eirenne Re: tera ja mam doła 21.09.04, 15:08 no, doła mam i kórka jósz mie sie snódził trohie:-] Odpowiedz Link
conena Re: tera ja mam doła 21.09.04, 15:23 ej to weś tego doła, napełni go ciepłom wodom, wlej płyna szanel do kompieli, włoncz se piosękę dody, zapal świetrzkę, wsać mena do tego wszyskiego, sama tam wejć, men ci zrobi masarz i masz problem z głowy. nie znódzi ci sie tak szypko. Odpowiedz Link
eirenne Re: tera ja mam doła 21.09.04, 16:17 ja bym se wolała go zakopadź jakie som tera trędi łopaty? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: tera ja mam doła 21.09.04, 19:29 Naj pieńkniejsze łopaty rosnom na platzu Pigal! Pozdry i cmoxxxy! ** Odpowiedz Link
piecyk.gazowy A tak wogle... 21.09.04, 19:39 A tak wogle to czy manie doła jezd łiked, trędy i stajli??? Cmokazzzki! ** Odpowiedz Link
myszka_211 Re: A tak wogle... 21.09.04, 19:48 Nie martf śe Śostro kohana, wszyszdko śe ółoszy pomyźlńe i w końcó doła zasypjesz. W końcó nam obóm śe polepszy nastruj A s tom kompjelom to dopry pomyzł, a Miśaczga niezakopój bo jezd porzyteczny i naprafte śe niemartf. Damy radem obje pamjentaj rze jak coź to wjesz kće mńe szókadź śozdro moja Odpowiedz Link
barbi_cala_na_rurzowo Re: A tak wogle...to duł jest very trędi 21.09.04, 20:12 No bo f taki duł ile sobie morzna fajnych żeczy shować i zakopać na pszykład tak rzeby nikt a nikt nie wiedziau a nie oszókójmy siem fszystkie mamy sfoje malótkie tajemnice pszed naszymi Miśaczkami.Duł jest trędi jak najbardziej i dbajmy o niego. Odpowiedz Link
aga_piet Re: tera ja mam doła 21.09.04, 20:49 A morze Ęręko zatrudń sie jako garbaż na cmętażu, to beńdzierz mogła durzo dołuw zasypywać i jeszcze bendą Ci zato płacić! A jeśenna depreha jest stajli wjęc zastanuw sie czy aby napewno chcerz tym garbażem być (albo niebyć - jak powjedział magbet). cauje Aggie 0) Odpowiedz Link
eirenne Re: tera ja mam doła 22.09.04, 12:44 snuf mam se doła dzisjaj nje dał sje sasypadź ani zagadadź a ninic :] Cmętasz misie skojażył s megsykańskom bjesiadom na grobah we wszyskih śfientyh, to stanofczo za wesołe toważystfo jezd jag na muj bul i tegez. no nje wjem sama dobże rze hociaż jezdę trędi stom depresjom Dzienki wam kohani za sparcie. **** alowe ju was Odpowiedz Link
bei Re: tera ja mam doła 22.09.04, 15:09 to jesienne dołki......one som po to- by w nie fpadac....i by snih wyłazić konczy siem lato- to taki etap- szkoda wakacjóf.....szkoda lata....szkoda slońca- ale jezd SOLARJUM...czeba siem doświetlac- i to nie rzarufkom OSRAM- sorry za lekramę- ale prafdziwym słońcem z solarjóm! Polecam- idź..i siem nagżej....a bendziesz szczenśliwa jag po PROZAQ.......najłatwiej to pszebywać z prozaicznom natórom- i jósz masz naładowanie prozakiem- prozaikjem Odpowiedz Link
okrent9 Re: tera ja mam doła 22.09.04, 21:16 Ja tesh mam gurke tylgo rze akórat dzisiej to mi siem tylgo kce lerzedź na tej gurce a ńe pracofadź.I to jezd duł tej gurki.Czy tesh raczej zbotshe. To ja teras jezdę zbotshona... No to pshyshuam tó an czata rzeby sie wyprostowadź na tym zbotshu ale wshyscy gdzieź lerzom hyba w jakiź douach i nikogo nie widzem.Hyba se zjem trohe marmolady.Poczebujem jakiegoź zaszczyka energi rzeby siem wzionć do pracy!!! HELP! Odpowiedz Link
eirenne Re: tera ja mam doła 22.09.04, 21:20 Pchi gurke to tesz mam i to sje nasywa gura problemuf. Jag sje coś ciongnie spot spodó, to wszysko leci na łep. Odpowiedz Link
okrent9 Re: tera ja mam doła 23.09.04, 01:38 iręko, gurke problemuf to ja tesh miauam zwuashcza w zeshlym rokó, i jagbym ci powiedziaua jakih to byź mi nie ówieżyua,wienc ci nie powiem, a teras tesh mam durzo bo sie martfie o rurznyh tam kozmolódziuf co som daleko i zanimi tenskniem,a jeshcze blizko to mam innyh co sie martfie a ńe moge im pomuc, ALE!!!! to dlatego w tym poruwnanió z tom depresjom zeshuorocznom to ten dzisiejży poziom jush wyglonda jag gurka! ))) Dam ci dobrom rade - nic nie wyciongaj spod spodó narazie! Odpowiedz Link
eirenne Re: tera ja mam doła 23.09.04, 02:17 Chech. Wjeż co, to ma jakiź sęs ókryty. I maż racje, rze sa rog to bedzie hyba gjewąt, jag nje ómre do tego czasó oczy wiźcie. Bo kórka morze bydź jósz tylko lepjej, nje? wjeż co jeżcze? Lóbje Cie, bo okrent o uć inaczej, a Uć to moje mjasto rodzinne. Czyli Ty jezteź ziomalka! Aleśmy sie otnalazły! )) Ide tera spadź, ale jótro powjem co sgurom mojom i dołą (snaczy dołem, ale hciałam, rzeby sje srymowało). Cmokazki wam i Ci** Odpowiedz Link
okrent9 Re: tera ja mam doła 23.09.04, 20:08 jaki Ty, iręko, mash zamysuu estetydżny! szapOba!rze tag poźwieńciuaś ortografiem dla pienkna: sgurom twojom i dołą... Pienkne! No i widziż jagmyźmy siem odnalazuy!a ja w uodzi raz byuam jag hciauam iźć do szkoły filmowej, i jag tam stauam tyłem na hodnikó pshet shkołom to jeden pą portier hyba siem pomyliu bo sie mnie spytau: Pani Walefska? a ja siem odfróciuam i on zobaczyu rze ja nie jezdę pani walefska i jom dalej szókał to napoleą na niom czekau.Bo ja ma wuosy dugie.I ftedy tesh miauam.A morze ja miauam siem ópshedx rze jezdę Walewska?? to morze bym hociarz tego napoleona poznaua!!!! ale to byuo jush daaaawno. A potę miauam pshyjaciułkem z miasta uodzi i ona tesh miaua tam pshyjaciołke.To morze ty jezdeś ta pshyjaciółka mojej pshyjaciułki?zapominauam jag ona miaua na imie ale nanazwisko to miaua jakoź czmiel labo bonk.Czy ty jezdeś iręko bonk?i ńje morzesh jósh teras jehać do Anglji pod sfoim nasfiskiem? Odpowiedz Link
eirenne Re: tera ja mam doła 23.09.04, 23:55 Okręntko! Jezdeź dziź mojim nathnieniem kórcze!!! Tak se pszypomnjałam rze do njedafna mjałam nasfisko od bonka albo dżewa, jag kto woli! Bonk bóczy i dżewo jezd co bóczy i nasywa sje jag Buk. I tak se myźle, rze mogłam bydź tom pszyjaciułkom pszyjaciułki co była Tfojom pszyjaciułkom, ale sje nie posnałam na tym, bo ona kojażyła moje nasfisko z bonkjem a ja kojażyłam s Bókjem. Ale nieporosómjenie! Dobżę rze sobje wyjaźniłyźmy, bo pefnje było Ci pszykro, rze sje nie otsywam ot tamtego czasó, kjedy byłaż Waleskom! Pżepraszam! A tera moje otkrycie, kture Tobje zafcienczam! Wjem skąt mam doła! Mam doła i gura (tó snuf urzyłam figóry ztylizdycznej hehe), bo moje obedzne nasfisko kojaży sje z kopanjem!!! Po prostó jezdę nasnaczona tym i hyba nidz nie porace nato! Ale pszy najmniej wjem oco hodzi. Posdrawjam! Ejręka_otkryfca Odpowiedz Link
okrent9 Re: tera ja mam doła 24.09.04, 01:09 no nie, iręko!!! to mash pżehlapane!!!! mósish hyba zmienidź nazwizko! nazwizko to jezd samonapendzajonca sie.. ta.. pshepowiednia.Jag jush otkryuaź sie na tyle to weśsie otkryj do końca,zmjeń naswizko i odkop sie wreshcie spot tej gury problemuf! Widziż! znalazłyźmy sposup! )) albo wiesh co! ty weś i kop w odpowiednim imejscó i odkop jakieź skarby! A tag wogle to jezdę w shokó rze cie tesh tótaj spodkauam polatah,i jag sie tylgo zobacze z tom mojom jednom pshyjaciułkom to jej zaras powiem rze ty tó jezdeś! Nieh rzyje Foróm Kozmogerls! Odpowiedz Link
bei chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 03:16 przysypia......poczta otwiera sie żółwim kroczkiem.... Jest cicho.....i nawet nie sennie....jest pusto- dom mruga diodami zegarów...sapie zmywarka...piec co marudzi- w gabinecie temp podniosla sie do 28 na plusie.....ciepło- lecz zimno...dusza cierpi tak zimnym ogniem-że lęki ogrzewają w jego blasku drapieżne łapy..... Chciałabym Ci tyle powiedziec...masz rację- nie jest wazny kolor oczu...zarys brwi...kontur ust czy barwa włosów....ważne- że martwię sie o Ciebie...jestes dla mnie ważna.... Bezsennosć jest lekiem na determinację czynów....w nocy- nie można zwojowac świata- bo trzba zachowywać sie cicho...... Patrzę na ksieżyc- a on dran- ciągnie za rzęsy...one leca jak ptaki..... aaaaaaa- mysle..że spisz...forum spi.....jest taki blues- czarny blues o czwartej nad ranem- taki plastikowy przebój Starego dobrego małżenstwa....mam do tego utworQ sentyment- ja często zasypiam o czwartej nad ranem Odpowiedz Link
nonstop Re: chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 08:53 "Nocą (to, wiadomo) puka ktoś" jak śpiewał Klasyk Odpowiedz Link
aga_piet Re: chcialam napisać do Ciebie- ale serwer chyba 24.09.04, 09:33 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... hyba sie za powjeczyłam... Odpowiedz Link