, spokój... a z dojazdem do centrum nie jest najgorzej - jakies 15 min samochodem.
          Autobus do dworca jedzie ok 15-20 min. I nawet jest nocny...
          Komunikacja jeszcze sie poprawi, bo Bardzka i Buforowa będzie 2 pasmówka i 1 km od obwodnicy Bielany-Lany-Dlugoleka.

Osiedle sie ciagle rozbudowuje, teraz otworza nawet Apeteke:)
          Jak cos to wejdz na forum: forum.vivaldiego.wroclaw.pl i tam sobie poczytaj...
          Deweloper - 1 liga, nie było żadnych problemów.

Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka