pchomik 20.12.08, 15:38 Witam Zapraszam na forum osiedla Muchobór budowanego przez WPB. Forum jest dostępne pod adresem: muchobor.unl.pl Pozdrawiam Chomik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odradzam Re: WPB Muchobór IP: *.dialog.net.pl 22.12.08, 15:06 to na koncu swiata a do tego WPB co za kiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: WPB Muchobór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.08, 16:38 Nie kupuj od WPB - kup w mBud miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6081754,Kto_pomoze_ludziom_oszukanym_przez_dewelopera.html Jakdo tej pory WPB dotrzymuje umów, podpisuje akty notarialne, dotrzymuje terminów, poprawia ew. niedoróbki podwykonawców, dobrze zarządza nieruchomościami. Może ktoś przedstawi konkrety poparte dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbs Re: WPB Muchobór IP: *.chello.pl 22.12.08, 21:38 Koniec swiata? Czy ty kiedkolwiek byles na muchoborze? Poza tym Wszedzie blisko - lotnisko rzut beretem. Obwodnica za oknem. Wszedzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pchomik Re: WPB Muchobór 30.12.08, 14:01 Witam Powiem tak. Ja już kupiłem i na razie jest wszystko dobrze. Nie muszę się użerać by wejść na budowę, budowa idzie planowo (nawet lepiej), a z papierami nie było większych problemów. Poza tym nie wiem czy qbs wspomniał o lotnisku, obwodnicy z sarkazmem, ale z tego co widzę nie będzie to uciążliwe. Wolę to i bliską okolicę do sklepów i miasta niż jakieś ciemne zadupie. Na chwilę obecną wcale nie żałuję wyboru. Poza tym ja zaprosiłem na forum: muchobor.unl.pl Jeżeli ktoś jest zainteresowany budową lub chce już poznać ludzi z osiedla to serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbs Re: WPB Muchobór IP: *.chello.pl 30.12.08, 15:06 sarkazm czy nie, ale dla mnie to zalety ;) no moze procz halasu z obwodnicy, ktora moze ale nie musi dac sie we znaki. jeszcze jakby zrobili bezposredni lacznik z muchoboru do strachowic (wiem wiem, jest rondo ale to i tak kolko) to bylbym zachwycony - pracuje za granica :) Odpowiedz Link Zgłoś