Gość: M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:32 Czesc. Czy ma ktoś namiar do dobrej i w miare taniej firmy, która mogłaby mi zaprojektować i wykonać meble kuchenne? Dzięki za każdą podpowiedź:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: meble kuchenne IP: *.e-wro.net.pl 14.03.08, 22:38 www.meblux7.pl Bez rewelacji ale dość porządnie i nie najdrożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: meble kuchenne IP: 195.136.189.* 15.03.08, 15:28 co to znaczy nie najdrożej? w porównaniu do Black red white? czy Ikea?w przybliżeniu ile dałeś? bo mnie za moment czeka tez problem wyboru mebli kuchennych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:44 www.meblemix.com.pl/ mi ta firma zrobiła wycenę kuchni na 4500zł ale wiadomo że wszystko zależy od wielkości kuchni i wyposażenia czy mdf czy zwykła płyta, jakie uchwyty zawiasy prowadnice itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:47 ja robie w Dekordzie na św Antoniego, średnia półka cenowa, ale jakość wykonania to zobaczę dopiero za 2 tygodnie jak zamontują. Wyceniałam w kilku miejscach ten sam projekt i tam wyszło mi chyba najtaniej. Nie omieszkam napisać jaki będzie efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek I jak ten DEKORD? IP: 195.136.189.* 09.04.08, 21:02 Zadowolona jesteś z efektu ich pracy? można wiedzieć ile kosztowała Cię u nich kuchnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: meble kuchenne IP: *.e-wro.net.pl 15.03.08, 23:24 co to znaczy nie najdrożej? w porównaniu do Black red white? To znaczy, że wycenili mi meble taniej niż u 2-ch konkurencyjnych firm (Adamus czy podobnie już nie pamiętam i jeszcze jednej z Bielan) Co do ceny to dałem 10kzł bez agd. Meble w zabudowie 5.3mb fronty lakierowane, szyby matowe, szuflady na prowadnicach z dociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zusto129 Re: meble kuchenne 16.03.08, 00:37 nie ma taniej i dobrej firmy, a dla kazdego inna firma bedzie dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble kuchenne IP: *.lanet.net.pl 07.05.08, 00:52 Nie polecam. Meble niezgodne z projektem. Niemiła obsługa. Jesli ktos zwraca uwage na detale to bedzie zawiedziony:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble kuchenne IP: *.lanet.net.pl 07.05.08, 00:54 chodzilo o meblux7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: meble kuchenne IP: 87.204.12.* 04.07.08, 12:38 Ja miałem dokładnie to samo z szafą wnękową w meblux7. Niemiła obsługa, niezgodnie z projektem, o poprawki trzeba było walczyć. Jedyne co ok. to dobry montaż, choć po poprawkach zostawili kołki i dziury w ścianach. Może lepiej zapłacić trochę więcej innej firmie i mieć zrobione na cacy... Pozostawiam do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: meble kuchenne IP: *.users.zlotniki.pl 24.03.08, 18:51 Hej, ja robiłam kuchnię w firmie fraxinus za 7 tyś zł w mdfie. Ale rzeczywiscie to jest zalezne od elementów wyposażenia. Jak ktos chce mogę podać telefon. Jestem zadowolona z tej kuchni, jak równiez z szafy, którą mi zrobili. Fajna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 11:48 Dziękuje za odpowiedz...poproszę o namiar na tą firme Fraxinus, adres telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolanda Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:58 Hej, zapraszam na ich stonę: www.fraxinus.pl. Znam osobiście właściciela firmy i wiem, że jest konkretny, terminowy, rzetelny. Poleciłam go moim znajomym, którzy robili u niego kuchnię i garderobę - byli bardzo zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: meble kuchenne IP: *.users.zlotniki.pl 25.03.08, 17:30 Podaję telefon - 509 875 944. Pamiętam, że firma nie posiada sklepu, jest z Wrocławia, a o meblach rozmawialiśmy u mnie w domu, adresu nie posiadam (meble robią gdzieś na Kromera). Życzę skutecznych i miłych ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katDJ Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 10:52 Ja polecam komforti. www.komforti.pl/main.htm nie są z Wrocławia ale przyjeżdzają, robią projekt, wycenę a potem wszystko przywożą i montują. Tani może i nie są, ale wydaje mi się że co jak co ale kuchnia powinna być porządna i solidna bo się jej nie wymienia przy każdym remoncie, nie? I super mają pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 14:27 dzięki...zobacze co mają w ofercie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: meble kuchenne IP: *.wro.vectranet.pl 04.05.08, 12:04 gdzie kupić tanie mebelki na wymiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Stolarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:54 Witam , sam od lat wykonuje kuchnie na wymiar, również nietypowe, z różnych tworzyw : fornir, drewno, płyta. Na moje usługi daje 2 letnią gwarancję . Zapraszam do współpracy i zaznaczam, że moje ceny z cenami sklepowymi są konkurencyjne. W cene kuchni wliczony jest montaż mebli jak i montaż urządzeń AGD. Arkadiusz 500 505 343 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: meble kuchenne IP: *.static.korbank.pl 11.05.08, 19:34 Polecam firme Lider z Wrocławia,mają swoją strone. Mają ciekawe projekty na czasie,od pomiaru do montażu robią wszystko sami.Dla mnie jest to akurat bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 10:47 a ja tej firmy nie polecam - terminy masakryczne i nie do konca dostałam to co chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszua Re: meble kuchenne IP: *.eranet.pl 29.07.08, 15:35 nie chce żeby to zabrzmiało jak reklama, ale polecam studio Nove Meble na Skarbowców, tel.71 362 80 76. Robiłąm u nich swoją kuchnię i jestem bardzo zadowolona. Mogę przeslać fotki tylko proszę podać e-mail Odpowiedz Link Zgłoś