Gość: wesoły miś IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 13.06.07, 15:20 Zastanawiam się nad kupnem szeregówki na osiedlu kameralym w Dobrzykowicach. Czy ktoś coś wie na temat tego dewelopera - inwest-dom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesoły miś Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 16.06.07, 10:53 Nikt nic nie wie, nie słyszał? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniek Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.lanet.net.pl 30.03.09, 17:37 Najlepiej pojechać do samego dewelopera i po pierwsze go poznać. Siedzibę mają na Ruskiej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient www.inwest-dom.com.pl IP: 89.174.59.* 31.03.09, 08:55 Czy oferta jest nadal aktualna, ta która jest podana na stronie www.inwest-dom.com.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona.w Re: www.inwest-dom.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:57 Same domy całkiem nieźle wyglądają. Fakt, że trzeba zobaczyć jakie są w środku, ale to już najlepiej przekonać się na terenie gdzie zostały postawione. W końcu nic tak nie przekonuje jak własna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: www.inwest-dom.com.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.09, 20:33 A w jakim są one stanie? wykończone całkiem? Bo na stronie jest oferta domów w Nadolicach Wielkich, a tutaj mowa o Dobrzykowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: www.inwest-dom.com.pl IP: 109.199.0.* 13.07.10, 19:16 Nie polecam tego inwestora znajoma mi mówiła że, do stawiania osiedli zatrudnia amatorów a nie firmy budowlane. Daje za budowę małe pieniądze więc ekipy budowlane odwalają fuszerkę (jaka płaca taka praca), krzywo położone kafle, krzywe kominy, izolacja źle wyłożona, najtańsze materiały do budowy najgorszej kategorii a ludzie kupują domy za ogromne pieniądze. Ostatnio zdarzył się przypadek że nie było zbrojenia pod jednym z fundamentów bliźniaków. Zaprawę kręcą młodzi niedoświadczeni pracownicy więc można będzie się spodziewać reklamacji w najbliższych latach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec frajer Re: www.inwest-dom.com.pl IP: 91.216.134.* 22.07.10, 15:21 Bez komentarza... masa bubli, większość fachowców to lenie i partacze, nie obrażając tych którzy naprawdę coś zrobili...Wiele można zrozumieć, ale najbardziej boli,ze kupuję się kota w worku...Piękne domki miały być wyszło coś całkiem innego... kiepski kontakt, płakać się chce... oszczędności całego życia... no cóż za głupotę się płaci i w chwili obecnej nie pozostaję nić innego jak naprawiać buble na swój dodatkowy koszt.. trzeba było kupić dom do remontu, przynajmniej by się wiedziało,że trzeba będzie wkładać pieniądze na remont. Heh... teraz wiele lat deweloper będzie nam się bardzo nieprzyjemnie kojarzył... może teraz się nauczy... Nie polecam... albo na własną odpowiedzialność!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: www.inwest-dom.com.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.10, 14:38 OSTRZEGAM przed TYm PSEUDO-deweloperem. Nijaki KAROL WESOŁY własciciel nie ma dobrej opini. Potwierdzam, że deweloper ten nie przyznaje się do wcześniejszych inwestycji. Potwierdzam poprzedników. Również we Wrocławiu przy ulicy MYSZKOWSKIEJ budował szeregówkę. Tam SPRAWA TOCZY SIĘ przed SADEM!!! i można na własne oczy przekonać się o doświadczeniu tego dewelopera. Ludzie uważajcie i niech w końcu ktoś się zajmie takimi ludźmi. Nie dajcie się nabrać. Kupujcie od sprawdzonych deweloperów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: www.inwest-dom.com.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.10, 14:48 ... jeszzce jedno, czytając irytujące oświadczenie w imieniu INWEST-DOM KAROL WESOŁY, jeżeli ten pseudodeweloper ma na tyle odwagi i rzeczywiście chce klientowi pokazać swoje doświadczenie, niech umówi się z potencjalnym kupcem we Wrocławiu przy ulicy MYSZKOWSKIEJ 3 ( tam jest jego pseudo inwestycja ). Właściciele są bardzo uprzejmi i z miłą chęcią mogą pokazać jak Pan Karol Wesoły buduje domy. Ludzie, jestem pewien że ten Wesoły nie pójdzie na to. Nikt nie robi mu antyreklamy tylko ostrzegamy innych by ni emieli takich kłopotów. Na myszkowskiej na własne oczy można zobaczyć jak nie należy budować, jeżeli ktoś potrzebuje może zapoznać się również z opinią biegłego oraz z opinią biegłego sądowego, który również w trakcie postępowania sądowego robił opinie. Dlatego jeszzce rqaz uważajcie!!! Jeżeli ktoś potrzebuje jeszcze jakieś informację...proszę pisać, wspólnie możemy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl Projektowanie wnętrz 02.02.11, 18:52 Zapraszam do współpracy przy aranżacji wnętrz. Warto pomyśleć o profesjonalnej usłudze aby rozsądnie zaplanować wydatki na wykończenie wnętrza. Oferuję kompleksową usługę aranżacji wnętrz z wizualizacjami oraz rysunkami technicznymi. Zapraszam do przesłania rzutu mieszkania i wyceny projektu. Konkurencyjne ceny. me-design.pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam nie wiem Re: www.inwest-dom.com.pl IP: 194.181.104.* 19.10.09, 08:45 No właśni nie wiem czy aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniek Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.lanet.net.pl 01.04.09, 00:08 a dokładniej Wrocław, ul. Ruska 18/19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.09, 00:55 Byłam, porozmawiałam - oczywiście to tylko rozmowa, ważne żeby zobaczyć inwestycję 'na żywo'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew boniek Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.07, 15:44 Witam. Jesli chcesz zobaczyc dotychczasowa inwestycje developera ( inwest-dom) zapraszam na ulice myszkowska 3. Niektore usterki widac golym okiem. Developer obiecuje cuda a potem sie z tego nie wywiazuje. Budowy nalezy caly czas pilnowac i zwracac uwage na jakosc materialow i wykonywana prace. W takim przypadku po co wogole brac developera ??!!?? NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 24.06.07, 22:24 rzeczywiście UWAGA NA TEGO "DEVELOPERA" najlepiej pojechać na Myszkowską 3 i spytać lokatorów co o nim myślą. Katastrofa!!! Nie dość, że spartaczona budowa to jeszcze doprosić sie usunięcia usterek jest rzeczą bardzo trudną. Ale ... mam nadzieję, że interesująca się tym tematem prasa jak najszybciej przedstawi tego "developera" oraz podobnych we Wrocławiu. NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor1 Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.07, 09:53 Witam, potwierdzam informacje o tej inwestycji... Na pierwszy rzut oka wyglada to wszystko okey , jednak ten kto sie przypatrzy widzi usterki golym okiem !!! Skoro widac ich tyle z zewnatrz to niech sobie wszyscy wyobraza ile ich musi byc w srodku !!! NIE POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.07, 12:33 Podaj dokladne informacje na temat swoich zarzutow - bardzo latwo jest rzucic oskarzenie nie poparte niczym - jesli masz konkretne argumenty to je przytocz. Chetnie przeczytam. Pomagam w sprzedazy tych domow i zanim wogole podjelismy wspolprace z tym deweloperem dokladnie przeswietlilismy sama firme, wszystkie papiery i poprzednie inwestycje. Nie ma nic do zarzucenia, a wspopracowalismy z naprawde wieloma firmami na rynku, wiec mamy doswiadczenie i wiemy na co zwracac uwage, jesli szczegolnie jesli chodzi o deweloperow, ktorzy nie ciesza sie niestety dobra slawa wsrod ludzi. Inwest dom, dziala teraz jako samodzielna firma, wczesniej wykonywal zlecenia dla znanych developerow wroclawskich. Dokumenty sa do wgladu u mnie jesli ktos bylby zinteresowany. A samo osiedle - za taka cene domek z ogrodkiem i garazem zaledwie 3 km od Wro - sami ocencie.. moim zdaniem to ciekawa oferta. aga agnieszka.metroplan@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.07, 19:44 rozumie Pania, że zachwala Pani to co sprzedaje ale...czy warto? jakie dokumenty są w porządku? nie ma sie oc rozpisywać ale podam kilka rzeczy o czym Pani może nie wie. Przy ulicy Myszkowskiej spartaczony jest dach co każdy widzi jadąc tam. Usterka zgłoszona w lutym 2007 w dniu odbioru i do dnia dzisiejszego deweloper nie miał czasu by poprawić swój poważny błąd? Również elewacja jest nie zrobiona mimo, że w czerwcu minął termin przekazania budynku a przez 4 miesiące deweloper nie zrobił nic w tym kierunku a teraz tłumaczy się, że firma mu zrezygnowała i lokatorzy może sami sobie znajdą formę? Również wiele usterek jest zgłoszonych a deweloper ignoruje próbuje zbywać lokatorów. Zatem prosze nie wypisywać bzdur, że wszystko jest ok. Jeżeli chce Pani rzetelnie sprzedawać i polecać tego dewelopera proszę udać się na Myszkowska i zobaczyć tą fuszerkę którą wybudował INWEST-DOM. Oczywiście błędy popełnia każdy lecz trzeba umieć się do nich przyznac i jak najszybciej je naprawiac bo przecież klient za to zapłacił ale skoro temy deweloperowi nie zależy na dobrej opini tylko na kolejnych budowach to przykro mi. LUDZIE UWAŻAJCIE NA TEGO DEWELOPERA, JA NIESTETY MUSZĘ Z NIM WALCZYĆ A WY JESZCZE MOŻECIE TO ZMIENIĆ DOKONUJĄC INNEGO WYBORU A TEN PRZECIEŻ JEST RÓWNIEŻ DUZY. PAMIĘTAJCIE TO WASZE PIENIĄDZE I WASZ WYBÓR ZATEM NAJLEPIEJ ZAPRASZAM NA MYSZKOWSKĄ 3 I PRZEKONACIER SIĘ, JAK MOŻNA SPARTACZYĆ BUDYNEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.07, 02:03 Pomagasz w sprzedaży tych domów, a adres mailowy masz bezpłatny. Może bronisz developera bo u niego pracujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.cable.ubr01.azte.blueyonder.co.uk 26.07.07, 11:52 a kanalizacja bedzie miejska, czy kolejne szambo zbiorowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 16:25 na razie szambo, ale do 2010 roku kazda gmina ma obowiazek zrobienia kanalizacji i w projekcie domu jest juz zaprojektowane przylacze, z doprowadzeniem do budnku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.07, 12:53 LUdzie, rzeczywiście budynek wykonany przez INWEST-DOM POZOSTAWIA wiele do życzenia. Nawet płoty podparte by się nie zawaliły :-)Dewelopera pewnie interesuje teraz by się nic nie stało a po gwarancji to już nie jego problem. Ludzie na Myszkowskiej bardzo życzliwi i bez problemu pokażą antydzieło dewelopera. Dziękuje wszystkim że takie forum istnieje i mogliście mnie przekonjać by jednak szukać coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar1012 Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 05.08.07, 17:36 Byłem tam dzisiaj i wcale nie wygląda to źle. Rozumien, że każdy ma swoje zdanie. Mam w rodzinie inżyniera budownictwa i on mi powiedział że ma Myszkowskiej nie jest zakończona elewacja ale to nie powód do panikowania. Rozmawiałem na ten temat z INWESTDOMEM i wiem że usuwanie usterek rzeczywiście idzie wolniej niż planowali ale robią to systematycznie, za to co nie zrobili zapłacili ludziom gotówką. Jak mi dadzą wzór umowy na osiedle kameralne to podejmę decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.07, 21:08 totalna bzdura i głupoty ktos Panu przekazał. Usterki wcale nie są usówane. Usterki zgłoszone w lutym tego roku do dnia dzisiejszego nie zostały usuniete i deweloper wszystko robi by zwlekac na czasie. Brak elewcji równiez to nie jest normalne bo termin minął miesiąc temu a deweloper nic nie zrobił w tym kierunku. Równiez jest wiele rzeczy które jest niezgodnych z projektem ale tym juz Powiatowy Urząd Nadzoru Budowlanego napewno sie zajmie. Równiez to, że deweloper zapłacił za usterki to również totalna bzdura. Zapłacił na początku jakąś zaliczkę, malutką część na poczet usterek a teraz przez kilka miesięcy wszystko zwleka i próbuje wysyłać jakieś pisma by tylko zwlekać. Także rozumie że na forum można pisać prawie wszystko ale ono ma służyc by pomóc takim ludziom jak my, czyli klienci a nie pisanie co powiedział deweloper. JESZCZE RAZ POWTÓRZĘ LUDZIE ZANIM ZDECYDUJECIE SIĘ NA INWESTYCJE INWEST-DOM ZAPRASZAM NA MYSZKOWSKĄ 3 I SAMI ZOBACZCIE CO TAM JEST ZROBIONE A LOKATORZY NAPEWNO WAM POKAŻĄ Z CZYM WALCZĄ PRZEZ TYLE MIESIĘCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaczek Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.07, 14:00 Co Wy piszecie? Jak znam życie to nie macie zielonego pojęcia co dzieje się na rynku budowlanym. Mam na swoim koncie trochę dużych budów i wiem jak to jest z lokatorami i wykonawcami robót. Teraz niestety żeby usunąć jakąś usterkę to jest nie raz trochę kłopotów. Sam się z tym borykam. Firma, która robiła zwiała za granicę, a żeby ktoś inny to zrobił to albo za ciężkie pieniądze, albo - co jest teraz notaryczne - dają terminy na przyszły rok. Czy wy na tej swojej Myszkowskiej oby tak nie macie? Czy posłuchaliście co wam Deweloper mówi? Czy w ogóle go nie słuchacie. Znam trochę tą firmę i ludzi w niej pracujących i wiem, że robią wszystko co mogą i niektórych sytuacji się nie przeskoczy. Dach macie zresztą już zrobiony z tego co wiem. A nową inwestycję polecam, jako fachowiec w branży nie związany biznesowo, ani prywatnie z deweloperem. Co do kanalizacji - a tam pewnie też tak jest - wszyscy będą podpięci do 2010 roku. I inwestycje, które się teraz rozpoczyna posiadają szambo z możliwością późniejszego podłączenia do ogólnospławnej. Myślę, że warto się zainteresować, a to co piszą niektórzy klienci to trzeba brać poprawkę na to. Zawsze jest również druga strona medalu. Klient ma swoje racje, ale i deweloper też ma swoje racje. Firmę Inwest-dom polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:10 sama zastanawiam się czy kupić ich szereg w Dobrzykowicach. Opinie jakie przeczytałam są różne( to o Myszkowskiej) Ja już widziałam umowę tą główną i jest ona dobra. Zgodzili się na mojego inspektora a wpłaty są po wykonanym etapie więc jak coś nie gra to nie płacę. Sprawdziłam już paru dewelperów i mają gorsze warunki w umowach. Jak umowa jest bezpieczna to można zaryzykować a u mojej siosty deweloper do dziś nie usunął usterek a już rok po oddaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 07.09.07, 22:28 przyjrzyj sie dokladnie harmonogramowi - mniej/wiecej 3/4 wplaty jest do stanu surowego zamknietego a to zdecydowanie nie jest 3/4 kosztow budowy po stronie developera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.srv.volvo.com 06.08.07, 14:28 tak sobie ogladam rzuty domkow na ich stronie i sie zastanawiam: jak sie przechodzi z domu do garazu ? moze gdzies pod schodami wewnetrznymi jakis otwor w scianie bedzie, przez kotlownie, ale nawet wtedy - przez caly salon w buciorach trzeba przechodzic z korytarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaczek Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.07, 14:55 Oglądałem - nie ma wejścia z domu do garażu. Myślę, że jest to po pierwsze ze względów bezpieczeństwa, a po drugie ze względu na zapachy jakie wyłażą zazwyczaj z garażu do domu. Sam sobie budując dom zrobiłem przejście z domu do garażu. Teraz jest mooocno uszczelnione. Zalecam przejść się na około niż mieć drzwi do mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygak [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.07, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwunia Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 19:20 Dzień dobry. jutro miałam jechać wpłacić zaliczkę na dom właśnie w dobrzykowicach ale natrafiłam na to co tu piszecie i chyba się rozmyśliłam. Mam nadzieję że na dobre mi to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: 195.116.103.* 05.03.08, 13:25 Trzymajcie sie zdaleko od tego developera !!!! Nawet usterek, ktore sa na gwarancji nie potrafia dobrze zalatwiac !!!! Te domki w Dobrzykowicach to kawal drogi od centrum, moze do granicy Wroclawia jest niedaleko, ale potem trzeba jechac przez cale miasto... zastanowcie sie nad wyborem Art-developer, oferta domki w radwanicach. Nie jestem kompletnie ani pracownikiem ani znajomym tego developera, ale po prostu widze jaki jest standard i wiem na co stac firme INWEST-DOM !!!! To co sie teraz dzieje w jego "zakonczonych" inwestycjach to po prostu horror !!!! Zobaczcie sami czy na stronie interenetowej inwest domu mozna przeczytac szczegolowe informacje na temat jego wczesniejszych inwestycji. DLACZEGO ?? bo nie ma sie czym szczycic !! TOTALNA PORAZKA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.08, 11:13 na jakiej stronie www mogę znaleźć ich ofertę, szukałam w google ale znalazłam tylko stronę dewelopera dom-invest, ale to chyba inna firma. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Rudzka Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:33 Witam, jeżeli jesteście Państwo zainteresowani kupnem domu w Dobrzykowicach to zapraszam do odwiedzenia strony: wroclaw.bezposrednikow.pl/ogloszenia.php?id=18019&rgn=0&o=2&t=1 Dom mieści się na nowo powstającym osiedlu domków jednorodzinnych niedaleko wspomnianej szeregówki. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt Elżbieta Rudzka elzbieta_rudzka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.centertel.pl 07.03.08, 16:22 Pierwsza uwaga - kominy do poprawki, są niezgodne z projektem, czyli za niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.centertel.pl 08.03.08, 10:47 Jeszcze jedno, dom stoi na ziemi, a na tym terenie powinien być podniesiony o metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:43 OSIEDLE W DOBRZYKOWICACH BUDUJĄ LUDZIE KTÓRZY NIE MAJĄ POJĘCIA O MURARCE NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przezorny Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.08, 21:10 informuje szanownych czytelników forum, że developer ten jest według mnie całkowicie niewiarygodny i przestrzegam przed nim. Niestety ale jestem jednym z klientem tego pseudodevelopera na ulicy Myszkowskiej we Wrocławiu. Całkowita beznadzieja i cała sprawa po roku ściemniania przez developera znalazła swój finisz w SĄDZIE. Pozew został złożony i jedyne co mogę zrobic by ustrzec będę na bierząco informował Was na tem postepóww tej sprawie. Osoby które są zainteresowne przekonać się na własne oczy jak pseudodeveloper potrafi budować zapraszam na ulicę Myszkowską we Wrocławiu. Wszelkie zainteresowane osoby prosze o kontakt!!! PRZESTRZEGAM i wyciągajcie wnioski z czyis błędów i nie powtarzajcie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 16:42 Witam czy uwazacie ze nowa inwestycja tej firmy musi byc z jakimis bledami a moze nauczony na tych bledach bedzie teraz budowal doskonale aby istniec na rynku? fundamenty sa zrobione wlasciwie zobaczymy jak bedzie dalej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.centertel.pl 07.04.08, 21:09 jak widać naiwnych nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁGOSIA Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:48 jEŚLI CHODZI O FUNDAMENTY TO STAWIAŁA JE INNA FIRMA NIŻ RESZTE BUDYNKU:) NADMIENIE IŻ GENERALNY WYKONAWCA BUDOWY W DOBRZYKOWICACH NIC NIE WIE O PRACACH KTÓRE TAM SIĘ OBECNIE ODBYWAJĄ SWOJĄ BUDOWE ZAKOŃCZYŁ NA FUNDAMENTACH. Odpowiedz Link Zgłoś
piaseckip Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 06.04.22, 14:02 Czy mógłbym prosić o kontakt w sprawie P. Karola Wesołego ? Będę bardzo wdzięczny. Podaję adres e-mail: piaseckip82r@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrzyk Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 18:30 hmmm, a ja sie zastanawialem....i teraz juz sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazony Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 03:33 witam, w tej chwili wykonuje pewne prace w dobrzykowicach, z tego co ludzie tutaj pisza zaczynam miec pewne obawy. kazdy tera pomysli ze nastepny ktory zle wykonuje swoja prace!!?? akurat chcialem spytac co niektorych o zdanie jak jest z znaleznosciami w tej firmie? bo jesli ja trktuje swoja prace powaznie i odpuscilem sobie wielu prywatnych klientow ze wzgledu na inwest dom, moge teraz stracic i w oczach klientow i na koncie to zaczynam miec pewne obawy. prosze o jakis wpis i poinformowanie jesli to mozliwe dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.U-H. INWEST-DOM oświadczenie P.U-H. INWEST-DOM IP: 80.50.177.* 09.03.09, 10:26 OŚWIADCZENIE P.U-H. INWEST-DOM Po zapoznaniu się z treścią powyższych wpisów zamieszczonych na Forum Gazeta.pl oświadczamy, że do czasu pojawienia się rozstrzygnięć w sprawach opisanych powyżej nie będziemy polemizować z ich treścią, a nasze wypowiedzi ograniczamy do zamieszczenia niniejszego oświadczenia. Wiemy jak ważnym źródłem informacji dla naszych klientów jest internet. Zdajemy sobie sprawę z faktu jak negatywnie na nasz wizerunek wpływa część z zamieszczonych tu wpisów. Mino to prosimy, aby decyzję dotyczącą przyszłej współpracy z P.U.H INWEST-DOM zechcieli Państwo podjąć po zapoznaniu się z naszą ofertę i zakresem zabezpieczenia klienta w treści zawartych z nami umów. Wyprzedzamy w tym względzie przyjęte na naszym rynku standardy. Jesteśmy gotowi udzielić Państwu wszelkich informacji w trakcie spotkania w siedzibie firmy, na które serdecznie zapraszamy. Swoboda wypowiedzi jaką daje forum internetowe oraz anonimowość autorów gwarantująca poczucie całkowitej bezkarności za treść zamieszczanych wypowiedzi powoduje, że rozpoczęcie przez nas polemiki jest z góry skazane na niepowodzenie. Po prawnym rozstrzygnięciu spraw dotyczących zamieszczonych na Forum Gazeta.pl wpisów, możliwe stanie się porównanie treści tych zapisów ze stanem faktycznym. Przebieg tego procesu zagwarantuje nam także udostępnienie nazwisk i adresów osób zamieszczających wszystkie wpisy na forum, co umożliwi bezpośrednią dyskusję z wszelkimi konsekwencjami podawania nieprawdy. Rodzinna firma naszej wielkości nie jest w stanie przeprowadzić kampanii marketingowej nastawionej na kreowanie wizerunku,pozostajemy zatem bardzo wrażliwi na skrajne opinie na nasz temat. Dlatego zamiast nic nie wnoszącej do sprawy polemiki skupiamy się na realizowaniu kolejnych inwestycji. Działając w imieniu i na zlecenie P.U-H. INWEST-DOM Kancelaria Radcy Prawnego Zbigniew Lepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.10, 00:06 Witam, Jestem właścicielem jednego z domów na Osiedlu Zacisze w Dobrzykowicach. Na temat dewelopera Inwest-Dom, jak to prawnik ładnie napisał rodzinnej firmy, mam wyrobioną opinię, głównie za sprawą samego właściciela Inwest-Domu reprezentującego firmę. O naszej współpracy można poczytać na stronie którą założyłem w wyniku "trwającej" i niezakończonej jeszcze współpracy z firmą Inwest-Dom gdzie deweloper jak dotąd nie wywiązał się ze swoich zobowiązań (ma z tym ogromny problem) co utwierdza mnie w przekonaniu, że firmie daleko do jakichkolwiek standardów. Zapraszam: Kameralne Osiedle Zacisze Działając w imieniu swoim i własnej rodziny Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciszer Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: 72.14.225.* 16.12.10, 14:25 Witam, W pełni zgadzam się z wypowiedzią sąsiada i jak najbardziej odsyłam do strony - Kameralne Osiedle Zacisze Pozdrawiam, Sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziony50 Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 03.01.11, 19:40 Witam. Popieram w całej rozciągłości. Właściciel p. K.W. jest rzeczywiście niesamowicie elokwentny i tylko to jest jego "zaletą". Moje trzy grosze: kontakt i wszelkie rozmowy są miłe do czasu zapłaty, po rozliczeniu finansowym całkowity brak kontaktu. Wszelkie uzgodnienia zapisane na piśmie, są tylko kolejną kartką papieru nie zobowiązującą pana K.W. do niczego, a usuwanie usterek - mrzonki. Czy dzisiaj istnieje coś takiego jak sumienie? Jedyna nadzieja że jest nas coraz więcej, już dochodzą następni nabrani z Nadolic - razem możemy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.11, 19:54 Nic nie mozecie razem. Najwyżej pogwizdac sobie. Na skraju lasu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.11, 23:05 hmmm dobra rada... jak gwizdam na mojego psa to przybiega... moze z inwest-dom tak sprobowac...?? Odpowiedz Link Zgłoś
piaseckip Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 06.04.22, 14:06 Czy mógłbym prosić o kontakt w sprawie P. Karola Wesołego ? Będę bardzo wdzięczny. Podaję adres e-mail piaseckip82r@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebit147 Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.171.196.244.static.crowley.pl 26.01.11, 10:54 Internet C-BIT Z przyjemnością informujemy, że budowa naszego masztu jak i montaż anten zakończyła się sukcesem. Internet oferujemy już w całej okolicy na terenie gminy Czernica. Zapraszamy do umawiania się na montaże. Wszelkie informacje dostępne pod numerem telefonu 784027310 lub mailowo: internet@cebit.pl WWW.NET.CEBIT.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 10:13 ja jestem dobrej myśli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom IP: 91.90.161.* 02.02.11, 10:46 Odra też jest dobrej myśli. Na pewno chetnie wypłucze ci kurz z podłogi na parterze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
komteq Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 18.02.11, 14:49 zanim kupiłem dom w tym rejonie dokładnie sprawdziłem - Odra ani razu nie zmywała kurzu w tych okolicach, rozlewała się na południe od nurtu rzeki, a od północy Widawa zasilona Odrą ledwo musnęła Dobrzykowice w 97 - więc cieszę sie że wszyscy sa dobrej mysli, łącznie z Odrą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hipoteczny11 Re: Osiedle Kameralne / Dobrzykowice / inwest-dom 22.02.11, 21:26 Witam, Zapraszam serdecznie na stronę: www.solarfinance.pl/posrednictwo-finansowe-solarfinance.html Zapewniam bezpłatną obsługę oraz atrakcyjną premię uzależnioną od wysokości kredytu. Premia wypłacana jest w przypadku pozytywnej decyzji kredytowej. Zapraszam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś