rybka.11 21.07.13, 22:18 odstąpiłby po starej znajomości trochę...czasu? Mój własny mi nie wystarcza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Miało być: może ;) 21.07.13, 22:27 ale to wszystko z braku czasu - nie zdążyłam m wpisać przed o - tak się spieszyłam ) Odpowiedz Link
maly.jasio Każden oże - jak może, Ribko ;) 23.07.13, 17:24 ybka.11 napisała: > ale to wszystko z braku czasu - nie zdążyłam m wpisać przed o - tak się spieszyłam ) Każden oże - jak może, Ribko - ja tesz. vienc wybaczamy. Odpowiedz Link
tetika Re: Każden oże - jak może, Ribko ;) 23.07.13, 18:35 hmmmm kiepska organizacja? ja moge troszke ci dac bo u mnie ostatnio spokojnie wiec chetnie sie podziele Odpowiedz Link
maly.jasio Re: Każden oże - jak może, Ribko ;) 24.07.13, 06:18 tetika napisała: > hmmmm kiepska organizacja? zeby tylko tyle... > ja moge troszke ci dac bo u mnie ostatnio spokojnie wiec chetnie sie podziele : - morzesz. - ja wszelkie Prezenta biere - jak onegdaj Marszalek Pilsudski. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Każden oże - jak może, Ribko ;) 24.07.13, 09:14 maly.jasio napisał: > > > ja moge troszke ci dac bo u mnie ostatnio spokojnie wiec chetnie sie podz > iele : > > - morzesz. - ja wszelkie Prezenta biere - jak onegdaj Marszalek Pilsudski. ________________________________ ale to dla mnie prezent, nie dla Ciebie jasiu )) Odpowiedz Link
maly.jasio Re: Każden oże - jak może, Ribko ;) 24.07.13, 21:24 rybka.11 napisała: > ale to dla mnie prezent, nie dla Ciebie jasiu )) A co to - nie mozna wyciagnac reki przed szereg - po prosbie... ? Ty rozumna kobita jezdes - to zrozumiesz poczebujacego... Odpowiedz Link