Dodaj do ulubionych

Muchobór Mały...

24.10.03, 15:36
Co siędzie z organizacją ruchu na osiedlu??!!!Te zmainy powodują że całe
osiedle jest zablokowane!!!
Obserwuj wątek
    • misiu_uszatek Re: Muchobór Mały... 24.10.03, 17:41
      Dobrze, ze nie musze tego ogladac. A tak swoja droga to jakie korki? Gdzie?
      Myslalem, ze to mialo uspokoic ten straszny tranzyt- rano w ND na Klecinska, a
      po poludniu z Klecinskiej na ND.

Pozdrawiam z Manchesteru.
      • rafalszcz Re: Muchobór Mały... 24.10.03, 19:00
        Dziś zablokowany był wyjazd z osiedla na wysokości,Pizzerii Dalida!!!Ul.Szkocka
        zrobiła się jednokierunkowa ale z osiedla w kierunku Klecińskiej,wjazd na
        osiedle z ul.Klecińskiej niemozliwy(tylko do Norweskiej)!Na domiar złego wjazd
        obok szkoły przy ul.Greckiej też zablokowany(przedłużenie Stanów
        Zjednoczonych).W godzinach popołudniowych blokada obok pizzerii została
        zniesiona.Z tego co wiem to jest protest mieszkańców.Są rozwieszone ogłoszenia
        i zbierane podpisy .Jak mieszkańcy(bo te utrudnienia najbardziej dotknęły
        mieszkańców) mają wracać do domów???

Wrocław Pozdrawia Manchester(w jakiej to gminie? ;) )
        • misiu_uszatek Re: Muchobór Mały... 25.10.03, 18:02
          Nie w gminie- raczej w hrabstwie. Ale w jakim, to ja juz nie wiem. Jesli cie
          interesuje sprawdze. Jak zrozumialem, to zmiany ruchu sprzed mojego wyjazdu to
          jeszcze nie koniec tej hegemoni. Plany zmian widzialem ponad rok wczesniej w
          SP32. Dla mnie to skandal. Ciekawe jak niezorientowany kierowca karatki ma
          spraawnie dojechac do umierajacego. Z tego co sie orientuje, wszystko na
          zamowienie radnych i innej masci urzednikow (pojedyncze osoby) z domkow. A co z
          blokada estakady? Podobno Fracek dziala w grupie, tak? Ach nie ma to jak
          muchoborska wspaniala mlodziez. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka