Gość: dd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.03, 13:55 Czy ktoś posiada jakieś informacje dot. SM Świt i jej problemów finansowych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: SM 'ŚWIT' IP: *.pkobp.pl 22.07.03, 10:45 Witam! Czy Twoje pytanie dot. SM Świt ma jakieś podstawy? Jestem zainteresowana kupnem mieszkania własnościowego w tej spółdzielni na ul. Zielonej i zbieram informacje na jej temat! Niestety na razie niewiele wiem. Masz może jakieś dodatkowe informacje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SM 'ŚWIT' IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 21:49 Przykro mi że tak późno odpowiadam. Czekam tam na mieszkanie lokatorskie od kwietnia 2003 i jak narazie nie ma końca budowy więc zaczynam sie niepokoić. Jeśli kupiłaś tam mieszkanie radzę dowiedzieć się czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: SM 'ŚWIT' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.03, 03:48 Podobno mieszkania do odbioru beda w polowie listopada ale.... To juz trzeci z kolei termin. Osobiscie sprawdzlem swoje mieszkanko (ok. 2 tyg. temu) i musze powiedziec, ze prace ida ku koncowi i listopad jest bardzo prawdopodobny. Oby do zimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermer Re: SM 'ŚWIT' IP: 195.116.106.* 15.12.03, 15:00 Wiem że byłeś zainteresowany inwestycją na ul. zielnej, zdobyłeś może jakieś nowe informacje na temat? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś