Gość: aga IP: *.umwd.pl 15.07.08, 10:13 co myślicie o tych mieszkaniach i o okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwert_y Re: wpb zielona przystań 15.07.08, 11:39 Autor: Gość: aga IP: *.umwd.pl 15.07.08, 10:13 Do roboty!!! nauczcie się chociaż logować w tych urzędach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Re: wpb zielona przystań IP: 86.47.47.* 15.07.08, 11:48 a ludzie podatki placa na pania co na necie siedzi a petenci w kolejce nie moga sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: wpb zielona przystań IP: *.171.19.130.crowley.pl 15.07.08, 19:59 a wy to tacy święci - sami w robocie na necie siedzicie i na dziewczynę skaczecie, nie wasz biznes skąd wysyła posty, może w domu nie ma neta? Odpowiedz Link Zgłoś
qwert_y Re: wpb zielona przystań 16.07.08, 13:09 Gość portalu: FX napisał(a): > a wy to tacy święci - sami w robocie na necie siedzicie i na dziewczynę > skaczecie, nie wasz biznes skąd wysyła posty, może w domu nie ma neta? Jak najbardziej mój biznes skoro Jej wypłata pochodzi miedzy innymi z moich podatków! są kafejki jak nie ma w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wpb zielona przystań IP: *.umwd.pl 16.07.08, 11:48 chciałam zauważyć, że każdemu należy się 15 min przerwy i może spędzić je jak tylko chce, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwert_y Re: wpb zielona przystań 16.07.08, 13:15 Gość portalu: aga napisał(a): > chciałam zauważyć, że każdemu należy się 15 min przerwy i może spędzić je jak t > ylko chce, pozdrawiam :) Pewnie... tylko nie trzeba być geniuszem, żeby domyślić się, że po zalogowaniu się miałabyś znacznie większą szansę uzyskać odpowiedź na zadane pytanie ;) rozumiem, że podliczasz sobie w ciągu dnia przerwy spędzone na pisanie postów, żeby nie przekroczyć przypadkiem tych 15 min? ps. chyba i tak nie możesz, nawet podczas przerwy, wykorzystywać kompa i sieci do prywatnych celów, przynajmniej w godzinach pracy... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: wpb zielona przystań IP: *.171.19.130.crowley.pl 16.07.08, 14:06 Na poważnie - WPB mogę polecić, bo sam kupiłem od nich mieszkanie. Parę drobnych niedoróbek było, ale generalnie do jakości wykonania nie mogę się czepiać. Jak bym miał kasę, kupił bym jeszcze jedno od nich. Rozliczenia finansowe przejrzyste. Żadnych niedomówień. Co do lokalizacji - mi się osobiście nie podoba ze względu na pola irygacyjne - śmierdzi tam do dzisiaj. No i okolica, lekko mówiąc mało ciekawa ze względu na mieszkańców mieszkań administracyjnych. Porozbijane puste butelki to normalka. Zaletą jest duży las-park, dość blisko centrum. Acha, mają budować obok schronisko dla psów - niezbyt ciekawie się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnooKi Re: wpb zielona przystań IP: *.as.kn.pl 29.10.08, 11:25 Zapraszam na www.zielonaprzystan.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś