lukasz57-90 02.07.07, 22:54 Jaki hosting polecacie ?? potrzebuje w miare tani pojemność jakie 5 gb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowamaba Re: Hosting 19.05.14, 13:41 Ja mogę Ci z doświadczenia polecić Kylos: www.kylos.pl/ Odpowiedz Link
barbara4632 Re: Hosting 13.12.14, 01:27 tu masz 70 Gb. twojakasa.com.pl/gvo koszt 9,97$ miesiecznie , w tym firma jest w MLM , wiec polecając jej usługi możemy mieć nawet za darmo hosting Odpowiedz Link
archi26 Re: Hosting 12.06.20, 10:16 Limit transferu to właściwie już mało gdzie jest ;) Odpowiedz Link
kamilos.n Re: Hosting 27.08.17, 22:12 Polecam home, fajną promkę zrobili - do końca roku można testować hosting za darmo. W trakcie testów bierzesz udział w konkursie, wrzucasz swoje uwagi i sugestie na forum i możesz wygrać 2 000 zł na usługi albo free biznes hosting na 2 lata. Osobiście mam pozytywne doświadczenia z nimi, a tu jest jeszcze dobra, bezpieczna okazja do sprawdzenia ich usług. Więcej info masz tutaj: beta.home.pl/testuj/#testuj Pozdro, Kamil Odpowiedz Link
stan1slaw787 Re: Hosting 05.09.22, 08:16 Jeśli szukasz dobrego hostingu dla strony, sprawdź hostido.pl z kodem rabatowym Q1LWDEAH0C To jest bardzo szybki, świetny hosting na dyskach NVMe z najlepszym supportem. Odpowiedz Link
sempower Re: Hosting 17.04.24, 00:45 Najszybszy i najbardziej ekonomiczny z okresem testowym hosting dedykowany dla sklepów internetowych to bez wątpienia hosting123.pl Odpowiedz Link
artur_124124 Re: Hosting 21.02.26, 06:06 Cześć wszystkim 👋 Od jakiegoś czasu testuję różne hostingi pod strony (głównie WordPress + WooCommerce) i chciałem się podzielić swoimi spostrzeżeniami, bo może komuś się przyda. Od kilku miesięcy mam strony na lh.pl i szczerze mówiąc – jestem pozytywnie zaskoczony. Wcześniej bywało różnie: wolne ładowanie, problemy z pocztą, support odpisujący po 2 dniach… Tutaj jak na razie działa to naprawdę stabilnie. Co mi się najbardziej podoba: ✔ Strony ładują się szybko (u mnie WP + sporo wtyczek i nie muli) ✔ Instalator WordPressa jednym kliknięciem – dla kogoś kto nie chce się bawić ręcznie to duży plus ✔ Automatyczne kopie zapasowe – już raz mnie uratowały 😅 ✔ Support faktycznie odpowiada konkretnie, a nie kopiuj-wklej ✔ Serwery w Polsce – co przy klientach PL ma znaczenie Nie twierdzę, że to jedyny dobry hosting, ale w moim przypadku relacja cena/jakość wypada bardzo sensownie. Szczególnie jeśli ktoś startuje z pierwszą stroną albo sklepem i nie chce od razu wchodzić w drogie rozwiązania. Jak ktoś chce sprawdzić, to zostawiam link, z którego sam korzystałem: 👉 www.lh.pl?ref=artur124 Może komuś się przyda 🙂 Pozdrawiam, Artur Odpowiedz Link