Gość: Zorro IP: 217.8.190.* 08.10.03, 15:51 Czy ktoś kupil mieszkanie od tego developera ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 213.25.141.* 08.10.03, 16:11 nie, chociaż przymierzałam się. I teraz nie żałuję bo tę inwestycję mieli zakończyć w czerwcu br. sprawdź czy nie mają kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steack Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 23:35 To prawda, co pisze ana, mieszkam niedaleko tej inwestycji i niepokojąco się ona przedłuża - mamy już październik, a obiecali, że mieszkania będą gotowe latem. Mieszkania tam drogie - po 2900 PLN/m2, a jednak, jak się interesowałam swego czasu kupnem mieszkania tam, to niby większość była już wykupiona i nie było za bardzo w czym wybierać. Kto wie, może faktycznie mają jakieś kłopoty? Sama lokalizacja i architektura budynków niezła, ale radziłabym dokładnie sprawdzić, czy nie wpakujesz się w jakieś problemy, decydując się na zakup mieszkania tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrze Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.03, 18:33 Kupiłem około 3 lata temu, zbudowali terminowo ibardzo miło się mieszka. Oczywiście nie obyło się bez usterek, ale ogólnie jest ok. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:46 i jak tam inwestycja na Parafialnej? Już oddali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 217.8.190.* 15.01.04, 10:41 Można tam już mieszkać ale ostateczne rozliczenia, księgi wieczyste mają przygotować na marzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: 195.205.44.* 15.01.04, 12:23 no to tylko sie cieszyc i gratulowac szczesliwcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga!! Re: AW-BUD Developer, ul. Parafialna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 14:46 nie płacą dostawcom materiałów na budynki przy Parafialnej Odpowiedz Link Zgłoś