Dodaj do ulubionych

LC Corp w Malinie

03.07.07, 14:45
Czy ktos zna szczegóły tej inwestycji?
najbardziej interesuja mnie rozwiązania komunikacyjne.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: LC Corp w Malinie IP: *.devco.pl 03.07.07, 15:00
      LC Corp/Czarnecki kupili teren dawnego poligonu w Malinie, zaraz za polem
      golfowym. Jeśli chodzi o komunikację, to zaraz za Krynicznem będzie przebiegać
      droga S5 na Poznań/Gdańsk. Czyli wyjeżdżając z Malina będzie można wjechać po 1-
      2km na S5 w kierunku Wrocławia a następnie po jakiś 2-3 km będzie przecinało
      się Autostradową Obwodnicę Wrocławia (dochodzącą do S8) a po następnych 2-3
      będzie można wpiąć się w obwodnicę śródmiejską. Ogólnie komunikacyjnie
      zapowiada się super - pytanie kiedy to zostanie ukończone (ponoć z racji Euro
      2012 do 2011 roku).

Pozdraiwam,
      Tomek
      • Gość: ron5 Re: LC Corp w Malinie IP: 87.105.182.* 03.07.07, 17:44
        to brzmi jak science fiction to s5 i osiedle podlaczone do tej trasy.Ciekawe
        kiedy czarnecki chce to budować.
        • marta_wroclaw Re: LC Corp w Malinie 03.07.07, 21:03
          To nie Czarnecki bedzie budowal S5 a Państwo ;). Zresztą przebieg S5 i obwodnic
          jest znany już kilka lat. Teraz kiedy wszystko nabiera realnych kształtów i dat
          popyt na dzialki na polnocy Wroclawia ogromnie wzrosl co przelozylo sie
          baaardzo na ceny. Ostatnio widzialam na autogieldzie oferty dzialek w Malinie
          za 150, 200 i nawet ponad 300zl ( w zaleznosci od miejsca), a pewnie niedlugo
          bedzie jeszcze wiecej :(.

Marta
          • ron5 Re: LC Corp w Malinie 04.07.07, 21:06
            jakby Czarnecki miał budowac s5 to moze bym w nią uwierzył ale jak ma budowac to
            zasrane państwo to jest science fiction.10 lat temu s5 też była w planach.póki
            co to z Malina do wrocławia jedzie się drogą śmierci
            • marta_wroclaw Re: LC Corp w Malinie 05.07.07, 11:13
              Cos w tym jest niestety. Jedyne pocieszenie, ze ta droga jedzie sie zaledwie
              kilka km ;).

Co do S5, to jesli Polska i Wrocław nie chcą się skompromitować przy
              organizacji Euro 2012, to ta droga musi powstać. Chcociaz sama tez tego widze...
            • Gość: Marek Re: LC Corp w Malinie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 17:15
              Państwo - to ja, Ty, On, Oni, ...; nieobrażaj mnie i innych, "... państwo", co
              to za określenie ??? ile Ty masz lat - 5 ?; krytykuj rząd, posłów, władze,
              kierowców autobusów, policjantów, ... ale NIGDY Państwo.
              • ron5 Re: LC Corp w Malinie 09.07.07, 09:35
                Ty ja oni to spoleczeństwo.
                GDDkiA,ZDik ,sejm,rząd to zasrane państwo które nic nie umie zrobic i podlega
                krytyce.
    • anga1976 Re: LC Corp w Malinie 07.07.07, 15:39
      W planie jest wybudowanie 800 domów, ale pracę maja ruszyć dopiero za dwa lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka