Gość: Poziomka IP: *.25.48.90.kapode.com 31.07.08, 21:18 gdzie można we Wrocławiu kupić meble do pokoju dziecięcego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: meble dla dzieci IP: 78.8.141.* 04.08.08, 00:35 dobry wybór i ceny ma www.manhattanmeble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutoki Re: meble dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 09:42 W Domarze widziałam wyprzedaż mebli dziecięcych firmy "Meblik" Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: meble dla dzieci 04.08.08, 10:35 Sama szukałam mebli dla córeczki. We Wrocławiu nie ma wyboru. W Askocie można zamówić, w MD+, Ikea. Można kupić zwykłe mebelki sosnowe i pomalować. www.farba.wroclaw.pl - tu są farby antyalergiczne, do pokoi dziecinnych, bardzo duży wybór kolorów. W ten sposób można stworzyć niepowtarzalne wnętrze dla dziecka. Ja szukałam też przez internet ale ceny powalają: www.babyvip.pl/ www.gibbon.waw.pl/ www.bami.pl/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiero_k Re: meble dla dzieci 15.06.14, 22:49 Zapraszam www.miejwiecej.pl/ i polecam firmę Pinio Odpowiedz Link Zgłoś
mariana08 Re: meble dla dzieci 14.08.14, 12:15 Fajne, typowo dziecięce mebelki, a raczej dodatki do nich ;) widziałam ostatnio na karmelkowej, sklep się nazywał ceramiki design. Odpowiedz Link Zgłoś