Dodaj do ulubionych

Sprzedam na Kowalach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 10:40
Sprzedam mieszkanie bez czynszowe we Wrocławiu na Kowalach 58m 2
pokoje do tego garaż ogródek. Zainteresowanych proszę o kontakt na
e-mail doodd@gazeta.pl

cena 210tyś
Obserwuj wątek
    • Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 14.03.08, 12:08
      W takim miejscu jak Kowale potrzebna jest jedna ISTOTNA wiadomość - czy był to
      teren zalany w 97'. Jeżeli tak to np. ten ogródek to wątpliwa przyjemność...
      (zorientowani znają szczegóły)...
      • Gość: GM Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 13:04
        Nie jest to mieszkanie na ogródkach i teren ten nie był zalany.
        Mieszkanie które sprzedaje nie było zalane.
        • Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 14.03.08, 17:57
          to mi sie podoba - krótko i konkretnie
          Życzę powodzenia w sprzedaży...

PS. nie pisałem że mieszkanie jest na ogródkach tylko o ogrodzie :)
          • Gość: Kamila Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:57
            A dla niewtajemniczonych to co z tymi ogródkami nie tak ?
            • Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 17.03.08, 14:01
              skażenie gleb w wyniku zalania wodami powodziowymi przechodzącymi przez
              pobliskie tereny przemysłowe:

Na szybko znalazlem coś takiego -
              www.eko.org.pl/wroclaw/srodowisko/gleby1.html
              cytat:

"...III Rejon Kowal (POD Wytchnienie, Nowy Kanał, Konopnickiej i inne). W
              przeszłości narażony na negatywne wpływy kilku dużych zakładów przemysłowych,
              położony w sąsiedztwie ruchliwych arterii, a w 1997 całkowicie objęty wodami
              powodziowymi. Stwierdzono istnienie ogromnych kontrastów; obok gleb o naturalnej
              zawartości metali występują gleby o średnim, silnym lub nawet bardzo silnym
              stopniu skażenia. Mozaikowate, bardzo nieregularne rozłożenie zanieczyszczeń w
              glebach uniemożliwia wskazanie głównego ich źródła. "

Czytałem na ten temat bardziej szczegółowe opracowania, niestety nie pamiętam
              teraz źródła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka