dar161616 29.09.08, 14:59 Szukam sprawdzonego architekta wnetrz!! Moze moglibyscie polecić kogoś z wlasnego doświadczenia. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba P Re: architekt IP: *.chello.pl 26.10.08, 17:29 Prawdziwa projektantka wnętrz!!! Najlepiej z panią lidią Marcinkowską. Bardzo polecam :) www.wnetrza-lad.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: architekt IP: 79.97.244.* 26.10.08, 19:19 daj spokoj, zajrzalem na strone, wszystkie fotki na niej sa z katalogow jak BRW i podobnych. 0 (slownie ZERO) wlasnych pomyslow...zalosne i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiP Re: architekt IP: *.54.18.221.static.telsat.wroc.pl 27.10.08, 10:12 To doprawdy jakaś masakra. Może 20 lat temu w małym miasteczku znalazłoby uznanie, ale zlitujcie się czas idzie do przodu, a dobry projektant to przede wszystkim dobre pomysły. Niestety w tym przypadku pomysłowość ŻADNA. Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: architekt 27.10.08, 00:55 polecic nie mam kogo ale ze studentem to bardzo dobry pomysl! korzysc bedzie obopólna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: architekt IP: *.chello.pl 06.11.08, 20:40 Ja też szukam projektanta ale nie chciała bym żeby ktoś na "mnie" się uczył! Wole kogoś z doświadczeniem ,kto ma już praktyke i wie jak co z czym zgrać. Co może wiedzieć student , który dopiero się uczy. Na pewno bywają wybitni ale to znikomy procent.Tak jak lekarze, nie każdy jest dobry tylko dla tego że skończył studia. Ktoś z was korzystał z usług projektanta? Na podstawie strony www nie można oceniać, ale to jedyny post, który daje jakieś informacjie!Każdy może krytykować. Proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bata Re: architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 09:48 lucjadwornicka.arkis.pl/ ale uprzedzam, że tania to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś