jaro56 15.07.03, 20:38 Przy wyjeździe z parkingu przy Urzędzie Wojewódzkim pali się cały czas czerwone światło. Proszę o interwęcje bo jest to bardzo mylące dla wyjeżdżających z tego parkingu kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akm Re: Błędy 15.07.03, 22:11 Ludzie? Co z Wami? Niedługo ktos napisze, że przy zjeździe z mostu Pomorskiego Płd. w Grodzką też się ciągle pali czerwone, i że to też myli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro56 Re: Błędy 16.07.03, 09:05 Takie sprawy jak ta świadczą o tym że ZDIK olewa takie sprawy.Iza co im płacą pensje.I to się dzieje przy urzędzie wojewódzkim. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Błędy 16.07.03, 11:43 jaro56 napisał: > Przy wyjeździe z parkingu przy Urzędzie Wojewódzkim pali się cały czas > czerwone światło. Proszę o interwęcje bo jest to bardzo Przy którym wyjeździe? Odpowiedz Link Zgłoś
sailor_wroc Re: Błędy 17.07.03, 10:27 To nie jest zaden błąd ani awaria. Tam jest nakaz skrętu w prawo. W odpowiednim momencie zapala sie zielona strzałka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro56 Re: Błędy 05.08.03, 23:34 Ja wiem że cały czas tam pali się czerwone. I nie ma żadnego nakazu skrętu w prawo. To by znaczyło że nie można jechać prosto w strone Panoramy Racławickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nex1 Re: Błędy 07.08.03, 11:41 a innych znaków nie widziałeś? pali się, bo tam ani wjeżdżać ani wyjeżdżać nie wolno. do 10 sierpnia. wiem, bo tam często bywam Odpowiedz Link Zgłoś