Gość: karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:42 do gruntownego remontu 37m mieszkania w rozsądnych cenach.Warunkiem jest bardzo staranna robota,bez % nałogów.602882701 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: potrzebny fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:28 Tak jak się spodziewałem zero odzewu co jedynie utwierdza mnie w przekonaniu że trzeba przywieść 2 ludzi 100km spod Wrocławia na 1 miesiąc pracy po 12 godzin/dziennie.Nocleg w remontowanym mieszkaniu ale fachowcy sprawdzeni z dobra robotą np.w cenie 25- 30 zł/m2 kafli a nie po 60zł/m2 jak tutaj niektórzy piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: potrzebny fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:18 miało być przywieżć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a rozmowny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 23:08 no i se pogadał sam ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: rozmowny IP: 79.97.244.* 14.11.08, 00:26 he he he chetnie bym zrobil tobie mieszkanie, ale mam 'troche' lepsza oferte w Dublinie...jak ostatnio liczylem to wyszlo 40e/h :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy poczekaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 07:51 Czat Poczta Onet.pl onet.pl › Biznes › Firma › Wiadomości › Budowlańcy obniżają ceny... Szukaj: firma.onet.pl Wiadomosci Akty prawne Poradnik Forum REKLAMA Firma Eksperci radzą Poradniki Akty prawne Wiadomości Przegląd prasy Kalkulatory Wzory dokumentów Umowy Ewidencje podatkowe Deklaracje i druki Bazy danych Urzędy skarbowe Pisma Ministerstwa Finansów Klasyfikacja Środków Trwałych Polska Klasyfikacja Działalności Budowlańcy obniżają ceny remontów (IAR, ak/14.11.2008) Kto planuje remont mieszkania, powinien się wstrzymać z tym do zimy - przewiduje dziennik "Polska". Zdaniem gazety, w ciągu najbliższych miesięcy ceny usług budowlanych spadną nawet do 30 procent. R E K L A M A czytaj dalej Z danych przedstawionych przez "Polskę" wynika, że ceny w budownictwie rosły do października . Ale - jak czytamy w gazecie - to już przeszłość. Zdaniem pracowników sektora budowlanego, kryzys finansowy, który dotarł do Polski spowodował zmniejszenie liczby inwestycji i firmy remontowe będą musiały obniżyć ceny aby zachęcić klientów do skorzystania ze swoich usług. Skróci się też okres oczekiwania na ekipy remontowe. Monitorujący rynek branżowy portal Kurier Budowlany poinformował, że z 10 tysięcy firm znajdujących się w bazie danych aż 2 tysiące pilnie poszukuje zleceń. Dziennik "Polska" przypomina, że jeszcze latem było to nie do pomyślenia. Budowlańcy mieli zarezerwowane terminy na sześć miesięcy do przodu. Kalkulator IP - program niezbędny wszystkim księgowym Zobacz w co warto inwestować - Barometr inwestora Strona do druku REKLAMA Karta kredytowa na próbę - limit 15 tys. zł Wypełnij formularz >> Dodaj swój komentarz » 11 komentarzy No co ty godosz ?!!! 14.11.2008 07:44 To że banki w tym roku udzieliły więcej kredytów ... ~.. MIESZKANIE W POZNANIU (RATAJE), BLISKO CENTRUM 47 m2 3 POKOJE DO REMONTU. 230000 [4] 14.11.2008 07:40 OPŁACA SIĘ? JAK SĄDZICIE? ~Zygmunt Nie ma jak samemu robic sobie remonty.Pozdrawiam zaradnych!:)) 14.11.2008 07:36 ... ~Radek29 troche prawdy w tym jest 14.11.2008 07:24 ale jeszcze nie ten czas to bedzie dopiero w przyszlym ... ~rada spodziewałem się tego 14.11.2008 07:22 dlatego rozpoczynam inwestycję jesienią przyszłego roku... ... ~hej Bardziej mnie interesują ceny materiałów budowlanych.... 14.11.2008 07:21 Dla mnie liczy się sposób gospodarczy, nie zamierzam ... ~bialy20 tak, tak....a świstak... 14.11.2008 07:14 ale z nas robią jełopów ~Ludwiczek zobacz wszystkie wypowiedzi » Copyright 1996 - 2008 Grupa Onet.pl SA - zobacz wszystkie serwisy » Polityka dotycząca cookie do góry Odpowiedz Link Zgłoś