darkhorse69 26.11.07, 13:21 Witam, w przyszlym roku przeprowadzam sie do przepieknego miasta Wroclaw ... i nie znajac lokalnego rynku prosilbym Was bardzo o rekomendacje solidnych developerow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: INKOM S.A. Wrocławski developer INKOM S.A. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.07, 17:29 INKOM S.A.- solidny ja kupiłem dom..... www.inkom.ig.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wrocławski developer INKOM S.A. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.07, 17:54 to nie zart ja kupiłem - po analizie innych developerów ten jest najlepszy - jak gosc jest taki madry to niech poda swojego....chyba ze nic nie kupił i zniecheca innych bo mu zal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fezuj Re: Wrocławski developer INKOM S.A. IP: 57.66.197.* 30.11.07, 21:21 Nie wierz Olowi. On od dawna reklamuje wszystko, co sie buduje na Wojnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wrocławski developer INKOM S.A. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.07, 17:56 a tak w ogóle czemu zaraz Wojnów są inne dzielnice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll - Wojnów tylko Wojnów przeanalizuj - polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.07, 17:59 tylko Wojnów przeanalizuj - polecam!!!!!Przyszłościowa dzielnica.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam zobacz jak bud sam zobacz jak bud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.07, 18:11 www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=7163142&id_region=1&miasto=Wrocław&metraz_od=140&metraz_do=160& id_jednostka_pow=1&id_waluta=1&z_dnia=- 1&inte=on&gaze=on&biur=on&liczba_pokoi_od=0&liczba_pokoi_do=0&rp=on&i d_podrubryka=2&id_rubryka=1&nr=10&key_unique=f91b00811479049fe7b6c6b9 f5159cf7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: sam zobacz jak bud IP: *.e-wro.net.pl 30.11.07, 18:57 takie adresy to się skraca na stronie www.tiny.pl. Po takim zabiegu ten sam adres wygląda tak: tiny.pl/jk91 A przede wszystkim działa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: sam zobacz jak bud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.07, 14:34 ..dobre tego nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.wroclaw.mm.pl 03.12.07, 00:41 Archicom, Moj Dom, Profit Development, AsBau, TMB, WPB. Jest jeszcze kilku innych, ktorzy tez wybuduja, ale formalnosci u nich to droga przez meke. Co do tych, ktorych odradza sie, to wystarczy poczytac forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 01:23 a Triada Dom mozna dolaczyc do tej listy? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacakrolewna24 Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo 09.01.08, 12:26 A co sądzicie o "Budmax-ie?" - Osada Gencz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z poza Wrocławia Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 13:41 Najlepiej jest zamieszkać poza Wrocławiem.Powodów jest sporo: Po pierwsze wieczne korki Cena Standard wykończeń Deweloperzy którzy myślą o tym co tutaj zrobić żeby zwałować swoich klientów. Polecam Oleśnicę 20 minut drogi do Wrocławia Saturn Deweloper buduje na ulicy Brzozowej,rekraacyjne tereny w Oleśnicy,spokój cisza,a pozatym cena: połowę taniej niż we Wrocławiu. Ja kupiłem u Batugi i jestem zadowolony,ale on już nie ma wolnych miejsc.Gdybym miał jeszcze raz wybierać zastanawiałbym się nad Osiedlem Brzozowym Odpowiedz Link Zgłoś
lorak79 Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo 13.01.08, 15:18 > Najlepiej jest zamieszkać poza Wrocławiem.Powodów jest sporo: > Po pierwsze wieczne korki eee, chyba znalazlem sprzecznosc w twojej wypowiedzi - w jaki sposob dojezdzac do pracy we Wrocławiu spod Wrocławia nie przedzierając sie przez korki? chyba ze pracujesz w domu :) po jakiego czorta wyprowadzać sie z Wrocławia, zeby mieszkac w bloku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 00:15 witam a po ile te bloki w olesnicy u saturna nikt nie zna takiego dewelopera.jezeli wiecej niz 4tys za m to lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_krzyków Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.static.korbank.pl 14.03.08, 18:17 DOM-DEVELOPER, poza drobnymi usterkami w wykonawstwie jesteśmy zadowoleni, a jeszcze dołożyć to co się na około słyszy no to nie narzekam wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-2 Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: 193.239.59.* 07.07.08, 15:46 Potwierdzam, Dom-Developer jest ideałem wśród tych szarlatanów . Drobne niedociągnięcia w wykonastwie też potwierdzam, natomiast profesjonalna obsługa w dziale sprzedaży jest rzadkością a w tej firmie widać, że gościu zęby zjadł i zna się na swojej robocie.Terminowość też bez zarzutów co jest cholernie istotne przy kredytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Ch. Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.wro.vectranet.pl 14.03.08, 20:44 Z czystym sumieniem mogę polecić developera Triada-Dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manuel Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.finemedia.pl 15.03.08, 16:34 widac to Twoje sumienie niezbyt czysta skoro polecasz Triadę albo nie widzisz co tutaj się dzieje , czyżby ten ogrom dziwacznych mieszkan mnóstwo lokatorow tak ci imponowało .kto dzisiaj robi takie balkony i takie podwórza , ciekawe jak wasze dzieci będą dojeżdzać do szkół, po tej wiejskiej drodze, ktorej za 6 m-cy nie będzie bo się rozmyje hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.08, 20:26 Polecam Triada-Dom, naprawdę solidnie, terminowo, bardzo dobry kontakt z deweloperem. Kupiłam mieszkanie na ulicy Spiżowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.08, 22:14 Dlaczego Triada Dom na Zatorskiej? Bo, Rzuty mieszkań: www.triadadom.pl/flash/zatorska/triada.html Budynek na mapie: tnij.org/zatorska Pętla autobusowa na Zatorskiej D, 141, 241: tnij.org/zatorska_petla www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/368.html Zdjęcia z budowy 2008-05-31: www.zlociste.ovh.org/forum/viewtopic.php?t=12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson69 Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.as.kn.pl 11.06.08, 22:40 hmm, ja moge polecic asm inwestycje / budownictwo ( pod tymi nazwami jest jdena firma), buduja z reguly na bielanach. kupilem od nich dom no i jest troche fuszerki ale wdyaje mi sie ze w porownaniu do innych deweloperow to nie odbiega od normy, a takto w miare ok, a ze sa dosyc tani, to mysle ze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 20:00 Ja polecam Osiedle Malownicze w Leśnicy, bardzo pięknie położone. Moi znajomi tam mieszkają i są b.zadowolenie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex WPB IP: *.171.19.131.crowley.pl 06.07.08, 21:27 Naprawde dobrze robia. Maja swoja ekipe, latwo sie dogadac. Sam kupilem i szkoda, ze nie przeczulem wzrostu cen - kupilbym drugie od nich. www.wpb.wroc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
qwert_y Re: WPB 07.07.08, 10:51 Gość portalu: Alex napisał(a): > Naprawde dobrze robia. Maja swoja ekipe, latwo sie dogadac. > Sam kupilem i szkoda, ze nie przeczulem wzrostu cen - kupilbym drugie od nich. > www.wpb.wroc.pl/ Nie wierz w takie rewelacje!! Może i szybko budują i można się dogadać ale taką fuszerkę odwalają, że masakra!! mówię o tym co spłodzili na muchoborze wlk (trójkąty), jakość materiałów tragiczna (np. okna po 4-krotnej regulacji dalej się nie domykają, winda i domofon wiecznie zepsute, kwestia zarządzania nieruchomością też nie wygląda najlepiej) Radzę uważać na WPB !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo IP: *.epcon.pl 06.07.09, 15:26 Osiedle ładnie położone, brakuje tylko bezpiecznej ścieżki rowerowo-pieszej do centrum Leśnicy. Po ostatnich deszczach na niektórych działkach zalega deszczówka i trochę niepokoi bliskość Bystrzycy, która nie jest wiele niżej od poziomu osiedla. Jednak temat dotyczy, czy deweloper solidny? Jak to wygląda na "Osiedlu Malowniczym”? Na forum jest kilka wątków na temat osiedla i dewelopera, ale od pewnego czasu aktywność nabywców zamarła - pewnie już mieszkają i na forum nie zaglądają. Może to dobrze, bo gdyby mieli problemy to by opisali nieprawidłowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pechowiec Re: Wrocławski developer INKOM S.A. IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 06.07.09, 13:04 Potwierdzam. Najlepiej wybrać się na Wojnów i porozmawiać 2-3 mieszkańcami Jelczańskiej lub Laskowickiej. Szkoda że nie trafiłem na Tą opinię wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: Wrocławski developer INKOM S.A. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.09, 10:32 ... jeżeli zrobiłeś zły interes to odsprzedaj INKOMOWI swój domek... nie mają już żadnej chałupki do sprzedania... Twoją też sprzedadzą no i nie będziesz juz pechowcem... kwestia do przemyślenie dla wszystkich forumowiczów - czy więcej jest plusów czy minusów kupienia domu w INKOMIE? problemy i usterki zdarzają się wszystkim developerom pytanie o bilans... w moim przypadku bilans wychodzi sporo na plusie... usterek jest ogrom to fakt, termin ich usunięcia... hm nie ma takiego, ale cena po której kupiłem, perspektywy osiedla Wojnów, przyzwoite materiały budowlane i co by nie mówić całokształt współpracy pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
magnezik23 Re: Bardzo prosze o rekomendacje solidnych develo 30.04.18, 13:18 Z własnego doświadczenia wiem i mogę polecieć dewelopera Inkom S.A. inkomsa.pl/ Moje rodzice zrobili mi prezent na wesel i z tym deweloperem wspópracowali. Po tym ja odebrałam mieszkania, już sama się kontaktowałam z biurem na rzecz usuwania usterek i małych poprawek. Wszystko przebiegało dobrze i w biurze wszyscy byli bardzo mili. Mieszkanie bardzo ładne i okolice super! tak że polecam Odpowiedz Link Zgłoś