rybka.11 05.04.12, 20:38 "...i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. " J.L. Wiśniewski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: ... 06.04.12, 13:48 Teraz się posiłkuję jakąś chudą kanapką z racji Wielkiego Piątku... i czas złapać za odkurzacz.... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: ... 06.04.12, 15:51 Odkurzacz... a później jeszcze poprzecierać z kurzu trzeba to i tamto, cos tam pozmywać... Ech... ale mnie sie nie chce;/ . Piecze mi się sernik własnie - taki fajny - "w kropki" - i jak pięknie mi zalatuje z tego piekarnika.... A później babka mi będzie z niego zalatywać (z piekarnika ma się rozumieć ) Odpowiedz Link
leziox Re: ... 06.04.12, 16:40 Wiecie co?Wy mnie tak ostatnio troche denerwujecie tymi sernikami. Gdzie nie splunac tam ktos piecze sernik. Za sernika dalbym dupy nawet. A nikt mnie nie dosle kawaleczka. Odpowiedz Link
leziox Re: ... 07.04.12, 11:25 Na pewno duzo i na pewno listonosz sobie przywlaszczy jesli bedzie tak ladnie pachniec. Odpowiedz Link