Dodaj do ulubionych

Stellar i jego ogrody

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:10
Witam,
Czy sa na forum osoby, które kupiły albo interesują się mieszkaniem w "
Ogrodach Grabiszyńskich " i sprawdzały
wiarygodność dewelopera Stellar Polska ?
Sam jestem zainteresowany kupnem takiego mieszkania, ale brak jest
jakichkolwiek opinii
w internecie o wcześniejszych inwestycjach w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: pągo Re: Stellar i jego ogrody IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 22:39
      Witam!
      Czytałem trochę na ich stronie. Budynek będzie stał przy jednym z największych
      skrzyżowań Wrocławia. Teraz jeszcze rozbudowywana ulica Klecińska. Koszmar.
      • Gość: pino Re: Stellar i jego ogrody IP: *.dialog.net.pl 08.02.07, 07:24
        Czytales troche ? :) i co niby zla lokalizacja tak ? a moze w Walbrzychu
        znalazla by sie jakas lepsza ? :)
      • Gość: Kasia Re: Stellar i jego ogrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:45
        No bez przesady, nie jest tak źle, budynki mieszkalne nie wychodzą na stronę
        ulic tylko parku. Jedynie galeriowiec jest na stronę Hallera, ale tam w
        zasadzie i tak już jest wszystko sprzedane, więc nie masz problemu. Moim
        zdaniem lokalizacja jest bardzo dobra. A że niby głośno od ulicy... no coż to
        jest Wrocław, a nie Kozia Wólka więc z zasady jest głośno.
        • Gość: pino Re: Stellar i jego ogrody IP: *.dialog.net.pl 09.02.07, 07:24
          Dokladnie! ale jak widzisz zawsze sie znajdzie ktos komu bedzie za glosno w
          miescie, wedlug mnie lokalizacja jest swietna, na co wskazuja sprzedane
          mieszkania....
          • Gość: anka Re: Stellar i jego ogrody IP: *.as.kn.pl 29.04.07, 10:21
            Kupiłam tam mieszkanie i moja mama również, juz podpisałyśmy umowę notarialną i
            jak do tej pory wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka