rybka.11 24.08.13, 10:45 myśl przewodnia na dziś Interpretacja zupełnie dowolna ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Interpretacja zupełnie dowolna ? - to voila 26.08.13, 14:03 Interpretacja zupełnie dowolna ? - to voila. Opowiesc znanego mi Koreanczyka: dziadek mi mowil, jak to po 1945 ( po pokonaniu Japonii) kompletnie nie bylo co jesc... panowal glod... przyszli Amerykanie i karmili nas makaronem... a my musielismy kilka lat jesc to SWINSTWO. - okropne to byly czasy... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Interpretacja zupełnie dowolna ? - to voila 27.08.13, 20:55 No wiesz, gdyby mnie kilka miesięcy karmili Amerykanie tylko ta sama szynka tez powiedziałbym tak samo.. Odpowiedz Link
leziox Re: Interpretacja zupełnie dowolna ? - to voila 27.08.13, 22:22 Idzie makaron i widzi dwie kury. Mowi do nich: -Zgwalce was! -Ale my jestesmy dwie. -Nie szkodzi.Jestem czterojajeczny! Interpretacja dowolna. Odpowiedz Link
mifredo Re: Interpretacja zupełnie dowolna ? - to voila 28.08.13, 08:25 Świetne! Kiedyś to był makarony! 4 lub 2 jajeczne. A teraz z jakiegoś jajecznego shitu! Odpowiedz Link