ron5 03.07.07, 14:45 Czy ktos zna szczegóły tej inwestycji? najbardziej interesuja mnie rozwiązania komunikacyjne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: LC Corp w Malinie IP: *.devco.pl 03.07.07, 15:00 LC Corp/Czarnecki kupili teren dawnego poligonu w Malinie, zaraz za polem golfowym. Jeśli chodzi o komunikację, to zaraz za Krynicznem będzie przebiegać droga S5 na Poznań/Gdańsk. Czyli wyjeżdżając z Malina będzie można wjechać po 1- 2km na S5 w kierunku Wrocławia a następnie po jakiś 2-3 km będzie przecinało się Autostradową Obwodnicę Wrocławia (dochodzącą do S8) a po następnych 2-3 będzie można wpiąć się w obwodnicę śródmiejską. Ogólnie komunikacyjnie zapowiada się super - pytanie kiedy to zostanie ukończone (ponoć z racji Euro 2012 do 2011 roku). Pozdraiwam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: LC Corp w Malinie IP: 87.105.182.* 03.07.07, 17:44 to brzmi jak science fiction to s5 i osiedle podlaczone do tej trasy.Ciekawe kiedy czarnecki chce to budować. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_wroclaw Re: LC Corp w Malinie 03.07.07, 21:03 To nie Czarnecki bedzie budowal S5 a Państwo ;). Zresztą przebieg S5 i obwodnic jest znany już kilka lat. Teraz kiedy wszystko nabiera realnych kształtów i dat popyt na dzialki na polnocy Wroclawia ogromnie wzrosl co przelozylo sie baaardzo na ceny. Ostatnio widzialam na autogieldzie oferty dzialek w Malinie za 150, 200 i nawet ponad 300zl ( w zaleznosci od miejsca), a pewnie niedlugo bedzie jeszcze wiecej :(. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: LC Corp w Malinie 04.07.07, 21:06 jakby Czarnecki miał budowac s5 to moze bym w nią uwierzył ale jak ma budowac to zasrane państwo to jest science fiction.10 lat temu s5 też była w planach.póki co to z Malina do wrocławia jedzie się drogą śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
marta_wroclaw Re: LC Corp w Malinie 05.07.07, 11:13 Cos w tym jest niestety. Jedyne pocieszenie, ze ta droga jedzie sie zaledwie kilka km ;). Co do S5, to jesli Polska i Wrocław nie chcą się skompromitować przy organizacji Euro 2012, to ta droga musi powstać. Chcociaz sama tez tego widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: LC Corp w Malinie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 17:15 Państwo - to ja, Ty, On, Oni, ...; nieobrażaj mnie i innych, "... państwo", co to za określenie ??? ile Ty masz lat - 5 ?; krytykuj rząd, posłów, władze, kierowców autobusów, policjantów, ... ale NIGDY Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: LC Corp w Malinie 09.07.07, 09:35 Ty ja oni to spoleczeństwo. GDDkiA,ZDik ,sejm,rząd to zasrane państwo które nic nie umie zrobic i podlega krytyce. Odpowiedz Link Zgłoś
anga1976 Re: LC Corp w Malinie 07.07.07, 15:39 W planie jest wybudowanie 800 domów, ale pracę maja ruszyć dopiero za dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś