Dodaj do ulubionych

Domar Development Budziszyńska.

IP: 195.182.40.* 08.05.09, 10:42
Witam,

szukam na forum chętnych do kupna oraz tych którzy już podpisali
umowy rezerwacyjne.

Są tacy - proszę sie wpisywać.

Pytanie 1.
Jakie działki wpisano Wam w umowach - chodzi mi o przekazanie
współwłasności działek.

Krzysiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 14:08
      jestem chętna kupić mieszkanie na budziszyńskiej,nie podpisałm umowy
      rezerwacyjnej,też szukam osób które zakupiły juz mieszkanie
      proszę o informacje czy jest ok
      Aga
      • Gość: Krzysiek Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.e-wro.net.pl 19.05.09, 21:04
        Moim zdaniem jest ok., już budują ....

A może jest ktoś kto podpisał już umowę rezerwacyjną, chodzi mi o
        działki - które Wam wpisano do umowy.

Zastanawia mnie fakt, że parking obok budynku - działka na której
        się mieści - Domar zostawia sobie i nie przekazuje jako
        współwłasność nabywcom. Czy to tak może być?

Krzysiek.
        • Gość: paweł Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 19:05
          witam,czy ktoś sie czegoś dowiedzaił,czy sprawa przycichła,a moze
          nie ma chetnych do zamieszkania przy lotnisku,a gdzie bedzie tam
          plac zabaw?bo pisali ze bedzie.
          • Gość: AntekZWielkaPryta Re: Domar Development Budziszyńska. IP: 82.143.152.* 04.07.09, 11:04
            Przy lotnisku? Kolego wez najpierw wogole spojrzyj na mape gdzie jest nowy dwor
            zanim sie wypowiesz
            • Gość: paweł Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 10:00
              a byłeś na Budziszynskiej?lotnisko jest blisko i pozbywanie sie w
              tym regionie jest bardzo spore,jak rozbuduja lotnisko nie wiem czy
              widziałeś wizualizacje jak ma sie powiekszyć.wiec może nie warto
              przy lotnisku,wiec pytam.
              • Gość: mieszkaniec ND Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.e-wro.net.pl 18.11.09, 12:22
                Człowieku gdzie Budziszyńska a gdzie lotnisko, co za bzdury
                wypisujesz, do lotniska jest jakies 4-5 km, a rozbudowywać się może
                tylko w przeciwnym kieunku - Jerzmanowa, Jarnałtowa
                • Gość: peter Re: Domar Development Budziszyńska. IP: 94.254.204.* 06.12.09, 20:04
                  witam

czy ma ktos aktualne informacje o developerze? sytuacja finansowa? jak
                  wygladaja umowy sprzedaży, czy są jakieś opóźnienia?

jaki ma związek z centrum handlowym domar ? slyszałem ze kiepsko stoi

pozdrawiam
                  • Gość: żuczek Re: Domar Development Budziszyńska. IP: 212.182.99.* 16.12.09, 18:52
                    Nie polecam tego developera, natomiast polecam dobrze zapoznać się z
                    umową przed jej podpisaniem!
                    • Gość: paputek@o2.pl Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.as.kn.pl 08.01.10, 20:01
                      Witam, napisz więcej dlaczego nie polecasz tego dewelopera? Z żoną podpisaliśmy
                      umowę wstępną. Obecnie czekamy na przyznanie kredytu.
                      Nie zauważyłem adnotacji o tym, że parking będzie nadal własnością Domaru, ale
                      jeśli tak jest to pewnie chodzi o czerpanie jakichś korzyści z tego.
                      Proponuję założyć jakiś wątek dla mieszkańców na jakimś większym forum. Mój
                      e-mail to paputek@o2.pl.
                      My jak na razie nie mamy większych zastrzeżeń, poza przekłamaniem odnośnie
                      wielkości balkonów w niektórych mieszkaniach. Oczywiście każdy deweloper ma
                      swoje plusy i minusy. Tu zapewne też wyjdą jakieś kwiatki w trakcie budowy.
                      • Gość: paputek@o2.pl Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.as.kn.pl 08.01.10, 20:36
                        www.domarbudziszynska.fora.pl - Zapraszam na forum mieszkańców. Być może
                        wspólnie uda nam się rozwiązać nasze ewentualne problemy. W kupie siła. ;-)
                    • Gość: Techbau Odbiory mieszkań i domów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 22:57
                      Profesjonalne odbiory mieszkań , domów i lokali usługowych
                      od firm developerskich i spółdzielni mieszkaniowych szczegóły na :
                      www.favore.pl/97641_odbior-mieszkania-odbior-domu-wroclaw-okolice-dolnoslaskie.html
                      lub telefonicznie : 0-607-937-916 071-315-52-48
                      Firma "Techbau"
                • Gość: centralowiec Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 19:19
                  a 5 czy 4 km do lotniska to dużo Twoim zdaniem???
                  • Gość: fifa 2000 Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.e-wro.net.pl 03.06.10, 22:06
                    To nie chodzi o odległość. Nad ND nie latają samoloty, nie podchodzą tu do
                    lądowania, nawet nie robią kołowań nad osiedlem. Z Nowego Dworu lotniska nie
                    słychać. Cały ruch samolotów odbywa się na osi Jarnołtów - Ołtaszyn, a
                    kołowania na południe od tej osi. Jeżeli cokolwiek lata nad ND, to są to
                    naprawdę sporadyczne loty śmigłowców.
                    • Gość: Jestem z ND Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.e-wro.net.pl 04.06.10, 01:28
                      Popieram. Lotnisko niby jest blisko (5 km), a tak jakby go nie było. Śmigłowce jeśli już latają to też raczej po obrzeżach osiedla. Lokalizacja moim zdaniem dobra - blisko dużego węzła komunikacyjnego, nowa Strzegomska lada moment będzie oddana do użytku - najlepiej przyjechać na miejsce i zobaczyć co i jak.
                      • Gość: paputek@o2.pl Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.as.kn.pl 13.09.10, 21:20
                        www.domarbudziszynska.fora.pl - Zapraszam na forum mieszkańców. Być może
                        wspólnie uda nam się rozwiązać nasze ewentualne problemy. W kupie siła. ;-)
                        • Gość: mix Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.10, 13:53
                          dzięki za info:)
                          • Gość: Krzysiek Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.102.dream.net.pl 28.10.10, 07:57
                            Co sadzicie o samej lokalizacji? Ja zastanawiam sie nad kupnem mieszkania tam, ale znajoma osoba twierdzi, ze to okropna lokalizacja i niebezpieczna. Chodzilem troche w kolo i przyznam, ze Krzyki to nie sa... Wokol szare blokowisko. Natomiast przemawia do mnie bliskosc centrum, dobra komunikacja i wlasciwie wszystko wokol jest co potrzebne do zycia.
                            • Gość: gosc_2 Re: Domar Development Budziszyńska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 19:16
                              Okropna lokalizacja ? Niebezpieczna ? A co tu takiego strasznego ? Chyba osoba ma jakieś przestarzałe dane:) A cóż takiego specjalnego w Krzykach, poza starą architekturą? Bezpieczniejsze niby ? Nie sądzę, już chyba nocny powrót między ponurymi kamienicami bardziej goni do domu :)
                              Mieszkam tu od 91' roku i chyba coraz bardziej ten zakątek lubię.
                              Faktycznie nie da się ukryć że nie jest najpiękniej. Trzeba się dobrze naszperać w ofertach mieszkań żeby przez okno zobaczyć coś więcej niż bloki , ale da się.Akurat orientacja budynku domaru daje takie możliwości, o ile wybierze się dobre mieszkanie.
                              Nie wiedziałam że im jeszcze zostały :)
                              Blisko do centrum - jak najbardziej, kiedyś dojazd tu to jak na wieś, ale teraz ... bez korków to 10 min. samochodem.
                              Korki też nie są tak straszne jeżeli zjeżdża się samochodem zaraz za estakadą w Nowodworską.
                              Komunikacja - rzeczywiście dużo połączeń. Plus nocne. Jednak w godzinach szczytu jest niestety masakra. Trzeba brać zapas co najmniej 0,5 godz. , bo autobusy zamiast krążyć to stoją w korku na Nowy Dwór.Najgorszy zastój zaczyna się właśnie za Nowodworską :( Poza szczytem jest ok.
                              Dobrą stroną ND jest też infrastruktura, szkoły od żłobka po liceum, przychodnie, gabinety, niedrogie markety spożywcze, bliskość Factory itd. Można się nie ruszać do miasta wcale w dzień.
                              Sam budynek jest nieźle zlokalizowany. Na szczęście między nim a tym 4-piętrowym jest parking, co daje trochę przestrzeni i dystansu. Pozostałe budynki są niższe i 3-4 piętro może liczyć na widok kawałka nieba. Jest jednak sprawa działki, na której stoi blaszak po sklepie ogrodniczym. Nie wiem jakie ma warunki zabudowy, jakie przeznaczenie i maksymalną wys. zabudowy. Żeby się nie okazało że za 3 lata stanie tam coś ponad 4 p. I zasłoni ten kawałek przestrzeni.
                              Ja tam ND lubię :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka