Gość: klik IP: *.ikatel.pl 08.09.07, 10:38 Ladny ten czerwony hydrant? No.Chyba tak lepiej,Co? Mysle, ze przydalyby sie stojaki do rowerow. Np cztery stojaki przy kazdej klatce.Jakies zgrabne, estetyczne.Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.wro.vectranet.pl 08.09.07, 11:47 kazde osiedle ma jeden watek. jak to jest ze cichy zaulek dla kazdego problemu zaklada nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozeta Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.as.kn.pl 08.09.07, 14:07 To prawda. W dodatku mieszkańcy tego pięknego skądinąd osiedla problemy mają czasem nieco śmieszne, a oczekiwania nie z tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.ikatel.pl 09.09.07, 06:36 "Blogoslawiony kto nie majac nic do powiedzenia nie owija tego faktu w slowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fezuj Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.scansafe.net 18.09.07, 11:38 Ja zamiast "owija" uzylbym slowa: obleka. Bardziej mi sie podoba. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:12 Aż się prosiło, żeby stworzyć dwa odrębne wątki: cichy zaułek - rowery i cichy zaułek - hydrant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spn Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.crowley.pl 18.09.07, 12:46 to fakt.. co drugi watek to 'cichy zaulek'.. nie wiem czy az tak trudno zorganizowac sobie wlasne forum? Zwlaszcza ze to gazetowe pozostawia sporo do zyczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kron Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:03 to po co się na nim udzielasz? dla mnie tematów cichych zaułków może być 1000 - nie interesuje mnie, to nie czytam... opanujcie się ludzie trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fezuj Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.scansafe.net 18.09.07, 13:54 Zakladajac 1000 nowych postow moge latwo zasiac zamet i spowodowac, ze interesujacy Ciebie post znajdzie sie na szarym koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kron Re: Cichy Zaulek - rowery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:57 niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś