rybka.11 08.05.12, 11:11 coś takiego: ".Dzień Zwycięstwa, maj zielony, białe kwitną bzy, dziadek usiadł zamyślony, wspomniał wojny dni. (...) " Pamietam, ze sie mnie kazali tego na pamięć wyuczyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Pamiętacie 08.05.12, 11:59 Nie,nie pamietam.Za to mnie kazali sie wyuczyc Pana Twardowskiego.Caly wierszyk. Tez bylo wesolo. Odpowiedz Link
leziox Re: Pamiętacie 08.05.12, 12:13 Pamietam.Ze siedzá,jarajá i dynksuja,kobiety wino i spiew. Odpowiedz Link
lounger Re: Pamiętacie 08.05.12, 13:29 Pamiętamy A to " Na małej stacji, w wiosce Poronin, Gdzie pociąg stanął przy zgrzycie szyn, Wysiadł z wagonu ojciec, a po nim Raźno na peron wyskoczył syn..." Odpowiedz Link
monistar Re: Pamiętacie 08.05.12, 14:22 tańce, hulanki, swawole....... Rybcia co my na to? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Pamiętacie 08.05.12, 14:33 monistar napisała: > tańce, hulanki, swawole....... > Rybcia co my na to? ___________________ No jak co my na to? Jak na lato p.s. załatwione masz to, o co prosiłaś... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Pamiętacie 08.05.12, 14:33 lounger napisała: > Pamiętamy > A to > " Na małej stacji, w wiosce Poronin, > Gdzie pociąg stanął przy zgrzycie szyn, > Wysiadł z wagonu ojciec, a po nim > Raźno na peron wyskoczył syn..." ________________________ A tego to juz nie... Słabą ja mam pamieć... Odpowiedz Link
leziox Re: Pamiętacie 08.05.12, 20:45 A to pamietacie? "Jedzie pociag z daleka Brudny i osmolony Trzesie sie lokomotywa Podskakuja wagony"... Odpowiedz Link