Gość: gość IP: 82.160.49.* 07.11.07, 12:21 Czy ktoś może wydać opinię o tym deweloperze? Umowa przedwstępna wygląda dość średnio (m.in. nieoznaczony termin zarządzania nieruchomością wspólną). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.07, 12:59 tu jest dużo na temat Lokum www.cyfrowe.fc.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 14:00 ja kupiłam od nich mieszkanie i jestem bardzo zadowolona -to uczciwy deweloper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.07, 14:17 ja tez polecam chociaz nie kupilem. ale to na serio uczciwy developer. Odpowiedz Link Zgłoś
beduini Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice 28.12.07, 12:30 ja tez kupilam u nich mieszkanie. Nie bylo zadnych problemów. Jestem zadowolona z wykonczenia. I wogole jakos tak calkiem milo sie wspolpraca uklada. Duzo sie nasluchalam o nieuczciwosci developerow dlatego warto pisac o tych porzadnych. Niech inni wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. Katarzyna Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.e-wro.net.pl 29.12.07, 00:29 pamiętajci, że w tym miejscu podczas powodzi był ponad 1m wody i jak kupować to I lub II piętro , będzie bezpiecznie i sucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 23:05 nowe siechnice to sa takie domki jakby ? bo sie polapac nie moge jedne na staszica, jedne na mosieznej inne na mosieznej II. czy to jest to osiedle : www.lokum.wroclaw.pl/flashindex.html w prawym gornym roku gdzie jest napisane "nowe lokum siechnice" i na jakiej to ulicy ? prosze o odpowiedz, i przy okazji o napisane ile za mkw. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.e-wro.net.pl 07.03.08, 20:04 witam wszystki bardzo fajnie wyglada to osiedle czy jest ktos na forum kto kupij juz mieszkanko? jak doswiadczenia z developerem? Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice 28.04.08, 11:47 Witam, Powstał nowy wątek dotyczący Waszego osiedla: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=78715431 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. z Willi Katarz. Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.gprs.plus.pl 22.05.08, 20:34 Coś mi się zdaje, że Lokum popłynie na tej inwestycji - dosłownie i w przenośni. Sprzedali bądź zarezerwowali tylko coś koło może połowy mieszkań (obniżyli cenę z 5400 bo wcale nie szły) od listopada, a w garażu stoi woda, mimo, że pompa pracuje na okrągło. Kto buduje podziemny garaż na podmokłym terenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice 24.05.08, 17:50 Gość B. z Willi Katarz. napisał(a): > w garażu stoi woda, mimo, że pompa pracuje na okrągło. Kto buduje > podziemny garaż na podmokłym terenie?! W Siechnicach na ul. Jarzębinowej też są podziemne garaże i nie ma problemu z wodą. Czy Ty naprawdę jesteś z Willi Katarzyna? Zapraszam na forum mieszkańców gminy Święta Katarzyna (link w moim podpisie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. z Willi Katarz. Re: Telnet - Lokum Nowe Siechnice IP: *.gprs.plus.pl 28.05.08, 21:05 Naprawdę kupiłem tam mieszkanie, w budynku B. Zaraz się zarejestruję. A co do wody w garażu - na pewno projekt uwzględnia konieczność odwadniania budynku inaczej by go nie zatwierdzili. Trzeba tylko ten system właściwie wykonać, a ci budowlańcy nikogo nie obrażając zbyt inteligentnie nie wyglądają (wrażenie z gruntu). Prawdę mówiąc, chciałem tam kupić chatę, ale przestraszyła mnie ta woda i zniechęcił kiepski rozkład mieszkań. Wybrałem więc konkurencję z za miedzy. Czy słusznie - czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 forum Willa Katarzyna 01.08.08, 09:48 Gość portalu: B. z Willi Katarz. napisał(a): > Naprawdę kupiłem tam mieszkanie, w budynku B. Zaraz się > zarejestruję. Zapraszam na forum Waszego miniosiedla Willa Katarzyna: siechnice.pl/forum/viewforum.php?f=69 Odpowiedz Link Zgłoś