Dodaj do ulubionych

tera ja mam doła

21.09.04, 15:08
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: tera ja mam doła 21.09.04, 15:08
      no, doła mam i kórka jósz mie sie snódził trohie:-]
      • conena Re: tera ja mam doła 21.09.04, 15:23
        ej to weś tego doła, napełni go ciepłom wodom, wlej płyna szanel do kompieli,
        włoncz se piosękę dody, zapal świetrzkę, wsać mena do tego wszyskiego, sama tam
        wejć, men ci zrobi masarz i masz problem z głowy. nie znódzi ci sie tak szypko.
        • eirenne Re: tera ja mam doła 21.09.04, 16:17
          ja bym se wolała go zakopadź
          jakie som tera trędi łopaty?
          • piecyk.gazowy Re: tera ja mam doła 21.09.04, 19:29
            Naj pieńkniejsze łopaty rosnom na platzu Pigal!

Pozdry i cmoxxxy! kiss**
    • piecyk.gazowy A tak wogle... 21.09.04, 19:39
      A tak wogle to czy manie doła jezd łiked, trędy i stajli???

Cmokazzzki! kiss**
      • myszka_211 Re: A tak wogle... 21.09.04, 19:48
        Nie martf śe Śostro kohana, wszyszdko śe ółoszy pomyźlńe i w końcó doła
        zasypjesz. W końcó nam obóm śe polepszy nastruj smile
        A s tom kompjelom to dopry pomyzł, a Miśaczga niezakopój bo jezd porzyteczny i
        naprafte śe niemartf. Damy radem obje pamjentaj rze jak coź to wjesz kće mńe
        szókadź smile śozdro moja smile
        • barbi_cala_na_rurzowo Re: A tak wogle...to duł jest very trędi 21.09.04, 20:12
          No bo f taki duł ile sobie morzna fajnych żeczy shować i zakopać na pszykład
          tak rzeby nikt a nikt nie wiedziau a nie oszókójmy siem fszystkie mamy sfoje
          malótkie tajemnice pszed naszymi Miśaczkami.Duł jest trędi jak najbardziej i
          dbajmy o niego.
    • aga_piet Re: tera ja mam doła 21.09.04, 20:49
      A morze Ęręko zatrudń sie jako garbaż na cmętażu, to beńdzierz mogła durzo
      dołuw zasypywać i jeszcze bendą Ci zato płacić!
      A jeśenna depreha jest stajli wjęc zastanuw sie czy aby napewno chcerz tym
      garbażem być (albo niebyć - jak powjedział magbet).
      cauje
      Aggie

0)
      • eirenne Re: tera ja mam doła 22.09.04, 12:44
        snuf mam se doła dzisjajsad
        nje dał sje sasypadź ani zagadadź a ninic :]
        Cmętasz misie skojażył s megsykańskom bjesiadom na grobah we wszyskih śfientyh,
        to stanofczo za wesołe toważystfo jezd jag na muj bul i tegez.
        no nje wjem sama
        dobże rze hociaż jezdę trędi stom depresjomsmile
        Dzienki wam kohani za sparcie.
        kiss**** alowe ju was
        • bei Re: tera ja mam doła 22.09.04, 15:09
          to jesienne dołki......one som po to- by w nie fpadac....i by snih wyłazićsmile
          konczy siem lato- to taki etap- szkoda wakacjóf.....szkoda lata....szkoda
          slońca- ale jezd SOLARJUM...czeba siem doświetlac- i to nie rzarufkom OSRAM-
          sorry za lekramę- ale prafdziwym słońcem z solarjóm!
          Polecam- idź..i siem nagżej....a bendziesz szczenśliwa jag po
          PROZAQ.......najłatwiej to pszebywać z prozaicznom natórom- i jósz masz
          naładowanie prozakiem- prozaikjemsmile
    • ugo Re: tera ja mam doła 22.09.04, 18:35
      a ja mam gurke, bo tera gurki som trędi tongue_out
      • okrent9 Re: tera ja mam doła 22.09.04, 21:16
        Ja tesh mam gurke tylgo rze akórat dzisiej to mi siem tylgo kce lerzedź na tej
        gurce a ńe pracofadź.I to jezd duł tej gurki.Czy tesh raczej zbotshe. To ja
        teras jezdę zbotshona... No to pshyshuam tó an czata rzeby sie wyprostowadź na
        tym zbotshu ale wshyscy gdzieź lerzom hyba w jakiź douach i nikogo nie
        widzem.Hyba se zjem trohe marmolady.Poczebujem jakiegoź zaszczyka energi rzeby
        siem wzionć do pracy!!! HELP!
      • eirenne Re: tera ja mam doła 22.09.04, 21:20
        Pchi gurke to tesz mam i to sje nasywa gura problemuf. Jag sje coś ciongnie spot
        spodó, to wszysko leci na łep.
        • okrent9 Re: tera ja mam doła 23.09.04, 01:38
          iręko, gurke problemuf to ja tesh miauam zwuashcza w zeshlym rokó, i jagbym ci
          powiedziaua jakih to byź mi nie ówieżyua,wienc ci nie powiem, a teras tesh mam
          durzo bo sie martfie o rurznyh tam kozmolódziuf co som daleko i zanimi
          tenskniem,a jeshcze blizko to mam innyh co sie martfie a ńe moge im pomuc,
          ALE!!!! to dlatego w tym poruwnanió z tom depresjom zeshuorocznom to ten
          dzisiejży poziom jush wyglonda jag gurka! smile))) Dam ci dobrom rade - nic nie
          wyciongaj spod spodó narazie!
          • eirenne Re: tera ja mam doła 23.09.04, 02:17
            Chech. Wjeż co, to ma jakiź sęs ókryty. I maż racje, rze sa rog to bedzie hyba
            gjewąt, jag nje ómre do tego czasó oczy wiźcie. Bo kórka morze bydź jósz tylko
            lepjej, nje?

wjeż co jeżcze? Lóbje Cie, bo okrent o uć inaczej, a Uć to moje mjasto rodzinne.
            Czyli Ty jezteź ziomalka! Aleśmy sie otnalazły! smile))

Ide tera spadź, ale jótro powjem co sgurom mojom i dołą (snaczy dołem, ale
            hciałam, rzeby sje srymowało). Cmokazki wam i Cikiss**
            • okrent9 Re: tera ja mam doła 23.09.04, 20:08
              jaki Ty, iręko, mash zamysuu estetydżny! szapOba!rze tag poźwieńciuaś
              ortografiem dla pienkna: sgurom twojom i dołą... Pienkne!

No i widziż jagmyźmy siem odnalazuy!a ja w uodzi raz byuam jag hciauam iźć do
              szkoły filmowej, i jag tam stauam tyłem na hodnikó pshet shkołom to jeden pą
              portier hyba siem pomyliu bo sie mnie spytau: Pani Walefska? a ja siem
              odfróciuam i on zobaczyu rze ja nie jezdę pani walefska i jom dalej szókał to
              napoleą na niom czekau.Bo ja ma wuosy dugie.I ftedy tesh miauam.A morze ja
              miauam siem ópshedx rze jezdę Walewska?? to morze bym hociarz tego napoleona
              poznaua!!!! ale to byuo jush daaaawno. A potę miauam pshyjaciułkem z miasta
              uodzi i ona tesh miaua tam pshyjaciołke.To morze ty jezdeś ta pshyjaciółka
              mojej pshyjaciułki?zapominauam jag ona miaua na imie ale nanazwisko to miaua
              jakoź czmiel labo bonk.Czy ty jezdeś iręko bonk?i ńje morzesh jósh teras jehać
              do Anglji pod sfoim nasfiskiem?
              • eirenne Re: tera ja mam doła 23.09.04, 23:55
                Okręntko! Jezdeź dziź mojim nathnieniem kórcze!!!
                Tak se pszypomnjałam rze do njedafna mjałam nasfisko od bonka albo dżewa, jag
                kto woli! Bonk bóczy i dżewo jezd co bóczy i nasywa sje jag Buk. I tak se myźle,
                rze mogłam bydź tom pszyjaciułkom pszyjaciułki co była Tfojom pszyjaciułkom, ale
                sje nie posnałam na tym, bo ona kojażyła moje nasfisko z bonkjem a ja kojażyłam
                s Bókjem. Ale nieporosómjenie! Dobżę rze sobje wyjaźniłyźmy, bo pefnje było Ci
                pszykro, rze sje nie otsywam ot tamtego czasó, kjedy byłaż Waleskom! Pżepraszam!
                A tera moje otkrycie, kture Tobje zafcienczam! Wjem skąt mam doła! Mam doła i
                gura (tó snuf urzyłam figóry ztylizdycznej hehe), bo moje obedzne nasfisko
                kojaży sje z kopanjem!!! Po prostó jezdę nasnaczona tym i hyba nidz nie porace
                nato! Ale pszy najmniej wjem oco hodzi. Posdrawjam!
                Ejręka_otkryfca
                • okrent9 Re: tera ja mam doła 24.09.04, 01:09
                  no nie, iręko!!! to mash pżehlapane!!!! mósish hyba zmienidź nazwizko! nazwizko
                  to jezd samonapendzajonca sie.. ta.. pshepowiednia.Jag jush otkryuaź sie na
                  tyle to weśsie otkryj do końca,zmjeń naswizko i odkop sie wreshcie spot tej
                  gury problemuf! Widziż! znalazłyźmy sposup! smile))

albo wiesh co! ty weś i kop w odpowiednim imejscó i odkop jakieź skarby! big_grin

A tag wogle to jezdę w shokó rze cie tesh tótaj spodkauam polatah,i jag sie
                  tylgo zobacze z tom mojom jednom pshyjaciułkom to jej zaras powiem rze ty tó
                  jezdeś! Nieh rzyje Foróm Kozmogerls!
    • bei chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 03:16
      przysypia......poczta otwiera sie żółwim kroczkiem.... Jest cicho.....i nawet
      nie sennie....jest pusto- dom mruga diodami zegarów...sapie zmywarka...piec co
      marudzi- w gabinecie temp podniosla sie do 28 na plusie.....ciepło- lecz
      zimno...dusza cierpismile tak zimnym ogniem-że lęki ogrzewają w jego blasku
      drapieżne łapy..... Chciałabym Ci tyle powiedziec...masz rację- nie jest
      wazny kolor oczu...zarys brwi...kontur ust czy barwa włosów....ważne- że
      martwię sie o Ciebie...jestes dla mnie ważna.... Bezsennosć jest lekiem na
      determinację czynów....w nocy- nie można zwojowac światasmile- bo trzba zachowywać
      sie cicho...... Patrzę na ksieżyc- a on dran- ciągnie za rzęsy...one leca
      jak ptaki..... aaaaaaa- mysle..że spiszsmile...forum spi.....jest taki blues-
      czarny blues o czwartej nad ranem- taki plastikowy przebój Starego dobrego
      małżenstwa....mam do tego utworQ sentyment- ja często zasypiam o czwartej nad
      ranemsmile
      • nonstop Re: chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 08:53
        "Nocą (to, wiadomo) puka ktoś"
        jak śpiewał Klasyk
      • aga_piet Re: chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 09:33
        OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... hyba sie za powjeczyłam...
        • bei sorrki, ze tak osobiście do Iręki:)- te nocne stuk 24.09.04, 10:17
          aniesmile
          • eirenne Re: sorrki, ze tak osobiście do Iręki:)- te nocne 24.09.04, 11:11
            smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka