sasiad-ez 04.11.08, 19:21 Za trzy miesiace będę wykanczał nowe mieszkanie we Wrocawiu. Podajcie mi prosze sprawdzoną firmę stolarską, która wykona meble kuchenne. Inne meble tee (szafy, garderoby). Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Solidne meble kuchenne IP: *.centertel.pl 04.11.08, 19:43 Ja mogę polecić jedną firmę: fraxinus (www.fraxinus.pl) - spróbuj u nich. Naprawdę bardzo profesjonalna obsługa. Wykonanie mebli mnie bardzo ucieszyło. I nie musiałam ich pinować - miałam do nich zaufanie. Najpierw zamówiłam u nich kuchnię, a potem szafy. Ale z tego co mi powiedzieli , to lepiej zamawiać więcej mebli na raz (jest trochę taniej). Polecam kontakt z panem Witkiem :-). M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antoniego) IP: *.router.finemedia.pl 04.11.08, 20:15 nie mogę nikogo polecić, ale mogę odradzić!!! z własnego doświadczenia. Montaż trwał prawie 5 miesięcy i się jeszcze nie zakończył. Masakra, nie polecam, zero odpowiedzialności, a na wszelkie zarzuty słyszy się odpowiedź : "muszę zapytać szefa" ale jak się prosi o kontakt z szefem to jest to nie możliwe. Kuszą trochę niższą ceną bo sami są producentami frontów, ale bardzo żałujemy, że daliśmy się naciągnąć. Ps. Nasi znajomi też ciągle z nimi wojują i od stycznia mają nieskończoną kuchnię, Więc przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Hermann Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.09, 14:27 Musze przyznac,ze zdziwieniem,ze zaskoczyla mnie negatywna opinia o firmie Dekorda,poniewaz ta firma jest znana w Berlinie ze solidnosci. Wpazdzierniku2008 zamowilismy w Dekorda kuchnie(z polecania znajomych).Wstyczniu2009 przyjechali panowie z Wroclawia i wszystko ladnie zamontowali inawet posprzatali za soba.Stara kuchnie tez wywiezli na smieci.Musze przyznac ze standart jest taki sam jak mebli niemiecki tylko cena jest nizsza.Pozdrowienia Ewa Hermann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: developer1 Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 20:13 Jeszcze nie spotkałam firmy meblarskiej, która nie ma problemów. Od dwóch lat współpracujemy z Dekordą i po za drobnymi wpadkami, nie zauważyłam poważniejszych uchybień.. Tak więc, proponuję pilnować się wobec każdej firmy, bez względu na to, czy to jest tpsa, sklep internetowy, czy pierwsza z brzegu firma meblarska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: 94.254.181.* 31.08.09, 07:32 Ciekawe dlaczego się nie podpisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 18:50 tandeta, szmira precz z nowoczesnzmi meblami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Meble kuchenne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 10:26 Szczeże mogę polecić firmę HAMPEL-producent mebli kuchennych,wykonują szafy wnękowe jak również meble łazienkowe.Ja osobiście zamawiałam od nich dwie kuchnie,jedna ma już 6 lat i wszystko funkcjonuje świetnie,drugą mam od roku zamontowaną w innym mieszkaniu.Firma jest solidna,miła obsługa,biuro mają na ul.A.Krajowej(AB) i na ul.Radosnej w Wysokiej.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Przondo Re: Meble kuchenne! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.10, 10:22 Oto nasze doświadczenia z firmą Studio Mebli Hampel (www.hampel.pl). Zamówiliśmy meble na wymiar - wcześniej robili dla nas meble łazienkowe, firma rodzinna po sąsiedzku, mieliśmy do nich zaufanie. Ale teraz: 1. Blat w kuchni - okazało się, że kafelkarze zrobili kołnierz z płytek na bocznej ścianie o 2 cm za krótki. Montażyści spędzili pół dnia na dopasowaniu blatu po zamontowaniu szafek. Mimo to wg ich własnych słów "założyli" długość kołnierza na 60cm i nawet tego nie zmierzyli – końcówka blatu odstawała więć od ściany. "Nic się nie da z tym zrobić, bo to wina kafelkarzy ". Po awanturze udało się jednak wkleić kawałek blatu w szczelinę. Oczywiście - nasi kafelkarze zrobili płytki za krótko, ale przy odrobinie dobrej woli można to zauważyć przed montażem i zaproponować rozwiązanie? 2. Dozownik na płyn do naczyń miał być zamontowany w zlewie aby "wylewka" wystawała ponad zlew -zamówiliśmy go w firmie Hampel, zlew także. Przy montażu okazało się, że "nie da" się tego zamontować, bo "naczynie na płyn jest za długie", "skąd oni to mogli wcześniej wiedzieć, przecież modeli zlewów i dozowników jest mnóstwo", "no to możemy państwu zamontować ten dozownik na środku zlewu jak tak bardzo chcecie" (taki „żarcik”). W końcu jednak się udało... 3. Lodówka - zamówiliśmy dość dużą lodówkę (oczywiście firma Hampel znała model). Żona jest niskiego wzrostu i np. przy piekarniku. była poruszana sprawa łatwego dostępu. Nie przyszło nam do głowy, żeby zwrócić uwagę na lodówkę i kazało się, że została dodatkowo postawiona na około 20cm postumencie, aby dopasować dolne drzwiczki do standardowego frontu, i aby wszystkie fronty były równej wysokości. Uniemożliwia to praktycznie żonie dostęp do wyższych półek lodówki. Od razu dodam, że fronty zgadzają się z zaakceptowanym przez nas projektem ale nikt nam nie powiedział przed montażem lodówki, że będzie się to wiązało z dodatkowym podwyższeniem sprzętu bo nigdy byśmy się na to nie zgodzili i aż tak nie przedkładamy estetyki nad funkcjonalność. I oczywiście pewnie mogliśmy to przewidzieć ale nie po to bierze się firmę z 10-letnim doświadczeniem i zamawia u niej meble na wymiar, żeby pilnować samodzielnie każdego detalu...? Acha, mogą nam to poprawić (mimo, że wg nich "tak się standardowo montuje lodówki") ale jeśli zapłacimy za nowe fronty. Ostatnio przyjechał montażysta firmy i dał do podpisania protokół odbioru kuchni, gdzie jako "uwagi klienta" wpisano "brak". Kiedy odmówiłem podpisu, zaczął KRZYCZEĆ i usłyszałem "proszę to podpisać, BO NIE WYJDĘ", "jak się okaże, że fronty są zgodne z projektem to chyba panu RĘCE UKRĘCĘ" (!!!!!), "niech pan podpisze tylko kopię dla mnie, a swoją sobie zostawi" (!!!). Nie podpisałem, oczywiście. 4. Szafki w łazience i umywalki miały być zamontowane na wystających ze ściany słupkach obudowanych kaflami. Projektantka firmy Hampel i montażysta byli u nas, kiedy wszystko już było widoczne, umywalki kupione, byli także fachowcy, którzy nam to zrobili. Zaproponowano nam szafki wiszące. Kiedy przyszło do realizacji, okazało się, że "nie da się zamontować szafek wiszących, bo te słupki są tylko z płyt kartongipsowych i nie wytrzymają, i kto w ogóle tak robi" i "blaty nie utrzymają takich umywalek, bo nie są to typowe nablatowe i za dużo trzeba wyciąć blatu. Muszą być zawieszone na słupkach a się nie da bo to kartongips". Zgoda, umywalki są "z możliwością" montażu na blat, słupki z kartongipsu. Ale czy nie dało się tego stwierdzić od razu i zaproponować szafek na nóżkach? Nie dało się zaproponować wzmocnienia blatu? (Są to ustalenia, do których doszliśmy w końcu wraz z montażystą firmy Hampel... Niestety firma zrezygnowała ze współpracy z nami, bo "stwarzamy za dużo problemów"). 5. UMOWA: po podpisaniu umowy płacimy zadatek, a CAŁOŚĆ PRZED ODBIOREM TOWARU I MONTAŻEM... Niestety, zaufaliśmy firmie i podpisaliśmy… 6. Dla sprawiedliwości dodam, że szafę wnękową zrobili bez zarzutu i sprawnie, nie było tez problemów z przesuwaniem terminów, tym bardziej żal. Sylwia i Rafał Przondo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbert Re: Meble kuchenne! IP: 193.59.75.* 24.09.12, 16:15 firma Hampel to bardzo dokładna firma wykonała mi meble kuchenne i jestem super zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: Meble kuchenne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 21:41 Cześć Wszystkim szczerze polecam Firme "Hampel" , zamawiałam meble kuchenne i szafy, naprawdę solidni, jestem bardzo zadowolona i poleciłam ich znajomym, POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
bumi1 Re: Meble kuchenne! 31.05.15, 23:44 Nie zgadzam się z opinia powyżej. Jestem bardzo zadowolony z firmy Studio Mebli Hampel (www.hampel.pl). Po raz drugi korzystałem z jej usług. Zamówiłem 2 duże szafy przesuwane na wymiar. Na początku umówiłem sie na spotkanie aby ustalić wygład kolor itp. szaf. Pani Alicja okazała sie bardzo pomocna, gdyż świetnie orientowała sie w najnowszych trendach. Zaproponowała ciekawe rozwiązania a wymagania były duże ,bo w szafie miało sie zmieścić WSZYSTKO ( od ubrań, butów ,miejsca na narty, biurko z komputerem narzędzia , kosiarka). Ustaliliśmy wstępna cenę , a następnego dnia przyjechali pracownicy aby wymierzyć szafy i dokładnie oszacować koszt zamówienia. Po kilku dniach otrzymaliśmy projekty z wymiarami i wyglądem naszych szaf. Firma w 100 % wywiązała się z umowy. Dotrzymała terminu , bardzo dobra jakość materiałów. Fachowcy zamontowali obie szafy z super dokładnością pomimo bardzo nierównych ścian i podłogi. Obie szafy sa idealne takie jak w projekcie. Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Hampel Wysokiej koło Wrocławia. W tym roku mam jeszcze w planach wymianę kuchni na nowa i na 100% skorzystam z usług firmy Hampel . Serdecznie pozdrawiam i dziękuje Chmielewski Krzysztof Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: *.wroclaw.mm.pl 25.09.09, 21:29 wlasnie sie zastanawiam nad firma dekorda - meble kuchenne nowoczesne, dlaczego uwazasz ze tandeta, szmira...? jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji - każda uwaga będzie cenna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: byle nie Dekorda !!! ( z rogu ul. Św Antonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:24 Partacze, klamcy i w dodatku bankruci . Odpowiedz Link Zgłoś
tosia79 Solidne meble kuchenne 09.05.09, 21:20 www.meblomir.pl Strona nie za fajna, ale ja z mebli jestem bardzo zadowolona. oto moje mebelki deccoria.pl/galeria,id,13950pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:39 ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Solidne meble kuchenne IP: 86.47.47.* 05.11.08, 13:40 co oznacza solidne, ze trwale? jak trwale to tylko drewniane, i wazne, by wszystko bylo z drewna bo zazwyczaj korpusy sa z plyty wiorowej a tylko fronty drewniane - blat oczywiscie kamienny do tego pielegnacja i kuchnia na 100 lat jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Solidne meble kuchenne IP: *.tktelekom.pl 07.11.08, 07:12 Jak szukasz solidnych mebli - polecam salony mebli w Gorlitz. U nich meble takiej jakości i z takimi rozwiązaniami jak np. ma Rust są standardowe... Koszt mebli jest bardzo zbliżony do kupionych w Polsce, a jakością naprawde odbiegają od naszych rodzimych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Solidne meble kuchenne IP: 78.8.8.* 05.03.09, 16:36 www.meblewitkowscy.pl POLECAM, robili u mnie kuchnie i szafy wnekowe, zamowilem tez biurka i jest klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Solidne meble kuchenne IP: 87.204.248.* 09.05.09, 21:31 www.meblewitkowscy.pl - robilem u nich i kuchnie i szafy i biurko i jestem b. zadowolony, ceny umiarkowane i staraja sie chlopaki (dwaj bracia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Solidne meble kuchenne IP: 94.254.181.* 31.08.09, 07:26 Wykonywałem z nimi kilka kuchni w różnych technologiach i wszystkie bez zarzutu a niektóre fantastyczne, jedna z nich była lakierowana na specjalny kolor, klient sobie zażyczył czerwony metalik z połyskiem, bardzo trudna technologicznie bo brak na rynku gotowego lakieru. Opracowali technologie i wykonali, to było ponad trzy lata temu, kuchnia jest niesamowita. Naprawdę jestem zdumiony ze nie wykończyli kuchni przesz pól roku, może coś innego było na rzeczy? Moje montowała ekipa którą przysyłali i nie było problemów. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Solidne meble kuchenne IP: *.25.48.246.kapode.com 30.09.09, 16:00 Polecam Merbau Studio z Oleśnicy bardzo dobre ceny ,świetna jakość, montaż i podłączenie sprzętu gratis.Maja bardzo duży wybór materiałów i sa naprawdę konkurencyjni cenowo. tel 509 044 823 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Solidne meble kuchenne IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 19.10.09, 13:25 montaz gratis? moze przy ustalaniu ceny bo w naszym przypadku okazalo sie ze montaz mebli ostatecznie 500zl kosztuje. w tej cenie mial byc wliczony montaz sprzetow AGD. po montazu zazyczyli sobie dodatkowe 250 zl za podlaczenie baterii, kurek do zmywarki oraz przewod wentylacyjny do okapu. wszystko ponad miesiac po terminie po 3ech poprawkach. meble nie wykonali wedlug ustalonego projektu, musielismy naciskac zeby zostaly wykonane tak jak bylo uzgodnione. nie mowie juz o traktowaniu w stylu "nie wiem czemu traktujemy Panstwa jak normalnych klientow" po naszych wielokrotnym dopominaniu sie zeby meble zostaly wykonane wedlug projektu ktory byl podstawa podpisania umowy. jesli ktos jest zainteresowany szczegolami wykonanych baboli moge podeslac zdjecia wraz z opisem na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk_Ww Re: Solidne meble kuchenne IP: 217.98.12.* 01.10.09, 11:01 POLECAM!!! "EXPERT KUCHNIE". Jestem z nim bardzo zadowolony. Obsługa, montaż, wykonanie, meble, ludzie, wszystko idealnie. Oni mają swój punkt handlowy w DH ASTRA na Horbaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andree Re: Solidne meble kuchenne IP: 80.50.131.* 02.10.09, 11:55 A ja kuchnię kupiłem IKEA. Od momentu zamówienia do zamontowania minęło 5 dni. Nie robią problemu z reklamacjami- po kilku miesiącach żona zauważyła, że jeden front ma nieco inną fakturę, wymienili bez problemu. Minusem jest mały wybór solidnych blatów kuchennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Solidne meble kuchenne IP: 193.239.59.* 02.10.09, 16:04 Ja mogę polecić Fraxinusa. Ktoś powyżej go polecał , i ja tez mogę ich z czystym sumieniem polecic teraz innym. Wyposażyli mi całe mieszkanie w meble i nie miałem zadnego problemu z ustaleniami, z jakością, z terminem. Kontakt też bardzo dobry. Duzym atutem tez dla mnie było to ,ze ich stoisko mieści się koło mnie. Więc miałem i w razie czego będę miał blisko. A kontakt z nimi znalazłem własnie dzieki tego forum! Ceny też były dla mnie atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Solidne meble kuchenne IP: 79.162.183.* 03.10.09, 00:00 Ja właśnie urządzałam całe mieszkanie, robię to pierwszy raz. Ale mogę wam ze spokojnym sumieniem powiedzieć, żebyście dali sobie spokój z meblami z "salonów" są jakości dużo gorszej niż to samo za połowę ceny u stolarzy np: ze świebodzkiego. i mówię tutaj nie o Bodziu a o meblach z np: Domaru. Znajdźcie sobie po prostu dobrego i taniego stolarza i będziecie mieć tak jak chcecie, lepiej, porządniej, z materiałów jakie chcecie - czyli lepszych ;) ładniej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 10:14 Ja też polecam firmę Fraxinus. Zrobiłam u nich kuchnię (10 m^2) za 11 tys. a teraz jeszcze szafy zamawiam. Zrobili mi też szafkę wiszącą do łazienki, bo mi się zamarzyła taka, jakiej nie mogłam znaleźć w żadnym markecie (normalnie szafek do łazienki nie robią, ale jako że był to dodatek do zamówienia z kuchnią to bez problemu zrobili). Pan Witek jest profesjonalistą w swoim fachu. Potrafi doradzić i sprostać gustom klientów. W dodatku świetnie się z nim rozmawia, nie tylko na temat mebli. :) Ekipa montażystów też się świetnie spisała. Skrzynek z narzędziami maję tyle, że chyba są przygotowani na każdy wypadek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Re: Solidne meble kuchenne IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.09, 11:14 A jak ktoś nie chce przepłacać marży w sklepach, a meble i tak wszyscy wykonujemy z tych samych materiałów, kupionych w tych samych hurtowniach, tylko robiąc indywidualne zlecenie sam za nie odpowiadam - nie sklep i przypadkowy nic nie wiedzący sprzedawca to zapraszam do mnie. Stolarz Arek tel. 500 505 343. Chętnie prześle zdjęcia kuchni, mebli łazienkowych czy szaf na meila. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa56-0 Re: Solidne meble kuchenne 16.07.10, 15:05 takze mam namiar na fantastycznego stolarza od mebli kuchennych, człowiek z doświadczeniem i pasją. rzetelny, fachowy, terminowy.doradzi i wyceni.polecam. tel.515 146 332 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Solidne meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 12:11 czy nadal utzymujesz pozytywną opinie od stolarzu arku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: Solidne meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 15:36 Przez przypadek rozpoznałam numer :) Pan Arek wykonywał dla mnie szafę wnękową. Dobra cena, terminowe wykonanie. Polecam. Szafa była konstrukcyjnie prosta, za to z nietypowym zdobieniem wg mojego pomysłu. Wyszło super ! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygryssss Re: Solidne meble kuchenne IP: 78.133.238.* 01.01.11, 13:53 Gamma Kuchnie Wroclaw DH Astra na ul. Horbaczewskiego: - jakośc mebli, montaż super i fachowo.. - gorzej z projektanka Pania Gosia, nie słucha ... powtarzałam 3 razy co chciałam i jak ( na projekcie bylo) - przyszly meble to i tak bylo inaczej niż miało być, szafka pod mikrofale miala byc na wymiar jest jedna wielka dziura - stworzono wic mi nad mikrofala polke, szkło w witrynce mialo byc białe mam kolor "opalony" ... szafka z szuszarka na naczynia miala byc 60 .. okazało sie w projekcie ze jest 90 - dobrze ze dalo sie to odkercic - tylko po co tyle nerwów musiałam stracić ?? oby ta druga Pani projektatnt byla lepsza ;) Polecam jakośc mebli bo za ta cene sa naprawde super ale nie polecam Pani Gosi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Solidne meble kuchenne IP: 217.153.64.* 04.01.11, 09:20 piszesz że super a zaraz pokazujesz amatorkę nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriela Re: Solidne meble kuchenne IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 07.05.12, 16:27 Nie masz racji j jestem adowolona z tych mebli, ale wiadomo konkurencja musi się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domWro Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 13:23 A ja nie polecam pana Arka, niekompetentny,niedbały i nie ma u niego czegoś takiego jak REKLAMACJA. przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Solidne meble kuchenne IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.11, 00:24 co za brednie - pan Arek akurat jest jednym z najbardziej solidnych fachowców jakich znam, uprzejmy, potrafi doradzić i naprawdę można się z nim dogadać w każdej kwestii bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 09:22 Nie polecam tego pana Arka,katastrofalne wykonanie kuchni na odwal się!!!!!!! Żałuję każdej wydanej złotówki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Solidne meble kuchenne IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.11, 00:26 raz wpisujesz się jako saba, raz jako domWro, oba wpisy dość nieudolnie próbują uchodzić za opinię zawiedzionego klienta, a nie konkurencji żal trochę - jeśli już chcesz ludzi w internecie nabierać, to przynajmniej naucz się to dobrze maskować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domWro Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 10:20 Nie wiem kto to "saba" i nie odczuwam potrzeby by to wiedzieć,poprostu stwierdzam fakt. Oczywiście,że można się dogadać,ale samym gadaniem kuchnia się nie zrobi. Ostatnio odwiedził mnie z dawna niewidziany przyjaciel (ceniony znawca tematu), który po obejżeniu mojej kuchni,powiedział krótko :"fuszerka". Jest bardzo dużo niedociągnięć (delikatnie mówiąc),nie tylko wizualnych,ale także takich,które utrudniają użytkowanie .Niestety pretensje mogę mieć tylko do siebie, że dałem się zrobić na czarno.Odbierając kuchnie nie zauważyłem tego (nie znam się na wszystkim w życiu).Mógłym pisać co i jak,ale trochę tego jest i nie będę zanudzał wszystkich. Nie jestem żadną konkurencją tego pana,poprostu postanowiłem przestrzec innych przed tego typu fachowcami. Nie twierdzę tak jak Ty kris,że ktoś kto pisze pozytywne opinie to pisze nieprawdę, być może temu panu udała się gdzieś jakaś robota,ja twierdzę,że nie jest to dobry fachowiec, ponieważ nie udaje mu się każda (moja) kuchnia. Zdecydowanie przepłaciłem,ale nie o to chodzi,bo mógłbym nawet dopłacić byle by mieć super kuchnię,moja niewiedza ,jego zysk. Pal licho z takimi pseudo fachowcami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: Solidne meble kuchenne IP: 91.90.161.* 25.02.11, 13:28 DomWro/Saba: to żałosne spamowanie wątku, to co robisz. Odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domWro Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:29 hmmm nie spamuję,tylko odwdzięczam się za fuszerkę, tylko tak mogę odpłacić się za to jak zostałem potraktowany (przecież nie będę donosił do urzędu skarbowego o robocie bez faktury,niech się udławi tymi pieniędzmi) nie zajmowałbym sobie czasu jakimś tam stolarzem,który mi koło d... lata. po uiszczeniu "swojej" opinii, teraz dopiero ODPUSZCZAM i krzyżyk na drogę!!! aha ciekawe który z Was to pan Arek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samira Re: Solidne meble kuchenne IP: 195.182.9.* 02.03.11, 17:15 Z przykrością potwierdzam,ten stolarz jest do d...,miałam podobny problem,mało tego tak mi zamontował drzwiczki uchylne do góry,że groziło to utratą zdrowia:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Solidne meble kuchenne IP: *.pl 12.03.11, 12:43 hahahaha żałosny jesteś ty koniu,ten typ nawet nie laminuje płyt pionowych na górze, przez co wytarcie mebli z kurzy graniczy z cudem. ten defekt nie stawia go nawet w świetle jakichkolwiek stolarzy. zwykły naciągacz i prostak (a udanie się do skarbówki nie jest złym pomysłem, trzeba eliminować OSZUSTÓW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Solidne meble kuchenne IP: *.nk-net.pl 01.06.11, 10:07 Polecam firmę EX ORGANIKA MEBLE Adam Nowicki Adres strony gdzie można zobaczyć zdjęcia kuchni to exorganika.pl Solidne kuchnie i szafy wnękowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Solidne meble kuchenne 10.11.12, 13:29 Pan Arek przjechal do mnie na przedpokoj na Opolskiej i nie odezwal sie bo przepokoj maly to pewnie nie zarobi za duzo to mu sie nie opalca,nie ma odpowiedniej przebitki na mteriale,jego problem ,zrobil kto inny solidniej i taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1313 Re: Solidne meble kuchenne IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 09:37 Dzień dobry, ja od lat mam jednego swojego stolarza. Mam kuchnie z forniru która ma z 7 lat i jest bez zarzutu - mimo normalnego gotowania, wilgoci - no i Pan skorygowal mój projekt ( ktory był troche jak sie okazało mało praktyczny). Ostatnio zrobił mi szafe i sypialnie. Najważniejsze jest to że całą usluge mam skończoną, łącznie z takimi maskownicami wkrętów w środku szafy - szok - takie maklejki w środku w kolorze płyty ! a na efekt mojego trudu odkładania pieniążków czekałam 5 dni!. A co najważniejsze stać mnie na niego mimo ze z mężem nie mamy super dochodów ! To są takie ceny dla normalnych ludzi ! ( takie jest moje zdanie ) Jak by ktoś chciał namiar to zapraszam kasia1313@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Solidne meble kuchenne IP: 91.90.161.* 08.06.11, 10:54 zapraszam na kolacje Kasia, omowimy wszystko na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Solidne meble kuchenne IP: *.dolsatbelchatow.pl 09.08.11, 12:15 Ja takze trafilam na super fachowca ktorego polecila mi znajoma. W jednym ze studii kuchennych, wycenili mi kuchnie na 35.000zl, a ten Pan wykonal mi ja i to jeszcze mialam 6 szuflad Bluma dodatkowo za 25.000zl. Kuchnia cala z forniru, blat bardzo wysokiej jakosci z laminatu francuskiego. Rewelacja.Bylam zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domWRO Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 08:59 buahahahahaha,niesamowity jest ten typ "pan arek",właśnie sam się zareklamował jako "kasia",ciekawa zbieżność adresów mailowych arek1313=kasia1313.ŻAŁOSNY jesteś gościu,świadczy to tylko o tym,że wszystko co pisałem jest prawdą,zmień zawód oszuście!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruchmen Re: Solidne meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 20:19 U mnie całą kuchnię w kawalerce robiła firma Fraxinus - znajdziesz ich na necie. Gość przyjechał, wymierzył, włożył parę swoich bardzo z resztą trafnych pomysłów, w umówionym czasie meble przywieżli i zamontowali. Podobało mi się, ze zrobili to bardzo sprawnie, z głową i sprytnie. Meble wykonane dokładnie i estetycznie.Generalnie żadnych zarzutów - bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofb81 Re: Solidne meble kuchenne 19.09.12, 12:15 Ja nie robiłem mebli na zamówienie, a kupowałem. Ale naprawdę polecam domartstyl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta3280 Re: Solidne meble kuchenne 24.09.12, 16:28 ja jestem zadowolna bardzo z firmy www.mkmeblenawymiar.pl robili mi meble kuchenne, pokojowe , super. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.816 Re: Solidne meble kuchenne 11.10.12, 17:35 Ja też kojarzę domartstyl.pl! Trafiają w mój gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Solidne meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.12, 17:10 Witam Serdecznie Ja bardzo polecam meble z www.futuri.pl. Robiłem tam zakupy już dwa razy i jestem zadowolony.Mają duży wybór krzeseł, ław, komód, regałów, biurek itp..na wysoki połysk.Jakość bardzo dobra! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbm Re: Solidne meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 11:22 polecam www.sklepzmeblami.com.pl - niedrogie a ładne zestawy kuchenne i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Solidne meble kuchenne IP: 212.14.57.* 09.11.12, 21:12 Akurat nie jestesmy z Wroclawia, ale mozna obejrzec kilka naszych realizacji z seri meble kuchenne na wymiar, na naszej stronie internetowej. jesli ktos ma jakie pytania tez chetnie pomoge i odpowiem rzetelnie na nie, a nie tak jak to jest czesto w studiach kuchennych, ze wciska sie to na czym ma sie najlepsza marze. zapraszam do kontkatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wrocławia Re: Solidne meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 18:28 Oferta ciekawa ale Szczecin daleko Odpowiedz Link Zgłoś
1monika112 Re: Solidne meble kuchenne 16.11.12, 17:33 Ciekawe, solidne i designerskie meble można zamówić w domartstyl.pl Warto, zajrzeć renomowane meble wysokiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorrrat Atlas Kuchnie IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 14:13 Ja mam meble z Atlasa, ze studia na Braniborskiej we Wrocławiu . na wymiar, bardzo ładne, solidnie zrobione. Od 3 lat trzymają się jak nowe i ani jednej usterki. Polecam www.atlas-kuchnie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruzman Re: Atlas Kuchnie IP: *.yourproxyhost.com 30.04.13, 12:19 Zgadzam sie, tez mam meble od nich, nie zaszkodzilo im ani rozbrykana młodzież (moi synowie) ani dwa koty wskakujace i lobuzujące gdzie się da. ani ryski. meble na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny12-2 Re: Atlas Kuchnie 17.06.15, 15:47 Dla mnie jakość super. Inni mają podobne rzeczy ,ale w Domarze pokazali front gięty w takim kolorze,że............ boski Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsonoma Re: Solidne meble kuchenne 22.06.13, 10:13 Cześć , znam sprawdzonego stolarza z Kalwarii Zebrzydowskiej , robi meble na terenie całego kraju , urządził mi całe mieszkanie ,z czystym sumieniem polecam , dałem mu nawet zdjęcie jednej komody znalezionej na norweskiej stronie i zrobił idealną kopie . Jego nr 787 345 886 Odpowiedz Link Zgłoś
nik-a3 Re: Solidne meble kuchenne 24.06.13, 12:08 Kupiłam do jadalni stół, który pozazdrościła mi koleżanka. Jest on marki Torus. Firma robi nowoczesne meble. Stół ma nietypową podstawę. Nowoczesny design oraz kolorystyka spotkały się z uznaniem projektantów z branży . Co mnie zainteresowała . www.torusmeble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gonz0 Re: Solidne meble kuchenne 11.07.13, 10:56 Ehhh wszystko d asię kupić kwesti ajaki styl i kolor masz w kuchni... widziałem ostatnio ktos kupił pomarańczowo wykończone szafki - nawet ladne, ale do tego krzesłka z czerownymi wstawkami - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
jolaviolaa Re: Solidne meble kuchenne 26.07.13, 14:06 Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się nad naprawdę solidnymi meblami kuchennymi to ja jestem właśnie po zakupie mebli od firmy Torus. Mają salon w Gliwicach i Tychach. Może nie są najtańsze ale to inwestycja na długie długie lata, a do tego cudownie wyglądają w pomieszczeniu. Jestem zachwycona i uwielbiam moją nową kuchnię. Szczerze polecam: www.torusmeble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia Re: Solidne meble kuchenne 02.03.14, 22:24 Wenus Meble 501351786, 501460756. Sprawdzeni, solidni. siedziba 30km od Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś