Dodaj do ulubionych

osiedle kasienka w Św.Katarzynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:44
proszę o informacje o tym developerze
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.md4.pl 26.04.08, 21:07
      Witam!

Ja również jestem zainteresowana tym developerem. Zamierzam kupić od nich
      mieszkanie w Św. Katarzynie. Może moglibyśmy wymienić się informacjami?
      • orion_5 Forum osiedla Kasieńka 28.04.08, 14:19
        Serdecznie zapraszam na nowe forum dla przyszłych mieszkańców osiedla "Kasieńka" w Św. Katarzynie:
        siechnice.pl/forum/viewforum.php?f=64
        Jest to dział na forum mieszkańców gminy Święta Katarzyna, założony specjalnie dla Was. Można zamieszczać zdjęcia, używać ikon emocji, grupować tematykę w oddzielne wątki. Forum jest uporządkowane i wygodne.

Gościmy już mieszkańców wielu nowo powstałych osiedli, zarówno tych już zasiedlonych, jak jeszcze w trakcie budowy.

Zapraszam!
      • Gość: ewa Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 23:46
        jakimi informacjami?byłas w tym baraku na Wojszycach?rozmawiałaś z
        tym facetem?on chyba w życiu nic nie wybudował-ZERO ZAUFANIA
    • Gość: Stefan Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 193.120.70.* 29.10.08, 11:19
      Developerzy - dobre sobie. Omijac szerokim lukiem. Barak, w ktorym
      mydli sie oczy wizja przyszlosci nie majac o tym zielonego
      pojecia.Wszystko w trakcie,wszystko w drodze,tylko efektow nie
      widac.Mozliwosci nad zamiary, bez szans na przebicie.Odradzam
      • Gość: gosc Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.08, 21:00
        Uwaga! To nie to! co powinno być
        • Gość: Drwal Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.as.kn.pl 18.05.09, 21:49
          Widze ze nic się nie zmieniło przez pół roku. Tak jak przedmówca przede mną
          napisał, żadnych konkretów, wszystko płynie....
      • Gość: Jurcyk Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.14, 17:20
        jak to barak? nie jest tak zle widzialem gorsze domy hehe
    • Gość: Siecjniczanin Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 195.136.151.* 19.05.09, 13:35
      a ja polecam deweloperów z Siechnic, z tego co wiem Alfaakt będzie niedługo (III
      kwartał) mieszkania oddawał, budynek prawie stoi...
    • Gość: wrocławianin Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 92.251.255.* 04.08.09, 21:36
      Z tego co wiem, aktualnie podciagają tam media (prąd, woda i kanaliza), w
      okolicy stoi już kilka domków, a po drugiej stronie ulicy jakiś inny deweloper
      kończy stan surowy swoich budynków. Ogółem okolica piękna, czysta i spokojna, za
      kilka lat będzie tam kameralne osiedle z doskonałym dojazdem do Wro.
    • Gość: Darek Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.09, 13:41
      Witajcie,
      Ten facet obrzydliwie sciemnia.
      Bylem zainteresowany ta inwestycja rok temu na wiosne. Rozmawialem z
      nim. Zapewnial mnie, ze jesienia 2008 r. rusza juz budowa i trzeba
      juz kupowac. Na swojej stronie internetowej, po ktrychs targach,
      zamiescil informacje, ze sprzedal juz 4 mieszkania i 4 inne sa juz
      zarezerwowane. Aktualnie zarezerwowane sa tylko 3, a dokonanej
      sprzedazy nie ma. Facet oszukuje.
      Odradzam.
      Szukajcie innych deweloperow.
      • Gość: Seba Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 193.120.70.* 19.08.09, 11:55
        Witam.
        Miejsce fajne i jest tam faktycznie spokojnie i czysto.
        Inna sprawa to postęp prac a właściwie ich brak. Być może jest to spowodowane
        recesją i mniejszą ilośćią potencjalnych klientów z kasą, którzy mogą sobie
        pozwolić na nowy domek. Pewnie oni jako deweloper nie dostaną tak wielkiego
        kredytu na całą inwestycję, dlatego są te opóźnienia w pracach. Kupno domu to
        zawsze jest loteria, ale jest kilka czynników, które mimo zapaści na rynku
        nieruchomości należy wziąć pod uwagę, a mianowicie: tylko 11km do galerii
        dominikańskiej, niskie opłaty za grunt z racji obszaru wiejskiego, brak w
        pobliżu ruchliwych ulic i fabryk, dymu, elektrosmogu etc. A może będą chcieli
        podzielić swój grunt na działki budowlane, jak tak chętnie kupię.Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.14, 14:16
          Witam.
          Właśnie się zastanawiam nad kupnem mieszkania na osiedlu Kasieńka w Św. Katarzynie.
          Moi znajomi rok temu kupili tam mieszkanie i są bardzo zadowoleni okolica cicha i spokojna dobry dojazd do Wrocławia. Z tym że interesowało by mnie mieszkanie z ogródkiem a z tego co mi wiadomo akurat te zostały wykupione. Czy ktoś wie na kiedy jest planowane zakończenie drugiej budowy??
          • Gość: Michaś Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.14, 11:33
            Z tego co widziałem to już powstało piętro, więc całkiem możliwe że do końca tego roku zostanie zakończona budowla... PS: nie jestem pewny na 100%... Pozdrawiam.
    • Gość: Hanka Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.14, 17:02
      Witam, jestem ciekawa jak sie mieszka ludziom, ktorzy kupili mieszkania przy ul. Milej? Sama jestem zainteresowana kupnem ale chcialabym najpierw przeprowadzic tzw. wywiad srodowiskowy:) Prosze o szczere opinie. Moze tak nie na temat, ale czy ktos ma pomysl o co chodzi z "piersiami, ktore biora wszystko" hehe
      • Gość: Hanka Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.14, 18:27
        w nawiązaniu do mojej wcześniejszej wypowiedzi chciałam się jeszcze zapytać co myślicie o tym osiedlu? bo kupno mieszkania to sprawa dość poważna i kosztowna wiec chciałabym poznać zdanie forumowiczów:) pozdrawiam
        • Gość: Marczo Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 80.50.136.* 26.03.14, 12:59
          Witam, mieszkam tam już ponad rok. Jeśli chodzi o wykonanie to mogę przyznać, że jest solidne. Natomiast jeśli chodzi o drugą budowę to ciężko mi powiedzieć, z tego co wiem są tam opóźnienia.
        • Gość: Marczo Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 80.50.136.* 26.03.14, 13:03
          a jeśli chodzi o "piersi biorą wszystko" to jak dla mnie mogli by dawać w gratisie do kupna mieszkania i najlepiej żeby właścicielka młoda i ładna była hehe i żeby umiała posprzątać to mieszkanie w końcu "piersi biorą wszysko" (na siebie) hehe
          • Gość: gumi Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: *.broadband.greenlan.pl 26.03.14, 22:31
            marczo mam pytanie przemieszkales tam zime co prawda slaba w tym roku ale jak wyglada kwestia kosztow ogrzewania i eksploatacji, napewno brak czynszu to atut tego osiedla
            • Gość: Marczo Re: osiedle kasienka w Św.Katarzynie IP: 80.50.136.* 27.03.14, 21:22
              Szczerze powiem że nie wiem jak jest w mieszkaniach czynszowych. A jeśli chodzi o kwestie ogrzewania to według upodobań. Ja na ten przykład mam dojście w tartaku i cieszy mnie bardzo możliwość kominkowego ogrzewania, a jeśli chodzi o ciepłą wodę to tragedii nie ma rachunki myślę jak wszędzie przy gazowym ogrzewaniu. Tak swoją drogą to dobrze że mam prysznic duża oszczędność, ale to też kwestia upodobań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka