Gość: GM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 10:40 Sprzedam mieszkanie bez czynszowe we Wrocławiu na Kowalach 58m 2 pokoje do tego garaż ogródek. Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail doodd@gazeta.pl cena 210tyś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 14.03.08, 12:08 W takim miejscu jak Kowale potrzebna jest jedna ISTOTNA wiadomość - czy był to teren zalany w 97'. Jeżeli tak to np. ten ogródek to wątpliwa przyjemność... (zorientowani znają szczegóły)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 13:04 Nie jest to mieszkanie na ogródkach i teren ten nie był zalany. Mieszkanie które sprzedaje nie było zalane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 14.03.08, 17:57 to mi sie podoba - krótko i konkretnie Życzę powodzenia w sprzedaży... PS. nie pisałem że mieszkanie jest na ogródkach tylko o ogrodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:57 A dla niewtajemniczonych to co z tymi ogródkami nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Sprzedam na Kowalach IP: *.171.196.2.crowley.pl 17.03.08, 14:01 skażenie gleb w wyniku zalania wodami powodziowymi przechodzącymi przez pobliskie tereny przemysłowe: Na szybko znalazlem coś takiego - www.eko.org.pl/wroclaw/srodowisko/gleby1.html cytat: "...III Rejon Kowal (POD Wytchnienie, Nowy Kanał, Konopnickiej i inne). W przeszłości narażony na negatywne wpływy kilku dużych zakładów przemysłowych, położony w sąsiedztwie ruchliwych arterii, a w 1997 całkowicie objęty wodami powodziowymi. Stwierdzono istnienie ogromnych kontrastów; obok gleb o naturalnej zawartości metali występują gleby o średnim, silnym lub nawet bardzo silnym stopniu skażenia. Mozaikowate, bardzo nieregularne rozłożenie zanieczyszczeń w glebach uniemożliwia wskazanie głównego ich źródła. " Czytałem na ten temat bardziej szczegółowe opracowania, niestety nie pamiętam teraz źródła... Odpowiedz Link Zgłoś