Gość: mika IP: *.prosper.pl 09.04.08, 11:06 szukam przyszłych sąsiadów z pastelowego gaju budotexu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: pastelowy gaj budotex IP: *.nsn-inter.net 09.04.08, 12:45 troche przegieta cena jak na dzisiejsze warunki - 7500 za metr - mieszkanie 53m2 - 400.000 przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pastelowy gaj budotex IP: *.omv.com 09.04.08, 17:07 Nie mow, ze u nich kupilas mieszkanie. Moze ktores z widokiem na rozpadajaca sie szope ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pastelowy gaj budotex IP: *.as.kn.pl 10.04.08, 18:25 nie na szopę tylko szeregóweczki:), a poza tym cena 7500 to cena wyjściowa, można ponegocjowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiacakrolewna24 Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.08, 22:43 Witam. Jestem o krok od podpisania umowy z tym deweloperem. Czy ktoś miał jakieś problemy z umową? Tzn. czy były tam jakieś punkty które naruszała prawa kupującego? Bardzo proszę o opinię. Jak duzo można wynegocjować? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jefferson Farfan Re: pastelowy gaj budotex IP: *.lanet.net.pl 11.07.08, 19:58 Dziwię Ci się. Zrezygnowałaś z dużo tańszego milartu, którego blok na Kukuczki jest już na finiszu budowy, w dodatku sam deweloper nie czyni _żadnych_ kłopotów i, przynajmniej w moim wypadku, zaakceptował sporo poprawek w umowie przedwstępnej (o ile pamiętam to właśnie z powodu umowy zrezygnowałaś z ich usług). Wolisz zapłacić 7500 PLN zamiast 5500 PLN za metr, mieszkać bliżej wielkopłytowego blokowiska i w dodatku mieć naokoło niezrobione drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacakrolewna24 Re: pastelowy gaj budotex 11.07.08, 21:24 Ja też proponowałam w Milarcie zmiany niektórych punktów, jednak nie poszli mi bardzo na rękę. Poza tym teraz Budmax ma promocję i cena za metr wynosi ok. 5700 zł. Poza tym umawiałam się z Milartem na upust a jak co do czego doszło to wycofali się i kazali dopłacić 25 tys. Dla mnie to jest niepoważne. Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.08, 17:23 Wybór: czy mieszkać obok płytowca który za kilka lat trafi do rozbiórki, czy mieszkać w bliskiej odległości torów kolejowych? Różnica w cenie nie zrekompensuje uciążliwość torów kolejowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: pastelowy gaj budotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 13:27 Mój znajomy mieszka w bloku Budotexu który najpierw notarialnie zastrzegł sobie zarząd wspólnotą, a później zafundował mieszkańcom bez ich zgody Żabkę - czytaj metę dla lokalnych pijaczków na terenie prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieskznaka Re: pastelowy gaj budotex IP: 83.3.10.* 05.05.09, 12:41 Nie polecam budotexu, jeśli chodzi o samo mieszkanie to nie jest najgorzej, ale zarządzanie to jedno wielkie oszustwo!! kantują na wodzie, cieple, maskują wady i usterki budynku, w dodatku bardzo nieprzyjemni, gdy się przyjdzie ze zgłoszeniem czegokolwiek. Odradzam, to nie tylko moja opinia ale i sąsiadów, z którymi często wymieniamy uwagi na temat budotexu;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: pastelowy gaj budotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 08:30 również uważam , że Budotex to porażka. Kręcą już przy próbie zakupu mieszkania , więc można się domyślać co będzie dalej. Pan negocjujący cene( chociaż słowo negocjacja to chyba nadinterpretacja tego co ten człowiek wyczynia)zmienia zdanie codziennie cały czas udając "dobrego wujka". Szkoda życia na takich krętaczy , a swoją drogą to się nadaje do gazet i polecam prasie temat Budotexu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany przez bud Re: pastelowy gaj budotex IP: *.centertel.pl 07.08.09, 19:12 zgadzam się z poprzednikiem.Ten cały budotex to jedna wielka ściema.Odradzam wszystkim ktorzy szukaja mieszkania kupienia mieszkania w tej pseudo firmie,która jest nieodpowiedzialna,nierzetelna,nieprofesjonalna i niech was nie zmyli początkowa miła obsługa.reklama mówiąca o negocjacji cen to jedna wielka ściema,a o "pseudo prezesie-zarządzie" to juz nie wspomne,ktory zmienia zdania z dnia na dzień.uważajcie też na umowy- bo zapiski w niej są niezgodne z prawem i mogą wpakowac was na mine! Przykładem takiego absurdu jest zapis o wykonczeniu mieszkania w 120 dni-a przecież co to kogo obchodzi co mam w swoim domu,za które placi sie takie pieniadze!też zachęcam gazety do prowakacji-próba kupienia mieszkania w tej firmie to porazka,bo ta firma to jedna wielka porazka!uwazajcie!ostrzegam żeby nie kupowac mieszkan w tak niepewnej i niebezpiecznej firmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: pastelowy gaj budotex IP: *.novartis.com 10.08.09, 13:49 Predzej Ty trafisz do rozbiorki ze swoim budotexowym mieszkaniem niz te plytowce. Po ociepleniu posluza (i postrasza swoim widokiem) jeszcze kilkadziesiat lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: pastelowy gaj budotex IP: *.srv.volvo.com 08.09.08, 09:56 hej, cena wyjściowa z budotexu 503 kpln, cena po pierwszej negocjacji 450 kpln oczywiście do dalszej negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pastelowy gaj budotex IP: *.telsat.wroc.pl 09.09.08, 09:43 A ta cena to za co jest? Za metr 5030zl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Re: pastelowy gaj budotex IP: 62.29.160.* 19.07.08, 12:27 Witam, umowę podpisaliśmy w kwietniu 2008. Cenę wynegocjowaliśmy i jesteśmy z niej zadowoleni. Teraz czekamy na mieszkanie. Wybraliśmy tę lokalizaję ze względu na łatwy dojazd do centrum i na południe Wrocławia. Rozważaliśmy też inne opcje: Archicom na Strońskiej - za drogo, Wrobud i Milart, ale uznaliśmy, że to zdecydowanie za blisko torów. Poza tym znam firmę Budotex i wierzę, że nie zawiedzie i tym razem. Pasowały nam układ pomieszczeń, ale przyznaję, że wg mojej opinii Archicom lepiej je planuje, a najgorzej Milart. Dodatkow miejsce parkingowe jest w cenie mieszkania i nie trzeba wkładać extra 25-30.000 zł. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.08, 22:31 My jesteśmy bliscy zakupienia fajnego mieszkanka w Pastelowym Gaju, natomiast mimo długiego stażu na rynku, o developerze niewiele można się dowiedzieć. czytaliśmy, iż niektórzy narzekali na niezgodne z prawami konsumenta wpisy w umowie, a w biurze otrzymaliśmy gwarancję, że nic takiego umowa nie zawiera. Chociaż patrząc na inne inwestycje np. Belvedere, to prawdziwe problemy zaczynają się dopiero po odebraniu mieszkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Re: pastelowy gaj budotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:15 a kiedy planuja oddac mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.08, 22:16 Planują w grudniu, ale zabezpieczają się mówiąc, że do marca to na 100% ludzie dostaną klucze do rąk. Ponoć w przeszłości mieli jakieś problemy...My już po podpisaniu umowy, poszło miło i przyjemnie, tylko ciekawe jak będzie później??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: pastelowy gaj budotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 16:44 Wlasnie dzisiaj dzwonilam do nich i pisalam maila i dostaje sprzeczne informacje dotyczace tego, co jest jeszcze dostepne a co nie jest. Pani mi mowi, ze 3-pokojowe zostaly same na parterze, pan ze zostaly tez na 1-szym i 2-gim pietrze. Do tego Pani nic nie mowi o obowiazkowym platnym dodatkowo miejscu garazowym, a Pan mowi, ze trzeba doplacic 25tys OBOWIAZKOWO za miejsce w garazu podziemnym. Stad moje pytanie do tych, ktorzy jakos ostatnio podpisywali umowe - jak to wlasciwie jest i ile ewentualnie mozna sie potargowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Re: pastelowy gaj budotex IP: 62.29.160.* 02.08.08, 12:03 Targować się można, a nawet trzeba przy obecnej sytuacji na rynku :- ) Miejsce parkingowe mieliśmy w cenie mieszkania i pani, z którą załatwialiśmy sprawę od samego początku tak mówiła i ostatecznie znalazło się to w umowie przedwstępnej. Dodam jeszcze, że podobnie jak poprzednie osoby, negocjacje, podpisanie umowy i przyjęcie poprawek w mieszkaniu przebiegło gładko i naprawdę przyjemnie. Najważniejsze jednak to efekt ich budowy - zobaczymy przy odbiorze mieszkania. Jestem realistą i nie wierzę w cuda, więc zapewne znajdziemy jakieś defekty w mieszkaniu. Wydaje mi się, że jest tak przy większości deweloperów i niestety jest to "efekt uboczny" tego, że kupuje się plan mieszkania, a potem dopiero czeka na jego wybudowanie. Ważne, żeby ewentualnych usterek było jak najmniej i aby je szybko usunęli. Jeśli chodzi o dostępność mieszkań, to słyszałem, że sprzedali 30% mieszkań (ale to dane z maja 2008 r., później już nie interesowałem się tym tematem) - nie wiem natomiast ile było wolnych 3-pokojowych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.08, 12:27 my jesteśmy obecnie umówieni na podpisanie umowy, nie bede ukrywac ze po zapoznaniu sie z Waszymi warunkami mam duzo znaków zapytania... tzn. nas poinformowano ze miejsce postojowe jest dodatkowo platne 25tyś. oferta mieszkań 3-pok. wstępnie była dostepna tylko na parterze, po kilku dniach okazalo sie ze jest wolne na wyzszej kondygnacji, no prosze... a teraz czytajac opis wykończenia: który równiez obejmuje drzwi wewnetrzne, a ja w umowie mam tylko zewnetrzne? czy ktoś mi może podpowiedziec czy w jego wykończeniu np. one są? ach, prawdopodobnie równiez jest oferta urodzinowa, czy w tej sytuacji jest szansa na targowanie sie z cena mieszkania? dziekuje, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.08, 17:59 W naszej umowie przedwstępnej nie ma mowy o drzwiach wewnętrznych. Deweloper montuje tylko drzwi wewnętrzne. Za miejsce parkingowe nie płaciliśmy extra. Powodzenia w targowaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 06.08.08, 19:06 U nas też nie ma mowy o drzwiach wewnętrznych...Za garaż 2 stanowiskowy i komórkę płaciliśmy, chociaż ciężko powiedzieć, bo z wstępnej ceny zjechali sporo, więc można to uznać za gratis:). Pod koniec lipca były co najmniej 2 mieszkania 3 pokojowe i to na wyższych piętrach.Polecamy Pana a nie panią z firmy Budotex, to prawdziwy entuzjasta, gratis przestawia, dobudowuje lub burzy ścianki działowe i powstaje fajna chata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.08, 20:36 no nam tez pan duzo pomogl. kierownik budowy tez fajny gosc, ale razem z panem z biura udalo nam sie fajna chate zrobic z tego, co zostalo ;) zatem pozdrawiam przyszlych sasiadow. myslicie, ze szybko nam wybuduja tam droge? w sensie ta zaraz obok Ferio co idzie midzy naszym Pastelowym Gajem a Zielona Wyspa Archicomu i dalej do osiedlii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pastelowy gaj budotex IP: *.telsat.wroc.pl 13.08.08, 21:35 My tez kupujemy mieszkanie w Pastelowym, ale powiedziano nam, ze scianek nie mozna juz przestawiac i nie chcieli zjechac nic z ceny:( Pozdrawiam sasiadow farciarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Del Re: pastelowy gaj budotex IP: 62.29.160.* 14.08.08, 18:12 Z tego co ja się dowiedziałem w Budoteksie, to podobno deweloperzy tam budujący dogadali się z miastem. I tak droga ma powstać w 50% finasowana przez miast a w pozostałej części przez deweloperów. Podobno to miasto nie chciało partycypować w kosztach, ale w końcu zdecydowali się. Taką historię słyszałem w marcu jak załatwialiśmy mieszkanie w Budoteksie, ale póki co nic się nie dzieje z drogą... Pomyśleć, że niektóry domy powstały tam w 2003 i już 5 lat jeżdżą po tych dziurach. Masakra! A tak przy okazji spytam tych, co niedawno byli w Budoteksie - jak oceniają postępy budowy? Sądzą, że termin listopad-grudzień 2008 na oddanie jest realny? pozdrówka, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.08, 21:15 No wlasnie mnie to bardzo zaskoczylo, ze ludzie mieszkajacy tam dalej na osiedlach jeszzce sie drogi nie doczekali. A znajoma z budowanego na Wambierzyckiej osiedla Wrobudu ponoc ma miec w koncu tylko chodnik, bo mieszkancy domkow jednorodzinnych zablokowali im budowe drogi :| kurde glupi kraj. jezeli chodzi o termin oddania, to nam nawet nie wspomninali nic o czyms wczesniejszym niz marzec, ktory mamy w umowie, wiec wydaje mi sie, ze chyba sie troche zagalopowali i teraz nie chca niepotrzebnie nadziei robic. Ale normalnie skakalabym z radosci, gdyby odddali jeszcze w grudniu... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pastelowy gaj budotex IP: *.telsat.wroc.pl 17.08.08, 21:22 Wlasnie podpisalam umowe przedwstepna na zakup mieszkania w Budotexie, ale jakos naszly mnie watpliwosci, czy dobrze zrobilam. Juz sama nie wiem, czy ta firma jest solidna, czy nie... Napiszcie cos, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.08, 18:08 My już kupiliśmy więc ciężko być obiektywnym, ale kiedy wcześniej robiliśmy rozeznanie firma ta wydała się w miarę OK. Nie było wielu złych opinii (na każdego coś się znajdzie) a i "starzy" mieszkańcy Wrocławia pamiętają ją i zachowali dobre zdanie. Tak czy inaczej kupno niegotowego mieszkania wiąże się zawsze z ryzykiem, my je podjęliśmy. Co do ukończenia budowy to w umowie rzeczywiście widnieje marzec, natomiast podczas podpisywania w lipcu wspominali , że grudzień jest terminem realnym a marzec widnieje jako forma zabezpieczenia. Co za problemy robią z burzeniem lub dobudowywaniem ścianek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pastelowy gaj budotex IP: *.telsat.wroc.pl 19.08.08, 21:08 Problemow z wyburzaniem nie robia, tyle ze trzeba to zrobic na wlasny koszt. Myslalam, ze uda sie ich poprosic, by nie wstawiali pewnych scianek, ale wszystko juz stoi. W jakiej klatce kupiliscie mieszkanie? My w 9a:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: pastelowy gaj budotex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 14:24 nam powiedzieli, ze wszelkie burzenie/dostawianie scianek wiaze sie ze zmiana projektu i costam, costam z zatwierdzaniem projektow przez jakiegostam kierownika nadzoru czy innego ;) w kazdym badz razie jak narazie nie potrzeba nam burzyc scianek, a ewentualnie stawiac nowe bedziemy tak czy siak sami ;) narazie czekamy sobie zeby zobaczyc jak to cudo ma wygladac (bo my na ostatnim pietrze i jeszcze nie bylo co ogladac ;P) i nawet nie wiem, ktora to klatka. musze sprawdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.08, 20:10 Hmmm, ja też mam problem z dopasowaniem numeru do klatki:) W każdym razie mieszanko znajduje się na samym środku od strony zachodniej(okna na podwórze) na samej górze, a jak oglądaliśmy mieszkanie to nad nami było niebo:)Również ścianki będziemy stawiać we własnym zakresie, więc jak macie jakąś sprawdzoną ekipę do wypożyczenia, bądź hurtownię ścianek re gipsowych:) to będziemy wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: pastelowy gaj budotex IP: *.telsat.wroc.pl 21.08.08, 16:32 Numer klatki i mieszkania macie na schemacie swojego mieszkania w prawym dolnym rogu :) My tez mamy mieszkanie na samej gorze ale od poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 21:38 My tez od poludnia. na samej gorze wiec jest szansa, ze bedziemy bliskimi sasiadami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: pastelowy gaj budotex IP: 89.174.15.* 13.12.08, 10:47 A jakiej gwarancji mozna sie spodziewać od kogoś, kto chce sprzedać mieszkanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pastelowy gaj budotex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 17:08 Fantastyczna inwestycja www.debowa-przystan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pastelowy gaj budotex IP: 195.116.125.* 24.08.08, 22:42 Solidna firma. Polecam inwestycje dewelopera pdev.plg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: pastelowy gaj budotex IP: 79.97.244.* 25.08.08, 01:01 w doope pali, ze o polnocy na forum trzeba sie reklamowac? spac sumienie nie daje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: pastelowy gaj budotex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 13:14 Zapraszam na nowe forum dla przyszlych mieszkanców Pastelowego Gaju firmy BUDOTEX. Miejsce dla wszystkich, którzy chcą sobie pomagać, wymieniać się informacjami oraz integrować :-) Jednoczmy się w doli i niedoli ;-) www.budotex.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: pastelowy gaj budotex IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.08, 16:16 Tylko dlaczego to forum ma w nazwie "Budotex", a nie np. "PastelowyGaj"? Z hasłem "Budotex" związanych jest wiele innych obiektów wybudowanych przez tego dewelopera (i zdaje się przez niego zarządzanych), a mieszkańców Pastelowego Gaju interesować będzie głównie PG, więc dobrze byłoby mieć precyzyjniejszą nazwę forum. Jako przyszły mieszkaniec PG chętnie się podłączyłbym pod to forum, ale czy nie lepiej byłoby założyć jednak takie, które będzie dedykowane tylko Pastelowemu Gajowi? Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia (na forum i na Strońskiej/Czerniawskiej)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.08, 17:47 W sumie racja :-) Dzięki za radę. W takim razie zapraszam na forum Pastelowego Gaju: www.pastelowygaj.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pastelowy gaj budotex IP: *.as.kn.pl 26.10.08, 11:26 swietna sprawa z tym nowym forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc FORUM: www.pastelowygaj.fora.pl IP: *.as.kn.pl 26.10.08, 11:44 Witam wszystkich Sasiadow!!! Jak zapewne niektorzy juz wiedza, nasz "gajowy" stworzyl dla nas forum pod adresem internetowym www.pastelowygaj.fora.pl Logujcie się proszę i przenieśmy tam nasze wszystkie tematy, których, biorąc pod uwagę zbliżający się termin odbioru, z pewnością nie zabraknie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pastelowy gaj budotex IP: *.centertel.pl 04.11.08, 11:12 zapraszam na wroclaw-pastelowy-gaj.mojeosiedle.pl/ tutaj Pastelowemu towarzyszą inne osiedla i dzielnice, dzięki temu powstaje efekt synergii - wszystkie osiedla mogą z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: pastelowy gaj budotex IP: *.wroclaw.mm.pl 05.11.08, 22:05 Jaki sens ma robienie kolejnych forów dyskusyjnych skoro jedno zaczęło już funkcjonować i toczą się dyskusje? Mamy się jednoczyć a nie dzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Naprawdę kupiliście tam mieszkania?! IP: 79.110.194.* 09.08.09, 10:53 Ostatnio byłem na Strońskiej przy blokach Budotexu.Nie mogę się nadziwić, że tyle osób zdecydowało się na wyłożenie pewnie niemałej kasy i zamieszkanie w takich blokowiskach- blok na bloku, balkon na balkonie a wszystko tak blisko siebie, że przez okna można sobie podać rękę.Poza tym z jednej strony stare szopy, z drugiej widok na szeregówki i inne bloki, przy tak wąskiej ulczce, że nie można się przecisnąć przy zaparkowanych autach.Każdy blok (w otoczeniu) w innym stylu i innym kolorze.Niedaleko tory kolejowe gdzie często zasuwają pociągi towarowe.Totalna ciasnota i misz-masz .Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naprawdę kupiliście tam mieszkania?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:48 Tak, podzielam tą opinię. Trzeba być chyba d... żeby kupić tu mieszkanie. Wstrętne obrzydliwe blokowisko , ciasne, problemy z przejazdem nie do rozwiązania no i cena z kosmosu. Obok, człowiek z którym rozmawiałem ( chyba budynek DEKI) po 1,5 roku próby sprzedaży mieszkania, proponował mnie za 4500 żebym tylko wziął. Zdecydowanie lepszy standard jak Budotex. Mimo tego się nie zdecydowałem. Poczekam aż będą po 4000. Winszuję mieszkańcom Budotexu. Trza było dać na biednych większy byłby pożytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Naprawdę kupiliście tam mieszkania?! IP: 192.100.112.* 01.10.09, 16:43 troche dziwne... bo wrobud kolo torow za 6000 sprzedawal i sprzedal prawie caly drugi etap... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawdę kupiliście tam mieszkania?! IP: *.lanet.net.pl 01.10.09, 16:46 to ja poprosze kontakt do tego czlowieka co tam za 4500 sprzedaje albo link do ofery jesli mozna Odpowiedz Link Zgłoś