Gość: solo IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.08, 09:59 Kto mial do czynienia z deweloperem Renta10? Co myslicie o tej inwestycji na maslicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: sol de lavante - maslice IP: *.korbank.pl 11.12.08, 18:16 wizualnie oferta rewelacyjna, jednak do niedawna nie posiadali nawet jeszcze pozwolenia na budowę. mieli zaczac budowac na poczatku jesieni.. czy ktos moze byl w ich biurze albo w ogole wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 11.12.08, 19:11 mysle, ze nazwe maja dobra ;) a powaznie to prosze o link bo g nie chce wyszukac dodam, ze nie kupi i tak poki nie bedzie wybudowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: sol de lavante - maslice IP: *.korbank.pl 11.12.08, 19:39 www.soldelevante.pl/ ja tez nie kupuje zanim nie skonczą, ale przyznam, ze lokalizacja i architektura niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 11.12.08, 20:43 dach i elewacja z tego samego materialu? na wizkach wyglada to na jakas blache - huk podczas deszczu. co do arch to i tak setki razy lepsze niz potwory, ktore powstaja ostatnimi czasy na 4tej wizce widac duze okno zaczynajace sie na poziomie 50cm hmmmmmm mnie irytuja bardzo sciete dachy ale podejrzewam, ze to warunki zabudowy duzy minus to bliskosc zabudowy, widok na garnki sasiada to dla mnie srednia przyjemnosc (oczywiscie inni dev tez tak buduja) lokalizacja tez nie jakas mega dobra troche inaczej wyglada ten budynek i ma extra silownie- jak dla mnie zadna superowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak&k Re: sol de lavante - maslice IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 22:47 ciekawy projekt, dach€wka wygląda raczej na bitumiczną niż blachę ale faktycznie mało szczegółów- katalogu mieszkań-standardu wykończenia, cen i warunków płatności. Gdyby wprowadzili syatem płatności 5% zaliczki-reszta po wybudowaniu to byłaby to rzeczywiście ciekawa oferta. Poza tym mam wrażenie, że to miejsce było zalane w 1997 (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 86.47.47.* 12.12.08, 11:55 w 1szym momencie pomyslalem o dach bitumicznej ale pozniej mysle jak tak na elewacji? wiec zalozylem, ze to blacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syban Re: sol de lavante - maslice IP: *.magma-net.pl 13.12.08, 09:20 Moim zdaniem na dachu i elewacji znajduje się łupek ,sztuczny albo naturalny. Jeżeli tak to cena raczej nie będzie atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 13.12.08, 13:06 lupek...hm.....ciekawe czy developer bedzie chcial ponosic koszty, llupek fajny nie jest zly :-) Odpowiedz Link Zgłoś