Dodaj do ulubionych

sol de lavante - maslice

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.08, 09:59
Kto mial do czynienia z deweloperem Renta10? Co myslicie o tej
inwestycji na maslicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: sol de lavante - maslice IP: *.korbank.pl 11.12.08, 18:16
      wizualnie oferta rewelacyjna, jednak do niedawna nie posiadali nawet jeszcze pozwolenia na budowę.
      mieli zaczac budowac na poczatku jesieni..

czy ktos moze byl w ich biurze albo w ogole wie cos wiecej?
      • Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 11.12.08, 19:11
        mysle, ze nazwe maja dobra ;)
        a powaznie to prosze o link bo g nie chce wyszukac
        dodam, ze nie kupi i tak poki nie bedzie wybudowane
        • Gość: tom Re: sol de lavante - maslice IP: *.korbank.pl 11.12.08, 19:39
          www.soldelevante.pl/
          ja tez nie kupuje zanim nie skonczą, ale przyznam, ze lokalizacja i architektura niezle.
          • Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 11.12.08, 20:43
            dach i elewacja z tego samego materialu? na wizkach wyglada to na jakas blache -
            huk podczas deszczu.
            co do arch to i tak setki razy lepsze niz potwory, ktore powstaja ostatnimi czasy
            na 4tej wizce widac duze okno zaczynajace sie na poziomie 50cm hmmmmmm
            mnie irytuja bardzo sciete dachy ale podejrzewam, ze to warunki zabudowy
            duzy minus to bliskosc zabudowy, widok na garnki sasiada to dla mnie srednia
            przyjemnosc (oczywiscie inni dev tez tak buduja)
            lokalizacja tez nie jakas mega dobra

troche inaczej wyglada ten budynek i ma extra silownie- jak dla mnie zadna
            superowosc
            • Gość: ak&k Re: sol de lavante - maslice IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 22:47
              ciekawy projekt, dach€wka wygląda raczej na bitumiczną niż blachę ale faktycznie
              mało szczegółów- katalogu mieszkań-standardu wykończenia, cen i warunków
              płatności. Gdyby wprowadzili syatem płatności 5% zaliczki-reszta po wybudowaniu
              to byłaby to rzeczywiście ciekawa oferta. Poza tym mam wrażenie, że to miejsce
              było zalane w 1997 (?)
              • Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 86.47.47.* 12.12.08, 11:55
                w 1szym momencie pomyslalem o dach bitumicznej ale pozniej mysle jak tak na
                elewacji? wiec zalozylem, ze to blacha
                • Gość: Syban Re: sol de lavante - maslice IP: *.magma-net.pl 13.12.08, 09:20
                  Moim zdaniem na dachu i elewacji znajduje się łupek ,sztuczny albo naturalny.
                  Jeżeli tak to cena raczej nie będzie atrakcyjna.
                  • Gość: er3 Re: sol de lavante - maslice IP: 79.97.240.* 13.12.08, 13:06
                    lupek...hm.....ciekawe czy developer bedzie chcial ponosic koszty, llupek fajny
                    nie jest zly :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka