rafalszcz 24.10.03, 15:36 Co siędzie z organizacją ruchu na osiedlu??!!!Te zmainy powodują że całe osiedle jest zablokowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiu_uszatek Re: Muchobór Mały... 24.10.03, 17:41 Dobrze, ze nie musze tego ogladac. A tak swoja droga to jakie korki? Gdzie? Myslalem, ze to mialo uspokoic ten straszny tranzyt- rano w ND na Klecinska, a po poludniu z Klecinskiej na ND. Pozdrawiam z Manchesteru. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalszcz Re: Muchobór Mały... 24.10.03, 19:00 Dziś zablokowany był wyjazd z osiedla na wysokości,Pizzerii Dalida!!!Ul.Szkocka zrobiła się jednokierunkowa ale z osiedla w kierunku Klecińskiej,wjazd na osiedle z ul.Klecińskiej niemozliwy(tylko do Norweskiej)!Na domiar złego wjazd obok szkoły przy ul.Greckiej też zablokowany(przedłużenie Stanów Zjednoczonych).W godzinach popołudniowych blokada obok pizzerii została zniesiona.Z tego co wiem to jest protest mieszkańców.Są rozwieszone ogłoszenia i zbierane podpisy .Jak mieszkańcy(bo te utrudnienia najbardziej dotknęły mieszkańców) mają wracać do domów??? Wrocław Pozdrawia Manchester(w jakiej to gminie? ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_uszatek Re: Muchobór Mały... 25.10.03, 18:02 Nie w gminie- raczej w hrabstwie. Ale w jakim, to ja juz nie wiem. Jesli cie interesuje sprawdze. Jak zrozumialem, to zmiany ruchu sprzed mojego wyjazdu to jeszcze nie koniec tej hegemoni. Plany zmian widzialem ponad rok wczesniej w SP32. Dla mnie to skandal. Ciekawe jak niezorientowany kierowca karatki ma spraawnie dojechac do umierajacego. Z tego co sie orientuje, wszystko na zamowienie radnych i innej masci urzednikow (pojedyncze osoby) z domkow. A co z blokada estakady? Podobno Fracek dziala w grupie, tak? Ach nie ma to jak muchoborska wspaniala mlodziez. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś