Dodaj do ulubionych

AW-BUD Developer, ul. Parafialna

IP: 217.8.190.* 08.10.03, 15:51
Czy ktoś kupil mieszkanie od tego developera ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 213.25.141.* 08.10.03, 16:11
      nie, chociaż przymierzałam się. I teraz nie żałuję bo tę inwestycję mieli
      zakończyć w czerwcu br.
      sprawdź czy nie mają kłopotów.
      • Gość: Steack Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 23:35
        To prawda, co pisze ana, mieszkam niedaleko tej inwestycji i niepokojąco się
        ona przedłuża - mamy już październik, a obiecali, że mieszkania będą gotowe
        latem. Mieszkania tam drogie - po 2900 PLN/m2, a jednak, jak się interesowałam
        swego czasu kupnem mieszkania tam, to niby większość była już wykupiona i nie
        było za bardzo w czym wybierać. Kto wie, może faktycznie mają jakieś kłopoty?
        Sama lokalizacja i architektura budynków niezła, ale radziłabym dokładnie
        sprawdzić, czy nie wpakujesz się w jakieś problemy, decydując się na zakup
        mieszkania tam.
    • Gość: Piotrze Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.03, 18:33
      Kupiłem około 3 lata temu, zbudowali terminowo ibardzo miło się mieszka.
      Oczywiście nie obyło się bez usterek, ale ogólnie jest ok. Mogę polecić.
      • Gość: ana Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:46
        i jak tam inwestycja na Parafialnej? Już oddali?
        • Gość: Zorro Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 217.8.190.* 15.01.04, 10:41
          Można tam już mieszkać ale ostateczne rozliczenia, księgi wieczyste mają
          przygotować na marzec.
          • Gość: Mariusz Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 195.205.44.* 15.01.04, 12:23
            no to tylko sie cieszyc i gratulowac szczesliwcom
    • Gość: uwaga!! Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 14:46
      nie płacą dostawcom materiałów na budynki przy Parafialnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka