gelbo 28.07.09, 14:23 Heh, Archicom reklamuje w prasie promocje -7% Jakos tak dziwnie w ostatnich tygodniach ceny prowadzonych inwestycji poszly w gore. Promocja od zwyzki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: Archicom promocja 7% dla naiwnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 15:29 Dokładnie tak jak napisałeś. Wystarczy regularnie śledzić cennik na ich stronie. Notorycznie robią takie numery. Najpierw niepostrzeżenie podnoszą cenę np. domów pod pretekstem zmiany sytuacji i koniunktury gospodarczej, a za dwa tygodnie jest promocja od tej zwyżki. Pi razy drzwi wychodzi na to samo. Manipulacje rodem z hipermarketu ... Renomowany deweloper psia ich mać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esa Re: Archicom promocja 7% dla naiwnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 15:40 Jest dokładnie jak piszecie, byłem zainteresowany domem, który kosztował około 570 tys. zł, patrzyłem na cennik przed momentem i ku mojemu zdumieniu cena jest ponad 622 tys. Nawet odejmując te 7% wychodzi drożej ... Nabijać w butelkę się nie dam, wahałem się bo to dom wolnostojący, ale sami pomogli mi podjąć decyzję - jednak szeregówka w Dobrzykowicach ! Odpowiedz Link Zgłoś