Dodaj do ulubionych

"Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA

23.11.07, 15:47
Niniejszym pozwolę sobie założyć temat odnośnie ww. inwestycji.
Kupiliśmy tu mieszkanie a odbiory mają być już w styczniu 2008. Jak
do tej pory nie ma żadnych problemów z deweloperem i czytając opinie
na forum raczej ich nie bedzie. Zapraszam do dyskusji, mam nadzieję,
że poznam tu przyszłych sąsiadów.
Obserwuj wątek
    • Gość: papadance Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:32
      Tak! Grunt do dobry marketing! Panowie - podziwiam. Że Wam się chce...
      • temp5 Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA 26.11.07, 08:06
        Szanowny Panie, czy nie moge być zadowolonym klientem? Nie wszystkie
        pochlebne posty na forum to marketing firmy. Nie rozumiem także
        dlaczego maiłbym reklamować inwestycję która sprzedała się
        praktycznie w całości.
        • Gość: doe Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.07, 23:52
          haha "sprzedała się praktycznie w całości" LOL
          38 wolnych mieszkań z 122 w całym budynku...
          • Gość: daro Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 17:57
            Witam. styczeń już minął a jak do tej pory to widzę z okna, że wykańcza się
            tylko jedno mieszkanie.
            • Gość: gosc Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.08, 20:09
              To wszystko wina braku slonca :)))
              • Gość: greg Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 18.02.08, 22:55
                Poza tym, wcisneli swoj blok obok Triady i jak dla mnie paskudnie to
                wyglada.
                • Gość: noneofthis Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.08, 23:12
                  jak to "wcisneli" ? był wolny teren, to zabudowano
                  zresztą Mozaika wygląda lepiej od Triady, nowocześniej, więc nie wiem kto komu
                  zapaskudza...
                  • Gość: ewa Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.teta.com.pl 19.02.08, 09:44
                    Gość portalu: noneofthis napisał(a):

> jak to "wcisneli" ? był wolny teren, to zabudowano
                    > zresztą Mozaika wygląda lepiej od Triady, nowocześniej, więc nie
                    wiem kto komu
                    > zapaskudza...

Taa, szczególnie te balkony jak w hotelu robotniczym lub
                    Pracowniczym Domu Wczasowym w Kołobrzegu :-))

• Gość: bogumił-a Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:18
                      no fakt, balkony na triadzie wyglądają fatalnie - pełna ciemna
                      płyta, zero ażuru, zero światła
                      • temp5 Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA 20.02.08, 08:27
                        Balkon w mozaice jest jaki jest. Ewidentny plus to wielkość, w
                        mieszkaniach jednostronnych balkon ma 15 metrów.
                        • Gość: mozaika 6p. Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.pronet.lublin.pl 21.02.08, 10:09
                          witam dla zainteresowanych 2 balkonami i pow. 55 m.kw ( 3b pok z
                          aneksem lub 2 pok plus osoban kuchnia - wg wł. aranżacji):

uzdrowiska(na)gazeta.pl
                          • Gość: zainteresowany a cena? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.08, 10:17
                            jestem zainteresowany
                            • uzdrowiska Re: a cena? 21.02.08, 15:08
                              Budynek MOZAIKA, 6 piętro - odebrane w stanie developerskim.
                              Powierzchnia całkowita mieszkania około 56 m.kw plus 13,5 m.kw oba
                              balkony. Mozliwość altrenatywnego układu: 2 pokoje i odrębna
                              kuchnia lub 3 pokoje wraz z aneksem kuchennym (gotowa jest
                              wizualizacja planu mieszaknia przed i po ewentualnej zmianie).
                              Wielość pomieszczeń: pok.A- 22 m, łaz. 5 m, hall - 7 m, pok.B - 11 ,
                              kuchnia (bez zamiany z pok. A na salonn z aneksem) - tez 11 m!!!

Cena - sprzedaż od 1 właściciela - 464 tys.pln. mozliwość
                              przesunięcia płatności do lipca 2008. info na uzdrowiska@gazeta.pl
                      • Gość: a Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.nsn-inter.net 22.02.08, 12:58
                        Sam z tej płyty zadowolony do końca nie jestem, a ażur jest na bokach. A no i
                        jeśli ktoś myśli, że zasłania światło, to chyba mu się wydaje, że słońce wędruje
                        po ziemi, a nie po widnokręgu ;) Są szare to fakt, ale takie były w projekcie.
                        Za to tzw. "Mozaika", która miała być przecież taka kolorowa, to jedna wielka
                        szarzyzna, z balkonami (fakt) dużymi, ale z mojej perspektywy wyglądająca jak
                        więzienie jakieś :(
    • Gość: prezes Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 18:24
      własnie kupiłem mieszkanie na spiżowej. ogladałem mieszkania w
      Triadzie i w Proficie. jedne i drugie po 3x. Triady plus to to, żę
      nie ma widoku na stare kamienice i ma wewnętrzne podwórko, na
      pierwszy rzut oka fajniejsza kolorystykę. wybrałem jednak mieszkanie
      56m2 w Proficie. dlaczego? z jednego powodu: salon jest salonem a
      nie kolejnym pokojem. salony w tradzie są za małe i nie
      proporcjonalne. ja mam salon 23m2 i odpowiednio dobrane długości
      scian. dwa balkony na jednym pranie na drugim piwko, pozatym
      przyzwoity parkink podziemny. SUMA SUMARUM - dwustronne mieszkanie w
      proficie jest wygodniejsze i daje wrarzenie większej przestrzeni w
      porównaniu z podobnum metrarzem w triadzie. a w środku więcej czasu
      sie spędza niż na zewnątrz.

ps1. Wszystkich wyluzowanych sąsiadów zapraszam na pogawędke -
      zarówno z profitu jak i z triady -> przy takiej masie ludzi to my
      teraz bedziemy tworzyli klimat okolicy i uwazam ze zamiast sie
      spierac trzymajmy sie razem

ps2. koledzy i kolezanki z triady! -> bede mieszkał wysoko i was
      obserwował w wolnych chwilach

pozdrawiam wszystkich mieszkanców a w szczególności tych co mają
      spore kredyty! 3majta sie
      • temp5 Re: "Mozaika" ul. Spiżowa Profit Developmet SA 12.09.08, 10:05
        Widzę, że w naszym bloku mieszka juz kilkanaście rodzin. Jakie wrażenia?
      • Gość: Kasia Spotkanie Mozaika IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.08, 10:42
        witam mieszkańców Spiżowej
        czy orientujecię się może na temat ewentualnego spotkania mieszkańców mozaiki w celu zapoznania sie i pogadania. Czy byłby ktoś chetny? Jak coś to piszcie na mail sunshine1982@tlen.pl.

Pozdrowionka
        • Gość: temp5 Re: Spotkanie Mozaika IP: *.tueuropa.pl 23.09.08, 11:08
          my jesteśmy chętni na spotkanie, temp5@gazeta.pl
          pozdro!
          • Gość: Kasia Re: Spotkanie Mozaika IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.08, 09:35
            No to fajnie bo coś cicho na razie u nas na Spiżowej. A pod jakim numerem mieszkacie? Poza tym miało byc jakieś spotkanie z zarządzcą i generalnie spotkanie mieszkańców, ale na razie nic nie wiadomo. A jka długo już tu mieszkacie i czy generalnie jesteście zadowoleni. A co do spotkania to trzeba by było ustalic jakiś termin. Może napisać taką informacje na tablicach ogłoszeń w poszczególnych klatkach.

Pozdrawiam
            Kasia
            • mazurek6 Re: Spotkanie Mozaika 24.09.08, 15:29
              My zamieszkamy dopiero od 1.10. klatka 19
              • Gość: Kasia Re: Spotkanie Mozaika IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.08, 09:27
                Ja zasadniczo jeszcze się nie wprowadziłam, dopiero 4.10 przychodzą meble
                kuchenne, a tak w ogóle to mozecie napisac coś wiecej o sobie.
                Pozdrawiam

Kasia
                • Gość: studentka Re: Spotkanie Mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:23
                  Witajcie :)

My (3 studentki) mieszkamy pod 17A na parterze.
                  Na szczęście nie słychać pociągów.
                  Również jesteśmy chętne na spotkanie się :)

Czy ktoś również jest jeszcze z budynku MOZAIKA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka