lukasz57-90 08.09.07, 14:42 Witam, jakiego cms'a polecacie ?? I z kad do niego pobrac themy, mody itp. ;) ja polecam: php-fusion php-fusion.pl/ extreme-fusion extreme-fusion.pl/ a themy z: themes.extreme-fusion.pl/theme.php albo robić swoje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_franek Re: Jakiego CMS polecacie ? 10.09.07, 17:53 Używam i polecam PHP-Nuke :) skiny i inne znajdziecie bez problemu na google :) dobre jest tez Mambo :) ale i tak wole zrobić wszystko samemu niż używac gotowców :P Odpowiedz Link
prezes.ss Re: Jakiego CMS polecacie ? 15.09.07, 10:05 Nie wymieniłeś tego, którego ja używam :) Odpowiedz Link
lukasz57-90 Re: Jakiego CMS polecacie ? 15.09.07, 11:28 prezes.ss napisał: > Nie wymieniłeś tego, którego ja używam :) joomla :) Odpowiedz Link
tommy_from_cracow Re: Jakiego CMS polecacie ? 15.09.07, 16:33 Sorry ale to jak bys pytal co jest lepsze, statek czy samochod. Jak mozna polecic jakiegos cms'a? Przeciez to zalezy od zlecenia, nie ma sensu na prehistoryczym i wielkim NUK'U stawiac niewielkego serwisu. Tak samo z Joomla. Jest masa lekkich i nowoczesnych skryptow jak typo3 czy xaraya. Ja wogole tego nie uzywam bo latwiej jest skozystac z frameworka. Zawsze masz to co chcesz... Odpowiedz Link
krasnyy Re: Jakiego CMS polecacie ? 29.12.16, 11:07 Jaki CMS wybrać decyduje każdy sam dla siebie. Wszystko zależy jakie zadania można przed nim postawić. Radzę poczytać blog stronyinternetowepila.com.pl/strony-internetowe/ranking-darmowych-systemow-zarzadzania-trescia/. Tam o CMS wiele przydatnych informacji jest napisane, co , jak i dlaczego. Odpowiedz Link
tauntaun24 Re: Jakiego CMS polecacie ? 14.02.17, 23:20 Zdecydowanie polecam WordPressa. Odpowiedz Link
markes099 Re: Jakiego CMS polecacie ? 16.02.17, 18:53 Ja polecam nasz autorski system CMS do tanich stron www: www.offon.pl Odpowiedz Link
kardo.pl Re: Jakiego CMS polecacie ? 04.10.25, 10:19 polecam prestashop wdrażam go na co dzień zapraszam do kontaktu kardo.pl Odpowiedz Link